През ДЕКЕМВРИ нов живот ще заживеем, вълшебни мигове ще изживеем

• 18 409
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Сисето, добре дошла! Ако не те затруднява ползвай кредора за кирилица.
нямаш проблеми!!!

# 91
Нямам, но се четеш идеално  Laughing

# 92
  Здравийте и от мен!

И аз като теб,6u6inka, имам проблем с яденето на месо.Преди да забременея му бях голяма фенка , но сега...само гледам да се скатая че съм си изяла порцията с оправданието че по-късно ще го направя Outta Joint. Чувствам се много виновна. А тази извара дето трябва да  я ям...  Sick  Дано бебо да е добре, в Понеделник съм на ЖК.

Лека вечер.

# 93
  • София
сисето, добре дошла Simple Smile

За стволовите клетки специално ме интересува договора, ако някой го е чел. Защото преди години, този който  аз четох не ми хареса.  И клетките от кого могат да се ползват- е другият въпрос, който ме интересува.

Ето договора на Cryo save: http://cryo-save-bulgaria.agcabinet.info/pdf/thecontract.pdf
По принцип клетките могат да се ползват от брат/сестра на детето, както и родителите - от медицинска гледна точка. Но количеството е много малко. Т.е. по инфото което аз събрах - реално могат да помогнат при здравословен проблем на малко дете. За по-късна възраст вероятно няма да са достатъчни с текущите технологии.
Ако питаш от юридическа гледна точка - от този договор не става много ясно. Другата седмица ще ходим в крио сейв и ще ги доразпитам на място. Ще пиша после какво са казали, ако те интересува.

# 94

Цитат
Ако питаш от юридическа гледна точка

Аз точно от юридическа не го  харесвам.....

# 95
Добра вечер мами,

Днес пак се видяхме с малката Алекс. Детето, да е живо и здраво, доста добре се е държало и доста дълго е дишала сама, без помощта на тръбичките. Наддала е още малко и да чукам на дърво дано продължава така. Бог да е с нея и да и дава сили да се бори.

Ще пиша отново.

Хубава събота и неделя.

# 96
НИКИ много ме зрадва това което си писала,по вичко личи че това мъниче не е само и ГОСПОД  му помага много ,ние всички се молим за нея и дано скоро всичко свърши с най-щастливия край който можеш да си представиш Hug Hug

# 97
Ники, супер!
Браво на Александра!
Дай Боже все така да продължава! Praynig

# 98
ДОбро утро и от мен! ТОку-що прочетох чудесните новини за АЛекс. Да е жива и здрава и все така борбена. Hug Това момиче с толкова хъс за живот, току виж е станала известна личност като порасне. Hug
Аз се опитах снощи да се разболявам, гърло, отпадналост... Но веднага мед, лимони и чай и да чукна на дърво днес съм по-добре. Дано да ми се размине. Praynig
Добре дошла на новата мама от Варна. Сисето, аз по принцип съм за 20 декември, но нищо не се знае.
Съботата се очертава отвратително мрачна, но все пак нека уикендът да е спокоен и пълен с хубави новини. newsm51

# 99
Добро утро и от мен!

Сиси, добре дошла!   bouquet

Ники, много се радвам за хубавите новини за Алекс, да е живз и здрава и само да наддава, засега друго не се иска от нея.  Praynig Praynig Praynig

Харемче, много ме зарадва с шаването на бебка, сега и ти трябва да се упокоиш вече и да се кротнеш малко вкъщи, защото здравето е преди клиентите - не че искам да ти се бъркам, но все пак се притеснявам за теб.  Hug

Невидимке, ти си герой в моите очи Simple Smile Ще се възползвам от списъка ти за болницата, защото като гледам, явно съм най-изостанала с приготовленията по всички линии. В понеделник обаче ще получа "наследство" от тримата ми малки племенници - цял куфар с дрешки и други бебешки работи, нямам търпение да ги разгледам, изпера, изгладя и подредя в шкафа на бебо!  Heart Eyes За себе си обаче не съм купувала нищо, все отлагам за отпуска по майчинство, който започва чак през ноември (да, Сиси, има мами, които още работят Simple Smile.

Някой питаше за личната амбулаторна карта, необходима за издаване на болничния - на мен в ЖК в МД ми казаха, че действително трябва да се представи. Купува се от някоя книжарница, струва 1 лв., и после личният лекар я заверява. Тази част от процедурата не съм я направила още, но ще се опитам да се организирам другата седмица, че все ми се струва, че времето много напредна.

Момичета, да ви питам - вие ползвате ли колани за бременни, които подпират корема и облекчават малко носенето на тая диня отпред? Снаха ми каза, че не е ползвала и сега имала ужасни стрии, въпреки мазането. Аз не съм много напред с килограмите, но ужасно ми тежи и все имам чувството, че кожата на корема ми е супер опъната и ще се разтегне като дъвка, и по тая линия се чудех дали въобще има някаква полза от тези колани. Ако някой има впечатления, ще съм благодарна.

Хайде, оставям ви и смятам да използвам този гаден мрачен ден да пообиколя малко и да се опитам да си купя нещо майчинско Simple Smile

# 100
Браво на Алекс, браво на човечето, пу пу пу .... уроки да не са му!!!!

Сега до декември да догони групата и декември мама да си взима двете килца и да носи вкъщи да се радват всички!!!  Много много се радвам!!!!

Незнам при вас как е, аз се бях настроила за мрачна събота, а тук в Кн като е грейнало, и сега трябва да се пренастройваме Wink  Нема угодия!!

Инвизибъл, направо ти завиждам, че си сложила всичко на място, и аз много обичам така, ама нещо не мога да се справя, ходя, гледам струвам и накрая нищо!!  Трябва да наваксам май Laughing

Айде лека и ведра и безаварийна, много много усмивки!!!

# 101
Добро утро  Hug

браво на нашето геройче Алекс, душичката малка все така да продължава и скоро да си е вкъщи Heart Eyes

Ето го и моя списък за болницата:

Нощница - 2-3бр.
Хавлия и кърпа за глава
джапанки
топли пантофи
чорапи
сутиен за кърмачки
подплънки / еднократни или за многократна употреба/
накрайници за гърди / ето такива http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=1270/
помпа за кърма
кремче за зърна
крем против стрии
ластик за коса
памучно бельо
превръзки 3-4 пакета
тоалетни принадлежности / шампоан, балсам, душ гел, сапун, четка, паста, гребен и т.н/
турстически сешоар
зарядно за тел.
минерална вода
вилица и лъжица
документи за болницата

за бебо:
ръкавички
залъгалка

е това е мисля че съм включила всичко поне което ще ми е необходимо за Токуда, за другите болници може да трябват допълнителни неща нямам представа.

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 11:02 от Invisible

# 102
Добро утро, много съм ранобудна днес, но сега успявам да поседна!  Grinning

Точно се чудих къде се губи Invisible, а то какво било - май някой много бърза... Wink Но вярно, началото на декември наближава!  Hug

Добре дошла на новата бремелинка, Сиси!   bouquet

Така се радвам като прочета хубави новини за бебка Александра! Браво на момичето!!! newsm44

Вчера си купих този картон, и като се прибрах разбрах, че го имам попълнен от трудовата медицина от работата ми. Мамето ми каза, че имам и такъв от дете, така че сега ще имам и бремелински.

# 103
Здравейте момичета,
Моля помогнете! Ужасен запек ме мъчи... Cry Мисля, че Харем имаше такива оплаквания...Предписаха ми Лактулоза сироп, но няма никакъв ефект. Пробвала съм всякакви плодове, кафета и нищо. Кажете някои билки, които са безопастни, че вече ми става много лошо. Боли корем и ми се гади.
Sorry, че ви занимавам с мойте болежки, но не знам какво да правя...вече цяла седмица...

# 104
Велизара, пробвала ли си сироп от рози или сладко. Много помага.

Общи условия

Активация на акаунт