Накъде под мишница, с таз малка книжчица? (I клас)

• 23 101
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
Фантичка, настоявайте да оставя бележки на таблото. При нас всеки ден на таблото е изнесено домашното за следващия ден и ако е необходимо нещо допълнително. Ние сутрин също нямаме време да разговаряме с госпожата, децата колкото и да помнят, все по някой път ще забравят, не става така. То ние забравяме постоянно, та те ли? Как може да говори такива работи и то пред децата. ooooh!

Флор, стискаме ти палци! Peace Laughing

# 106
  • Между гори и планини
Здравейте момичета!
Албумчето със снимки е станало много хубаво!
Програмата на мият син е :
понеделник - 4 часа
вторник - 5 часа
сряда - 6 часа ( последен е час на класният - безопасност на пътя)
четвъртък - 5 часа
петък - 4 часа ( предимно ЗИП-ове )

Аз говоря много с учителката всяка сутрин, а преди Вики да започне занималнята - и по обед когато го взимах от училище.
Ако нещо ме притеснява, винаги и се обаждам по телефона.
Днес похвали Вики за държанието и дисциплината му вчера. Дано не е всяко чудо за 3 дни. Но той даде обещание на всички ни, че ще се поправи.
Спрял е да контактува с момчето което му влияе лошо, а то вчера го нарекло "ла*но" и моят син беше много разочарован. Каза, че не иска да е като него.

От днес тръгва по собственно желание на пиано. 2 пъти седмично, месечната такса е 50лв. Има голямо желание... ще видим няма ли да се изпари скоро.

# 107
  • Ланкър, планините Овнерог
bell0, и нашата г-жа е строга по отношение на краснописа. Малко да не е опряло или да излезнало от реда и подчертава(не зачертава), съответно има само подпис, без "браво". За сега не е проблем, няма лошо да пишат красиво. За мен е по-важно да е грамотно, но е плюс, ако е и красиво.

# 108
  • Linz
Бях се оплакала, че Александра си губи парите. Оказа се, че й ги крадат Shocked Добре, че се разбра кой е и това ще спре Simple Smile

# 109
  • На черешата
Бях се оплакала, че Александра си губи парите. Оказа се, че й ги крадат Shocked Добре, че се разбра кой е и това ще спре Simple Smile

Shocked #Crazy Кой?

# 110
  • София
Много хубаво албумче сте спретнали  bouquet а децата- страхотни сладури!

bell0, и нашата г-жа е строга по отношение на краснописа. Малко да не е опряло или да излезнало от реда и подчертава(не зачертава), съответно има само подпис, без "браво". За сега не е проблем, няма лошо да пишат красиво. За мен е по-важно да е грамотно, но е плюс, ако е и красиво.

За мен също е по- важен правописа( и правоговорът ooooh!) но на този етап, когато Г-жата поправя кривите линиики - аз настоявам за същото. Не късам страници  Naughty( както на мен родителите ми са късали) но трия редове с гумата-та се почва пак от начало.

И моят син е доста разсеян- в Неделята писахме няколко стр. домашно, приготвихме чантата, като мислехме че всичко е О.К......и вечерта докато си обличаше пижамката се сети, че имал още едно голямо домашно по Роден Край ooooh!.....Добре че ще му трябва чак за Четвъртък

# 111
  • Linz

Shocked #Crazy Кой?
Съученик е. Има и сестра в същия клас  (дядо им беше заместник-директор на училището преди години!).

# 112
  • На черешата
 Малеееее,от толкова малки... ooooh!

# 113
Ужас РЕНКА не е истина просто #Crazy #2gunfire #Cussing out.Аз самата обичам краснописа не че пиша кой знае колко красиво мисля че това че се подчертават би следвало да стимулира детето.Ха се га понеже поне 1  качествено нещо да направя (че дадох идеята за снимки )  довечера щом си дойде  КРИС ще си дириме УБАВИЦА Joy Joy Joy Mr. GreenТака че майки моля без паника една мома  ще грабнеме  hahaha Joy Blush.Всичко по реда си  първо снимко после  гаджосване hahaha hahaha Crazy rotfImbo rotfImbo #Silly smile3521 newsm48няма само да учат я hahaha

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 15:59 от DIVA_ORHIDEQ

# 114
Привет !

Днес  отидох по рано да говоря с нашата г-жа ,да попитам какво става ,че все забележки пише с това червено и толкова ли е важен краснописа. Тя ми спомена, че нямал пространствено мислене не почвал от първото квадратче и не пишел в две колони цифрите ,а в една. Голям проблем!!!! С такова недоумение ми го каза, сякъш това дете от гората хванато. Елементарно било да преписва от дъката. Ще видим ще имаме родителска

# 115
Фантичка  Hug не се ядосвай на дреболии. Това е защото нямате късмет.
Галя днес да N-ти път си забрави половината неща, но поради бомба, за която баща й изобщо не разбрал, й се размина. Иначе щеше да играе физическо с пола и да рисува с ... нокти сигурно.
Летим сутринта двечките и  пльос - лепенки по вратите на училището.
Звъня на госпожата и се извинявам  Embarassed Embarassed, а тя:
-ама аз останах с впечатление, че сте разбрали. (сигурно щото Иван е говорил с госпожата взимайки Галя)
Навиках му се, а той:
-Ама видя ли, бомбата е била следобяд и затова не съм разбрал.
-Кой ти каза?
- Галя  bowuu
 doh

За какъв албум говорим? И май има наши снимки там, щом Пилето ги е видяло. Стискам палци да сме сред хубавиците за грабване на Син Орхидейски  fingerscrossed

Рени - възможно ли е щерка ти да му ги дава? Не, че не вярвам, че има и на тяхната възраст крадци. Но все ми се иска да ги оправдая някак. Деца са, да му се не види  Close

Програмата - ъъъъъъъъъъъъ - ми ..... не я знам. Май 5-4-4-5-5 часа или нещо подобно.

bell0  и ние ще имаме родителска сруща. Утре. А пространствено мислене и преписване от дъската се припокриват мо та мо  Peace Дума да няма.

# 116
простинал кон страшно ме развесели поста ти невероятно  но факт JoyСтискай стискай до довечера hahaha  bouquet  bouquet

# 117
  • На черешата
 Дишайте спокойно,гледам много младежи има в албумчето ще има за всеки.  Joy Joy Joy
 Моята щерка нещо не се впечатлява от момчета,не ги тачи към момента. Mr. Green
 Пък и моля,дайте на нас най-организирания,че каквито сме разсеяни,ако и младежа е такъв мъкаааааа...
 Ще трябва все след тях да ходим. Crazy Whistling

# 118
  • София,
Орхидейка много ме разсмя, обаче представи си, че момците вземат да се карат за момите  fight да не вземат и да се  fight че тогава ще стане лошо Joy
И ние имаме по 23 часа седмично три дни по пет и два по четири. Ама колко са Бел и колко математика не съм ги броила, 1- Роден край, 1- Танци, 2- рисуване, 2 - музика, 2 - английски, 2 - физическо 1 - бит и техника и останалото е математика и Бел, но Бела е повече.
А следобед имат и по два часа английски на занималнятя, четири дни в седмицата, а последния ден имат плуване.
Току що моят се прибра от училище и ме обвини представяте ли си, че вчера не съм му прегледала чантата и той си носил вместо Родния край, рисуването, направо щях да го убия #Cussing out

Малеееее,от толкова малки... ooooh!
Така е това е много лошо, ужас! #Crazy
И ще има ли наказание и какво ще е то?

И при нас краснописа е на почит - невярното се подчертава с червен химикал.
ПростинАл конь специално се обръщам към теб - направо изби рибата с този НИК - върхът е снощи съм се смяла половин час, и мъж ми си помисли че съм изперкала. А то какво друго с тия деца и това недоспиване! А аз докато напиша и вече трима ме предвариха с публикациите, айде да публикувам да не ме изпревари още някой  Hug

# 119
Дишайте спокойно,гледам много младежи има в албумчето ще има за всеки.  Joy Joy Joy
 Моята щерка нещо не се впечатлява от момчета,не ги тачи към момента. Mr. Green
 Пък и моля,дайте на нас най-организирания,че каквито сме разсеяни,ако и младежа е такъв мъкаааааа...
 Ще трябва все след тях да ходим. Crazy Whistling
Ааа моя не  е разсеян   каквото каже учителката сичко си предава е не е късно да стане разсеяно дете де .Но ха дано не стане.Пуска прахосмукачка   прибира пране  романтична натура е  много обича да приготвя масата и вечеря  слага ми винаги вазата с цветя Blush Blushмного чувствителен  Пазарува и хвърля боклука .Връща повече ресто отколкото са му дадени пари newsm78. Верен е на 1 мома само и не вижда друга освен своята hahaha.Не се бие за момиче н икога Heart EyesСамо едно мано му намирам.Многооо говори и не спира.Рекламация не приемам :35

Общи условия

Активация на акаунт