Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 396
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 570
  • ул. "Мечтание"
Момичета искам и аз да ви попитам нещо. Може ли някоя от вас да ми каже има ли и друго режимно безалкохолно освен кока кола и пепси лайт. НЕ че са ми омръзнали но като ги пия вечер май ми се отразяват на съня. А ми омръзна на вечеря все вода да пия. Благодаря ви предварително

Доколкото ми е известно всичко без калории и без захар в него можеш да си пийваш!

# 571
Момичета, втори ден съм на хранителен режим и искам да ви кажа, че кантара от 4 месеца не мръдваше от 79 кг., даже си мислих че е развален. Вчера ми беше първия ден. Тази сутрин като се притеглих, същия този кантар ми показа 76 кг. Направо съм в еуфория. Страхотно е!
Някоя от вас спазвала ли е ударния режим 10 дни? Аз първоначално си мислих да го направя 10 дни, но после се разколебах, заради прочетеното в блога, че трябва да се консултирам с лекар. Може да го направя 7 дни. Кажете, моля ви, от собствен опит, колко дни да ми бъде ударния режим?
Благодаря ви, поздрави! Hug

# 572
Мили патета, да ви питам откакто съм във втора фаза не съм мръднала кило  Sad правя я 5/5, но ми е трудничко без зеленчуци, понеже не искам да свалям много само още 1 кг. дали да не почна да правя втора фаза 1/1? Благодаря

# 573
Nelly#, благодаря ти! Снимките ги видях, но на това НИЕ СМЕ ТУК не съм обърнала нужното внимание, а то се оказа че тоновете мас са там. Надявам се и моите да отидат там в близко време.

# 574
Благодаря за отговора. Ама аз май други такива без захар и калории не съм виждала newsm78. Нищо ще карам така. И още да попитам много ми се приядоха бонбоните на ива нета ама вие как ги правите като казвате че в БГ няма обезмаслено какао???. А се чудя дали има и сухо мляко такова де newsm78

# 575
леле мале-- защо нямам време да отговоря навсички нападки  Twisted Evil
да големи хора сме и като виждам тук колко много възрастни лелки има и им се чудя на отговорите и начина на мислене.

# 576
kati_95 , виж ми поста над въпроса ти  Peace
 zlati22  за едно килце не се мъчи 5 на 5

Мисля , че вчерашните дрязги са достатъчни за темата ! За щастие , вчера не съм влизала тук  Crazy
Моля , оставяйте подобни мнения без коментар  Hug
нИ мУжах дЪ сЪ сдържЪ -  на 26 години съм  hahaha

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 16:09 от Nelly#

# 577
  • София
леле мале-- защо нямам време да отговоря навсички нападки  Twisted Evil
да големи хора сме и като виждам тук колко много възрастни лелки има и им се чудя на отговорите и начина на мислене.
Ех,  Sick
Ако не ти харесва тук, намери си друго място
Сега ми се иска да имам един бутон Ignore

# 578
  • София
Привет!
Видях много хубави снимки на вталени девойки    bouquet  Браво, момичета!!!
Що се касае за режима и оставащите килца - много момичета към края на втора фаза, промениха схемата - кой на 4/3, кой на 1/1...Това само вие можете да пробвате как ви действа и да си прецените...
Цоци Успокой "работната" топка, смени схемата и приложи някои трикове - риба, малко млечни, много вода и сън Едва тогава, ще се види кой-кого  Hug
Аз си режимствам, след Пдните ще се премеря...
Зарибената   bouquet
Лека и режимна седмица на всички  Hug

# 579
Привет прекрасни Hug,
Днес бях малко по задачки и на връщане си направих мини шопинг Sunglasses, на който се оказа че съм се надценила Laughing. Прибрах се в къщи с едно панталонче дето трудно му закопчах ципа до половината в пробната, ама на ли съм тъпо и упорито животинче взех си го Crazy. Като се прибрах в къщи първата работа ми беше да се фръцна пред огледалото Mr. Green. Да обаче имах лошият късмет да си натикам някак си корема и да дръпна ципа докрай, тук идва смешното. След секунда ципа каза прас hahaha и аз започнах да се боря с него като свиня с тиква по нанадолнище Joy.  Това чудо се оказа доста здраво, не можех и не можех да го върна обратно Laughing. След няколко минутна борба се сетих че яко си постоя малко така с спраскан цип то плата ще се отпусне и някак си ще го смъкна и ще се събуя hahaha hahaha hahaha. За мое щастия планът проработи иначе трябваше да чакам любимият да си дойде и след като здраво ми се посмее да ми помогне за го сваля панталона Blush. Голяма съм   animal085
mucky аз лично ти препоръчвам да си купиш много силни витамини. Аз ползвам центрум матерна и да си призная нищо друго не ми помага, а се оказа че и на възлюбения му действат добре на имунната система. Другото което искам да ти кажа е че не е странно не отслабването ти, нормално е. В момента организма ти се бори с болестта и задържа всичко Peace
Цоци според мен трябва първо да си по нармализираш ритъма на живот и ако и тогава не сваляш значи това са твоите кг. Peace. За мен не трябва да влизаш в трета защото тя ще те натовари допълнително- какво да ядеш, как да издържаш на допълнителните изкушения и прочие. Ти и реши а пък ние ще те съпортваме Hug

# 580
  • София
Nelly, Furia,  smile3521   newsm10   love001

Забравих да споделя:
Вече шести ден карам ІІІ-та. Не съм мръднала /на килограми, де/, но не съм и правила гали, а от нишестените май и от тях още ме е страх. Та май си карам на ПЗ + плод +сирене и 2 филийки пълнозърнест хляб /мое странно, но вкусно производство/.

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 16:45 от nelsun

# 581
  • София
Moni Roseva - не се мъчи повече от 5 дни ударен режим, практиката при всички показва, че след 5-тия ден не се сваля ... Започни си след това редуването 5 ПЗ / 5 П и си свиркай Whistling Ще се учудиш на резултатите! Успех Hug

Didikar - добре че нямаш време ..., чуди се колкото искаш на начина на мислене и отговорите, но не обиждай хората тук - достатъчно са се занимавали с теб през уикенда "възрастните" лелки... Аре стига вече, изкушавам се да ти кажа една мисъл на Чърчил  ... ама пак има да се чудиш newsm78, а и не ми се ще да подновяваме полемиките...

# 582
МОМИЧЕТА ГОЛЕМИ СТЕ СЛАДУРИ ....кака ви Цоци сдаде 6 проекта ,.....отива да дремне час два .... че после ноща е моя че още 10 чакат СПЕШНО ...
а у нас настана истинска трагедия ...какво прави мъжа ми снощи ... прее..а фурната .... сега питка немога да си опека ...
значи ТВЪРДО ОСТАВАМ ВЪВ ВТОРА ФАЗА докато не стана по нормална ... нооооооо ако моя домашен любимец не оправи фурната ...момичета ще прегреша с нережимна храна ... ще го заръфам него ...а той с това бирено коремче дето е оформил .. направо се равнява на тлъсто свинско ....

# 583
Еййй, страшни сте, значи!
Сакън, ако не се изпокарате. Никой не прочете поста ми по темата.
Е, сега поне съм сигурна, че ще го прочете.
Благодаря! Hug
Момичета, втори ден съм на хранителен режим и искам да ви кажа, че кантара от 4 месеца не мръдваше от 79 кг., даже си мислих че е развален. Вчера ми беше първия ден. Тази сутрин като се притеглих, същия този кантар ми показа 76 кг. Направо съм в еуфория. Страхотно е!
Някоя от вас спазвала ли е ударния режим 10 дни? Аз първоначално си мислих да го направя 10 дни, но после се разколебах, заради прочетеното в блога, че трябва да се консултирам с лекар. Може да го направя 7 дни. Кажете, моля ви, от собствен опит, колко дни да ми бъде ударния режим?
Благодаря ви, поздрави! Hug

# 584
Благодаря ти, много, Lucie  Party

Общи условия

Активация на акаунт