Зима се задава, МАРТенчето издивява !

• 15 922
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Зори, Дивна - МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ  newsm51
Дивна, ние в началото бяхме на Фризолак, като взе да ми отказва млякото пробвах всички, само Аптамил комфорта го хареса. Знам, че Аптамина и Лактаната са най-добрите, ама наистина, както те е посъветвала Зори, взимай по-евтиното. До сега не съм чула тези двете някое дете да ги е отказало

# 136
Здравейте Simple Smile
Днес видях хубавата Маги в едно списание, с нейните опити за пълзене Laughing Wink Което ме подсети, че майка й отдавна не се е включвала, Деситкааа, къде сии Rolling Eyes

И аз скоро сменях АМ, минахме на Милупа, защото го водят че е най-вкусно. Мирише на ванилия и Али го харесва, а Фризото нещо не го искаше напоследък.

ive7aaa, аз не давам нищо от нашата храна. Моята съседка го прави откакто е захранила и сега не може да седне да яде на спокойствия, защото бебето само мрънка и иска. Тя дъвче, плюе и дава на бебето Crazy ...което за мен е абсурдно, но всеки си гледа детето както реши Simple Smile

# 137
Ninka_pav и аз така правя, даже днес взех и сега преди да легне му капнах по една капка, защото усещах че има малко сополки. Капвам и на каката.
Ането в кое списание е Магито ? А пък Деситка вярно не се е включвала скоро  newsm78

# 138
LeAn, много е забавен клипа.  Heart Eyes А таткото какво работи? Да не е народен артист, браво на него, как забавлява малката! Peace

Не е, но с него винаги е забавно-голям чешит е и е майтапчия! Heart Eyes

И аз искам да разбера кое е списанието Mr. Green!

# 139
Здравейте! И благодаря отново за поздравленията. Стана ми много мило Hug

Честито на всички пораснали бебета днес и на всички, които имат повод да празнуват.

Обиколниците - голямо приключение беше докато ги закрепя, но накрая и аз стигнах до двойно залепващото се тиксо. За сега устояват на набезите. Защо казвате, че като тръгнат да се изправят трябва да се махнат. Аз точно тогава ги сложих. Кико се научи да се изправя и дори вече прави половин обиколка на креватчето си, но за съжаление все още не се е научил да пада като хората и постоянно се блъска в таблите. Та аз затова сложих обиколниците.

АМ - аз купувам ХИП2. Засега съм доволна, а и не е скъпо. Като се направи с по-топла вода направо мирише на истинско мляко.

Tincheto 78 - има един болт, който се слага допълнително за застопоряване на люлката. Би трябвало да е бил в комплекта с останалите болтчета.

Аз храна от нашата не предлагам. Но ние сме всичко останало, но не и здравословно хранещи се. За мой срам въобще не мога, а и не искам да се науча да готвя. Така че ядем основно полуфабрикати, поръчваме по телефона и ако сме били добрички бабите готвят и носят Laughing.

А иначе ние продължаваме да сме хремави и направо ми иде да се гръмна вече. Калоян като ме види, че тръгвам със Стеримара и помпата, направо започва да реве. Горкото ми дете Sad

Лека вечер.

# 140
Клю-клю, списанието е Моето бебе и аз  Wink

# 141
   Благодаря на всички за отговорите за обиколниците (нашите са от тези дебелите и пухкавите и не знам със самозалепващо се тиксо дали ще стана, но не ни пречи да опитаме) и за застопоряването на леглото. С тези обиколници ме е доста шубе, защото най-редовно сутрин намирам Лили с глава завряна под тях, след като явно се е борила с тях.

Пипилота, браво на вас щом вече се изправяте.

Дивна, Аптамил не съм давала на Лили, но Милумил и Лактана Био са много добри млека. Сега сме на Милумил, но за мен Лактана Био е по-добро мляко. Просто, когато започнахме да го купуваме го имаше само в една аптека в Петрич, а после и те не успяха да заредят. Винаги трябваше да поръчваме няколко дни предварително, а не винаги става, затова сме на Милумил.

За храната - от нашата не предлагам, но майка ми се опитва от време на време. Все още удържам фронта.

# 142
добър вечери от нас..
ето ви още една идея открадната от моя братовчед значи те вързаха опънато въженце от двата края на решетките като го прокараха отзад на кошарата и така вързаха и обиколниците..и нямаха проблеми..от нашата храна аз предлагам и то като цяла порция ..вчера яде пилешка супа а днес леща пасирани разбира се и без засройките и запръжките.
тъй като и ние сме хремави как се справяте със спането през ноща не им ли се запушват носовете..аз смятам да пробвам да сложа едно сгънато одеало под дюшека за да му е на по високо главата за да може да диша по лесно ooooh! ooooh!
Пипилота имам чувството че скоро ще имаме проходило мартенче... Peace  bouquet
лека вечер ви пожелавам

# 143
Честити рожден ден на Пипилота със закъснение!
Честити месечинки на малките ни сладури!
За обиколниците,много отдавна ги махнах,защото Нати като се бори с тях им излизаше вълната/или каквото е там вътре Crazy/ а и не може да се изпъне както трябва и все краката й бяха вирната върху тях.Тя когато е будна винаги стоеше седнала в легълцето си и обиколниците не й пречеха да си удря главата  Confused А сега откакто се научи да се изправя на решетката,само това прави Confused Докато я сложа и е права и е много доволна,но се държи яко и от няколко дни се придвижва и отива на едната страна на кошарата,която е към шкафа за повиване и започва да шета и да пипа каквото съм оставила там  Crazy
Днес й дадох за обяд букет от зеленчуци на Гербер,много й хареса и се надъхах да й направя зелен1укова крем супа,днес видях на един плод-зеленчук пащърнак и мисля да й сложа и от него в супата   chef Много апетитно ми изглежда заленчуковата крем супа на Гербер,но пише,че има пълномаслено сухо мляко,това АМ ли е  newsm78 Ането със сигурност помня,че даваше на Али и обсъждахте супите,ама не помня,беше отдавна  Rolling Eyes
Ние в неделя сме на сватба на едни приятели  Party Днес си подготвих тоалета  Flutter
Честити първи зъбчета на Виви и на Диана К!Всичките да бели и здрави.
Пролетна фея,аз почиствам зъбките и венците на Нати след баня с кислородна вода и памук по съвет на братовчедката на мъжо,която е стоматолог  Peace
Лека нощ!
Илиянче много се радвам за вас  HugПожелавам ти да бъдеш най-щастливата булка на света!

# 144
За зъбките - ще е наистина полезно да споделите вашия опит, че Аси има цели 2 но за сега не ги чистя с нищо. има едни "напръстници" с меки власинки - те дали са подходящи? newsm78

# 145
Пролетна фея,аз почиствам зъбките и венците на Нати след баня с кислородна вода и памук по съвет на братовчедката на мъжо,която е стоматолог  Peace

И KikiNiki беше казала за кислородна вода.

# 146
Много апетитно ми изглежда заленчуковата крем супа на Гербер,но пише,че има пълномаслено сухо мляко,това АМ ли е  newsm78 Ането със сигурност помня,че даваше на Али и обсъждахте супите,ама не помня,беше отдавна  Rolling Eyes
Да, АМ е, но има и масло. Много е вкусна, има и такава с пуйка и разни други варианти. То вече им е време за масло, така че можеш спокойно да даваш.

Това с кислородната вода съм го пропуснала, ще започна и аз зъбната хигиена в скоро време  tooth  grinning012

# 147
Здравейте пак.
Днес седнах да пиша докато Дея спи, но тя на десетата минута реши, че й е твърде много спането и се ококори и съответно аз прекратих преждевременно престоя си във форума. Пратих това, което бях написала, а исках да пиша ощеееее.
Диси.а, много е неприятно това с банята. Направо си е гадно. Ремонта за ваша сметка ли е или се включват и съседите? Аз се каня от една година да направя застраховка на жилището, за да избегна финансовия удар, ако ми се случи подобна неприятност, но си оставам само с намерението и не правя нищо по въпроса.
Цвети, твоя бонбон с това сладко вирнато дупе ми напълни душата. Много е упорит човекът, скоро няма да можеш да го стигнеш. Simple Smile
Илияна, скоро ще изживееш един прекрасен ден, а дай Боже и всички дни от семейния ви живот, да бъдат изпълнени с толкова хубави емоции, както и сватбения. Завиждам ти, че ти предстои нещо толкова хубаво.
Освен Деситка и Диди не се е включвала. Сигурно е била заета със служебни ангажименти, ама това до вчера, днес трябва вече да ни награди с компанията си.

Относно нашата храна - не й давам нищо, но тя вече примлясква като ни гледа да ядем. Често се налага да я държим на ръце по време на вечеря, защото мрънка и в такива моменти даже си отваря устата заедно с този, който я държи. Давам й бисквити, защото ми става жал.

# 148
Цвети, твоя бонбон с това сладко вирнато дупе ми напълни душата. Много е упорит човекът, скоро няма да можеш да го стигнеш. Simple Smile
Дай боже,като гледах Али на Рони как си пълзи, направо съм отчаяна със моя маймунчо (но пък може да е като кака си, тя започна да пълзи на годинка и шест месеца  ooooh! ). А пък Али на Ането, кротичко и спокойно си стигна до целта, а ние само се нервим.

Ането все забравям да те питам, кученцето и Али как се разбират. В смисъл интересни ли са си една друга, защото мама има два кокера един черен и един кафяв и като идем постоянно обикалят около Коко - особено Неро той е по-малкият (кафявата Яна му е майка), а и той ги гледа с голям интерес и само протяга ръце да ги пипа.

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 00:02 от ***Cvete***

# 149
Здравейте мацки!
От доста време не съм се включвала, изостанах много и с четенето. Ние бяхме малко болнички, бяхме на инжекции урбазон (след което се оказа, че не е трябвало да ни ги бият  Close ) и една камара сиропи. Сега сме по-добре Simple Smile, егати и коварния вирус.
От 3 дена имаме един проблем - вечер като започна да я къпя още с потапянето и във водата започва някакъв неистов рев, а преди още като я сложех започваше да се кефи. Има ли някоя друга мама с проблем като нашия?

Общи условия

Активация на акаунт