Отговори
# 45
 Hug  Велин страшен как се е наместил само и позира Mr. Green сладур!
За спането не е почнал изцяло да спи ама 2-3 пъти да стана на нощ си е голям кеф....как издържах ли.....48кила съм...преди 1 г...бях 81 Embarassed
rozenshon  Hug ще се справиш на изпитите ама 12 са си доста..напълно те разбирам ooooh! хич няма да ти е лесно..поне има кой да ти гледа детето Blush завиждам благородно  bouquet
Мирама Калинчето доста оправно с какъв ентусиазъм си нахлузва чорапите, при нас обратното постояно се събуват, съблича си дрехите ако може цял ден да ходи гол...даже и памперс гащите се е научил да си сваля newsm78
Абе Жорето постояно си изравя чаршафа...пъха се под матрака и доволен...вече обличам матрака в чувалчето т.е това плика дето е за олекотена завивака иначе по цял ден си играя да загащва, чаршафа....ни ластици спасяват положението нищо newsm78 вие как се справяте?
 Tristia   Heart Eyes Катето викаш пари събира Joy  за да не ти е кофти ако тази баба често е в парка другия път с това лв. купи 1 цветенце на жената и го дай на катето да и го подари  bouquet Жената не го е направила с лошо, ама знам как си се почувствала нали на мен искаха д ами подаряват 1 кг мандарини които Жорето си беше взел от 1 щайга на пазара Whistling
Айде лек ден засега от мен отивам да се наливам с чай Crazy

# 46
Честито  на днешните рожденици и на тези , които пропуснах!  nbirthday Пожелавам им здраве, късмет и щастливо изпълнено с много усмивки детство!!!  bigdance2

Джидже, яслата е частна и затова нямаме проблем със записването и важенето на молбата.  Wink

Венера
, още се облизвам от твоите вкусотии.  Yum Поздравления , аз тук не мога да се класирам. Embarassed
Азалеа, Вартан много сладък Heart Eyes
Гале,  поздравления за спането на Жорето  Hug/ най-накрая светлина в тунела/, а на теб бързо оздравяване! Peace
Розеншон , късмет на изпитите! Peace

При нас нищо ново. Румбата дивее яко, притеснявам се само , че нещо е доста агресивен.   Confused Дано го израсте това, че децата ще почнат да бягат от него- бута, хапе , скубе в това число и мен . Карам му се , пошляпвам си го леко , а той сякаш още повече се настървява. Давайте съвети как да го оттучвам, че и мен почва да ме е срам с него в парковете. Rolling Eyes

# 47
Честит рожден ден на Ани, Добромир, Сами, Ирен и Християн и Михаил!!!         newsm51 smile3525 newsm59

Днес ни подариха пор  Mr. Green Голяма радост падна, ето и клипчето:

http://www.vbox7.com/play:dab235da

# 48
Добрааа,   rotfImbo Joy Joy Joy Много сладка тази Али...как  се смее и пищи Heart Eyes
Да ти кажа в първоя момент тоз пор го взех за истински doh Много готин.
Гале, ааа той и Велин не спеше до 6 месец, ама аз все обличка съм си.  Embarassed Не ще да е от туй newsm78
Да ви кажа свекито дойде и взе Велин по своя воля  за 2 дена. Shocked Да съм имала време да се занимавам с първокласника. Ей, това е свеки Hug ама толкова ми е миличък и послушен вече , че много не ми се даваше даже newsm78

светна ми заглавие /есенно/ за като минат всички рожденни дни Laughing

Ето есента дойде, порасна ОКТОМВРИйското дете !

качиха се и другите снимки Тук: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=296980&pid=8323983

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 14:53 от _venera

# 49
Честит рожден ден на Ани, Добромир, Сами, Ирен и Християн и Михаил!  

dobra, много е готино клипчето с пора  Joy Joy Joy

Pra, коя ясла сте избрали? Аз още ги проучвам и не съм си харесала, но мисля някъде март месец да се връщам на работа. Интересно ми е как са условията във вашата. Аз като си знам изискванията, сигурно такава изобщо не съществува  ooooh! и затова е добре да започна проучването отрано.

# 50
  • София
Цитат
Абе Жорето постояно си изравя чаршафа...пъха се под матрака и доволен...
Галее същата работа сме  Joy,като я оставя да заспива  и после отида да я завия, редовно всичко е събрано на топка по средата и всички играчки навън изхвърлени, а тя заспала върху матрака надупена hahaha  Ама той Жорето по-голям терминатор яде си леглото ,то май в скоро време ще трябва ново да му купувате hahaha ,ей голяма е скица Party ,ние само сме го надраскали със зъбки.А ти като спомена за тия килограми ,да знаеш ,че направо ти завиждам и ти се възхищавам Hug. И дано бързо се оправяш ,че хич не е лесно сама с дете и то в такива моменти ooooh! то човек да не се разболее,хем няма сили ами и дете да гледа Tired
Розеншон и аз чакам да видя какво ще стане с общия рожден ден ,то май всички сме така  newsm78. Успех на изпитите Hug
Венера браво на Велин самостоятелен вече  Party. Що се отнася до нестоенето в количката мен много ме тормози това ,защото само да спра някъде и става  ooooh! и неще да спи там ,много рядко ,та се прибираме да спи у нас ,че още спи по 2 пъти. Велин голям сладур в тази мивка  Party. Що се отнася до идеите за трапезата ,тоз часовник и аз мисля да го правя Naughty тъй че Рали и ти да знаеш Wink.
Тристия много хубаво ,че си се навила да правиш торта  Hug,аз също се навивам ,дано да имам настроение тогава ,че при мен е до настроение ,вече съм правила- отгоре със захарно тесто ,та ще видим ще го мисля,понякога много ми се правят такива неща  Outta Joint
Меги ,как сте ,как е Кари?
Пра в тази възраст са така децата ,докато започнат да се заиграват едни с други ,той така се отбранява. Спомням си на 2 годинки на Калоян за рожденния ден поканих дечица към 10-на на неговата възраст ,ами всяко си дърпаше играчката за него ,Калоян даже ухапа едно детенце ,защото му беше седнало на колелото абе голям купон беше PartyА като тръгна на детска на 2.5г. там пък каво ставаше... Днес Йо ,като видя едно детенце в парка- буташе си колелце и нашата отдалече като взе да ръмжи и тича към него ,хвана играчката и я дръпна  и после щастлива я подкара ,ее обяснявах й ,че не е нейна да я върне -ама разбира ли ooooh!,накрая й я взех ,а тя опищя парка! А междудругото от опит ти го казвам ,ако започнеш да го удряш и той ще започне -всичко копират,това не помага  PeaceМай с повече приказки и показване кое е хубавото и постепенно като поотраснат ще премине Heart Eyes
Добра абе много хубав пор Joy Joy Joy ако видя някъде ,ще купя Heart Eyes
Мирама Калина много сладка с тези чорапки hahaha

Маймунче ,много се радвам ,че се появи !  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 16:32 от nelkin

# 51
Здравейте пак момичета. ))))

Мерси за хубавите думи, и аз се скъсвам от смях като започне да си обува чорапите. ))))

rozenshon, дано бързо да минават изпитите и да нямаш много учене. ))) И аз все се чудя за общ рожден ден, ще правим ли някъде в България, или май се отказахте от идеята. Аз много искам да се запознаем, но май ще е друг път. ((

_venera, снимките в мивката са страхотни. ))))

galentinass, много се радвам, че вече спите, пък за килограмите не се ядосвай, тъкмо си мацка, какво. ))) Аз за твоите мога само да си мечтая. ))))
Тя Калина сега я е хванал ентусиазма да се обува, иначе все ги събува, сваля ританките като я обличам за сън. А само да и махна памперса и е ужас, пищи и не иска да слагаме нов и да се обличаме. Да не говоря след къпане, хуква гола веднага по спалнята, слиза по земята....

dobra, аз почти през цялото време си мислех, че този пор е жив. ))) демек истински. ))) имаш ли представа къде се продават, сигурно и на Калина ще и е интересно. )))

Ние иначе ходим доста сериозно, държим се за ръце обаче, страх я е още да се пусне, но си стои стабилно на краката. Много се кефи на котки и кучета, много и харесват.

# 52
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ.ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ.ВЕСЕЛ ПРАЗНИК Hug Hug Hug

Добра-голяма смешка тоз пор,и аз помислих ,че е истински в началото.Али е много сладка,как се смее и пищи.

Тристе-голям майтап с тая баба,то на теб не ти е смешно,ама бабешка работа...Не им се връзвай,то детето си личи ,че не е сомалийче.

Гале-Мила не се занимава с чаршафите,на нея й дай дистанционни,контакти,телефони,гсм-и ,ей такива неща.

Венерка
-Велински за пореден път показва каква е скица,голяма душичка значи.Страхотни снимки,и батко и татко,ама тебе все те няма на снимките като мен,все аз снимам.

Изчезвам,така ми се спи,мойта дивачка снощи пак 2 пъти пи мляко и се събуди в 4,30 сутринта наспана,заспа в 6 когато аз трябваше да ставам. #Cussing out

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 06:30 от mishonka95

# 53
Пора ни го донесоха от Тенерифе, но тъй като в цял свят играчките са Made in China, сигурно и по нашите магазини го има.
Другата играчка, която накара Али да пищи от радост са  едни пингвини, които се катерят по водна пързалка и се спускат като се блъскат един в друг. Не очаквах, че ще и направят такова впечатление, но в един момент се задъхваше от смях. Явно ще минаваме от плюшени на електронни играчки ooooh!
http://www.vbox7.com/play:23f4ac43

# 54
  • София
 smile3521Много сладки пингвини ,ама то и на таткото му е смешно  newsm62 и аз ги гледах няколко пъти ,жалко ,че не са от тук  . Ама опраделено вече са си за такива играчки ,а аз на моята още и пробутвам дрънкалките newsm78 хич не съм се замислила Thinking

# 55
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА. ДА СЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ИМНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ.
[/color]

Извинявам се, че не е поименно, но в този филм в който се бяхме включили съвсем се побърках. Главата на Кари е добре, но гледам много си я пази, преди скачаше по спалнята - направо се мяташе напред, сега не го прави. За температурата и грипа - обхващат ме съмнения и то големи. От вчера на обяд малката е като старата си Кари - нищо, ама грам нищо и няма, пу, пу. Няма хрема, няма Т, игрива, разговаря, усмихната. Какво беше това 3 дни 38градуса и после нищо идея си нямам, но имаме избило вече 11-то зъбче, по-точно единият му връх. Не вярвах Т от зъби да има, но май на там върви, то грип все някъде още щеше да се прояви, я сополи, я кашлица.  newsm78

Гале, лекувай се милата, на Жорката превантивно витамин Ц три дни и осциококциум веднъж. Поне аз така правя. Веско много се хили на това как изгризал кошарата. Пожелавам ти до дни вече НИТО ВЕДНЪЖ да не се буди.

Добра, страхотен е този пор и аз се пулих в началото - реших, че е истински. Пингвините и те готини, но порът обра точките.

Мишолина  Joy Joy Joy Joy Joy Е такава булка не бях виждала, ама е запомняща се.

Мирама, Калина е много сладка, скоро само ще се облича и ако почне и сама да се храни си готова за второ.  Mr. Green / признавам си без бой с мъжо почнахме да си говорим за второ/

Маймунче, я пусни снимки на Гогата, че толкова отдавна не съм ви виждала, затъжих се.

Нелкин, озъртам се аз в парка за вас, но не ви засичам, ама то трябвало не количката да търся  ooooh! голяма съм патица, то вие си ходите вече.

Пра, не се притеснявай, а  и в парка нали си с наши хора, аз си мисля, че е просто етап. Ще мине. Кари пък ме хапе от два дни, ама боли та дрънка, като не става нейното и хапе. Е аз съм точно обратното на Нелкин, щом тя хапе и аз хапя, щом скубе и аз скубя. Няма да ви казвам как пищи след това и за ден-два престава. Вече почти не ме скубе, а с хапането още се борим. Според мен вече са по-големи и копират не само нас, но и това което виждат в другите деца, та кога съм я хапала  newsm78

Мишонка - марш в леглото, а малката да взема да  си напасне режима с твоя. Нацелувай я от нас.

Ескарина, вчера ви видях в парка, викнах веднъж, дваж, обърнаха се сигурно поне 5 мами, но виие се возихте на колелото  Party А нали уж бяхме с грип - затова не те догоних. Много е порастнала малката и направо си е вече детенце, не като нашата в количката и неходеща  Hug Hug

Венера - страхотни снимки, много са ти готини мъжлетата, да нацелуваш малките от нас. Банята на маестрото е страхотна, това е добра идея, ще я приложа и аз във Варна - хоп в мивката. Малкият е голям добродушко, Кари мрази шапки и е един рев, едни викове, всички разбират, че е сърдита.

# 56
  • София
Честит рожден ден на Ани, Добромир, Сами, Ирен и Християн и Михаил!!! Да са живи и здрави!

Честито и на всички, които пропуснах! Embarassed Да растат здрави и щастливи!

Нещо напоследък не ми остава време да пиша, но поне успявам да ви прочета  Confused. Малките са добре, още не ходят, но се научиха да бутат една кола тип проходилка  Laughing, дори Крис бута брат си  Simple Smile, Яси много иска да го държа за ръце за да ходи, ама няма как, ако и Крис поиска ще стане страшно. Бяха болни, леко го изкараха, но ми мъкнаха една хрема десетина дни; лошото е че се заразяват постоянно един от друг - какво ще ги правя като тръгнат на ясла и градина не ми се мисли Rolling Eyes

Уф, и аз си помислих че този пор е истински  Embarassed, и пингвините са готини  Grinning, а Али няма да я коментирам  Heart Eyes

Мацки, ама наистина няма ли да правим общ РД  newsm78 Поне в София да се организираме, че то няма време  Rolling Eyes По едно време нали правихме едни списъци за срещите, хайде да направим пак да видим колко ще се съберем

1. tanini

Меги, явно е било от зъбките  Laughing  Hug

# 57
# 58
  • София
Цитат
1. tanini 2. Bulechka 
3. nelkin Grinning само да не ев работен ден ,че от 20-ти тръгвам пак на работа Sad   
То ако се прави среща ще е по-добре да е по-скоро ,че все още е хубаво времето newsm78.
Меги ние само минаваме през парка иначе ходя да взимам баткото от училище 12.30,  понякога ходя и по-рано и се мотам наоколо ,иначе стоим докъм 1.30 в училището и се прибираме ,че да обядваме и да пишем домашни. За хапането и скубането ,не съм я скубала или хапала ,ама й е интересно да го прави ,все се нахвърля да скубе батко си и той като се извика тя си умира от смях ,още не разбират- за тях си е игра . Калоян също не бях го хапала, но той хапеше , започна ,когато едно дете го ухапа на пясъчника и то по корема ,беше си доста Confused по-късно спря ,но много му се карахме и в детската също ,та така е де копират и от другите не само от нас . Сега я карам да гали и целува ,ама какви целувки праска-кучешки ,цялата съм улигвена hahaha

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 22:55 от nelkin

# 59
  • София
Честит рожден ден на Косьо, Яни, Никол, Мартин и Анна !!!

Да са живи и здрави и много да радват мама и тати !!!
Честит празник момичета!!!

Общи условия

Активация на акаунт