Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 365
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
благодаря много за отговора !сега отивам да го търся този бутон!:)

# 46
благодаря много за отговора !сега отивам да го търся този бутон!:)

немога да ти пратя съобщение на лични-изтрий някое ,че си напълнила кутията  Grinning

# 47
Много благодаря на всички момичета за съветите и добрите думи !  Hug
Може би наистина не свалям заради това, че съм болна. Сега прочетох фервекса и пише че съдържа захароза. Това има ли нещо общо със захарин или си е захар? Аз фервекс само веднъж днес сутринта пих, но все пак, може и да оказва влияние. Но пък до днес съм пила само аналгин и упсарин + всекидневните мултивитамини Центрум. Нещо хич не мога да се ориентирам с тези подсладители. Бихте ли пи препоръчали подсладители-течни или на прах. Вие какво ползвате.
Аз си купих вчера един на прах "ЛЕВО"- за диетично хранене и на съдържанието пише, че съдържа фруктоза и левулоза. Нещо имам съмнения, че май не е много подходящ за режима и не смея още да го ползвам, докато не се уверя. Днес си купих течен- "Суитли ултра". А за кафето ползвам пак "Суитли ултра", но на хапченца.
Приятна вечер на всички и много усмивки  Heart Eyes

# 48
  • София
Здравейте сладурчета!!! Hug
Вещи Hug, как можа така да ме изпързаляш?
Бях решила тази нощ да дебна  atwork новата тема, че нали който се класира на 1ва страничка свалял най-много, излязох за малко от офиса и що да видя - не само нова тема, ами и написали 3 страници smile3516
Ече Мече !!! Браво  smile3501 - страхотна промяна!!
Кали 08   Hug  радвам се че се разкри, и на мен ми беше трудно това съкращение, като агент 007 Crazy
Nano, Padme, Triksinity за проблема с  smile3550 : аз лично не смятам, че е хубаво да привиквате организма си с чайове и билки. Много лесно се привиква и след това с години ще си карате все с тях...
Пробвайте ако искате с люти чушки на всяко ядене и с 1-1,5 лъжици ленено семе (смляно в кафемелачка), прибавени в овесените трици като част от 3-те дневни. При мен подейства безотказно...
Ако хептен не става - най-добре свещички или клизма, така ме посъветваха по-вещите в занаята.
Много хора исках да поздравя, ама стана много дълго ...
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 16 нови отговора.
че и докато се натуткам... айде следващия път!

# 49
Нещо хич не мога да се ориентирам с тези подсладители. Бихте ли пи препоръчали подсладители-течни или на прах. Вие какво ползвате.
Аз си купих вчера един на прах "ЛЕВО"- за диетично хранене и на съдържанието пише, че съдържа фруктоза и левулоза. Нещо имам съмнения, че май не е много подходящ за режима и не смея още да го ползвам, докато не се уверя. Днес си купих течен- "Суитли ултра". А за кафето ползвам пак "Суитли ултра", но на хапченца.
Приятна вечер на всички и много усмивки  Heart Eyes
Суитли - може , Лево - не може щом съдържа фруктоза и левулоза. Peace

# 50
 jumpuu    jumpuu    jumpuu
Вещи, хиляди благодарности задето си ме добавила в табличката, чак сега видях Blush
Мислех си, че ми се сърдиш за сиренето и "Културата".
 newsm51 

# 51
  • Варна
на парафиновото олио нещо нямам доверие ... а с лененото, семе, супите, млякото и т.н пак не става....Май най-накрая пак към чайовете ще се припегне....не ми се ще да ми привикнат червата, че после..

Лично аз го използвам вече повече от 1 година и нямам оплаквания- всяка вечер на салатата, даже и мъжа ми не се мръщи вече като си я хапва. В началото правех отделни салати - за мен и за него. Няколко пъти се наложи да ги приготвя той  hahaha и след това правим по една салата по "Дюкански"  Joy

mucky, добре дошла. Нищо завършващо на -оза не може. За готвене ползвам течно Суитли, а за кафето - на таблетки. И другите са ти казали вече, след ниско въглехидратно хранене, не можеш да изненадаш много организма с чистите протеини. Аз започнах Дюкан след като бях правила Аткинс ( и то доста преди това) и за 4м. свалих 11 кг, а някои момичета свалят двойно на мен, но всичко е до организъм и начин на хранене.

# 52
  • Варна
Ече-мече, много голяма промяна, направо си за конкурса за отслабнали хубавици. Гледай по-честичко да се усмихваш, защото си наистина прекрасна. Трябва да си горда мама на сладкото хлапе до теб.

Люси, чувствах се и аз некомфортно така. Успях да се запиша на първа страничка, така че ще свалям с тази тема. Пък и нещо ме е обхванало желание да си говоря с всички, още повече, че днес кантарчето показа като че ли още килограм надолу. Ще чакам да го затвърдя, за да преместя линийката. Дай ни нови снимки, защото доста мръдна и твоята линийка.

Васи, колко си висока? Може би 1.61?

# 53
Здравейте на всички примерни Дюканци.
След като днес ме изненада МЦ, кантара също ме изненада. Преди няколко показваше 64, а днес доволно наядена отивам до аптеката и....61,5 Доста го оглеждах да не би да ми се привижда 1 вместо 4, щото е от тия електронните....ама тц - твърдо 61,500 си беше  Hug
Освен това все повече хора започнаха да ми казват колко много съм отслабнала  Crazy
А и щом свекърва ми ме похвали - от инат на пук на нея всъщност започнах диетата  Twisted Evil
Само дето най-вероятно няма да гоня целта от 56, а може би ще спра на 60. Не е по моя воля - налага се да мина преждевременно в трета. Няма да се опрадвавам или да изброявам причини, не мисля че тук е мястото.
Но макар и минавайки в нещо средно между 3 и 4 фаза, ще гледам да спазвам предимно от втора  newsm78

# 54
  • София
Успях да кача снимкииии!
Урааа, голям неграмотник съм ... ама напредвам!!!

# 55
Успях да кача снимкииии!
Браво  bouquet Страхотна промяна Peace

# 56
  • Варна
Lucie, страхотна си!!! Браво!!!   bouquet

# 57
Успях да кача снимкииии!
            Скъпа, кой е на първата снимка ? Впечатляващо,поразително !
             Чудесно !

# 58
  • София
Lucie,  УАУ!!!!!!!! И ти си смъкнала поне десетилетка като Филюдка!  smile3501

# 59
Здравейте, слънчица  Hug

Lucie, леле коя е тая мадама на втората снимка #Crazy, няма как да ме убедиш, че си ти  smile3501

Чакам с нетърпение неделя да се премеря (поради някакви мои мъгляви съображения, ама толкова мъгляви, че и на мен не са ми ясни, се меря само в неделя). МОЛЯ НЯКОЯ ОТ ПЕЙКАТА НА ШЕСТИЧКИТЕ ВЕДНАГА ДА СЕ МЕСТИ ПРИ ПЕТИЧКИТЕ, ЩОТО ИДАААААААААА, а тези от осмиците моментално да кацат на пейката на седмиците, че да ме избутат.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт