Велин страшен как се е наместил само и позира За спането не е почнал изцяло да спи ама 2-3 пъти да стана на нощ си е голям кеф....как издържах ли.....48кила съм...преди 1 г...бях 81
rozenshon
ще се справиш на изпитите ама 12 са си доста..напълно те разбирам
хич няма да ти е лесно..поне има кой да ти гледа детето
завиждам благородно 
Мирама Калинчето доста оправно с какъв ентусиазъм си нахлузва чорапите, при нас обратното постояно се събуват, съблича си дрехите ако може цял ден да ходи гол...даже и памперс гащите се е научил да си сваля
Абе Жорето постояно си изравя чаршафа...пъха се под матрака и доволен...вече обличам матрака в чувалчето т.е това плика дето е за олекотена завивака иначе по цял ден си играя да загащва, чаршафа....ни ластици спасяват положението нищо
вие как се справяте? Tristia
Катето викаш пари събира
за да не ти е кофти ако тази баба често е в парка другия път с това лв. купи 1 цветенце на жената и го дай на катето да и го подари
Жената не го е направила с лошо, ама знам как си се почувствала нали на мен искаха д ами подаряват 1 кг мандарини които Жорето си беше взел от 1 щайга на пазара 
Айде лек ден засега от мен отивам да се наливам с чай
Пожелавам им здраве, късмет и щастливо изпълнено с много усмивки детство!!!

Поздравления , аз тук не мога да се класирам. 

Много готин.
Ама той Жорето по-голям терминатор яде си леглото ,то май в скоро време ще трябва ново да му купувате
,ние само сме го надраскали със зъбки.А ти като спомена за тия килограми ,да знаеш ,че направо ти завиждам и ти се възхищавам 
тъй че Рали и ти да знаеш 
Много сладки пингвини ,ама то и на таткото му е смешно
и аз ги гледах няколко пъти ,жалко ,че не са от тук . Ама опраделено вече са си за такива играчки ,а аз на моята още и пробутвам дрънкалките
, Яси много иска да го държа за ръце за да ходи, ама няма как, ако и Крис поиска ще стане страшно. Бяха болни, леко го изкараха, но ми мъкнаха една хрема десетина дни; лошото е че се заразяват постоянно един от друг - какво ще ги правя като тръгнат на ясла и градина не ми се мисли
, а Али няма да я коментирам