Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 344
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Lucie  Hug, направо мислите ми четеш! Wink
Мислех да се развея по магазините за нови гащи, че само с два броя се стискам, а единият вече виси на д-то. И други имаше, ама отпаднаха от класацията поради постепенна чувалоподобност.
Стискам уж за да не давам грешни пари за по 2-3 седмици добро стоене на дрехата по мен, ама... суетата и тя ме е стиснала като Икономическа криза - финансова къща в Лондон Laughing и ще има шопинг, само време да намеря...  Thinking Whistling

feelgood Hug, следя те какви ги вършиш по високите етажи и с радост виждам стабилното ти мърдане надолу! Набираш скорост и като една лавина бързо-бързо ще се изсипеш на долната пейка, усещам..   bouquet

Филюдка, не се коси - свиркай си! Някои неща са изтървани безвъзвратно.. уви..  Hug

люска, привет при нас и успех с режима! Grinning
Добре ти е менюто, добави още вода. Само мен лично ролцата ме притесняват - по-добре ги смени с риба.
Браво за народните танци! Ихуу!  Party

mandarinkata, честита месечинка! Grinning

Nelly#, малейй... много ти убав клина, и блузона, и как ти стоят най-вече! Heart Eyes
И тая стойка тип "голям съм фръц".. тренирам я.. Crazy Flutter Joy

fayza, опреш ли до зайчето Crazy спукана му е работата Joy
Успех, стискам ти палци! Mr. Green

Silverfox, браво, време беше да се преместиш! Mr. Green

monnnn, aventura как сте, мацки?  Hug

Tatitt, Sun Heart Eyes

Много  Hug на всички!  Flutter

п.п. някой гледал ли е днес сутринта по bTV - имало е някаква дискусия пак за диетите, Дюкан отново е бил негативно коментиран..
Какво са плюли тоз път? Ако може някой да ме осветли... Mr. Green

# 721
tatianka аз също искам да ти кажа че ако ще се изрусяваш със Шведска боя давай смело. Определено от както ползвам тукашна косата ми изглежда супер и не се изтощава, з съм блонди но като дойдох бях червенокоска, а тук за 2 пъти с БОЯ станах руса!
Няма ли кой да ти прати или донесе тривитаминол? Аз имам само още едно шишенце иначе щях да ти пратя!Ама ако някой от наште скоро си ходи ще поръчам и ще ти пратя
Верно всички заслабнали Дюканки стават блондинки. Ма то русо гладно няма де  Hug

# 722
Има ли смисъл да си разменяте тези мили слова и вместо вечер пред компа да си отмаряме да четем простотийте на невротиците. Пишете си на ЛС. Според мен на който не му е приятно да чете тук да не влиза.
И защо изобщо отговаряте на Дидикар. Заслужава ли си ?

Ами наистина престанете бе хора да ме плюете- а за невротици много от тук са такива

# 723
# 724
  • Пловдив

Пробвай маслена риба - много помагала за подобни проблеми - Пилето от рицарките го каза преди време  Simple Smile

# 725
  • София
      Добро утро! Отдавна не съм влизала тук,защото имах застой.Но от няколко дни кантарев играе и вече съм твърдо -33кг.,за което черпя по едно турско кафе.Лек и отслабващ ден!

# 726

Пробвай маслена риба - много помагала за подобни проблеми - Пилето от рицарките го каза преди време  Simple Smile

ох, ще ме умориш
мерси за съвета
ама друго имам предвид аз - нечия словесна диария напоследък

# 727

ох, ще ме умориш
мерси за съвета

тъй като беше за мен аз те разбрах - е не съм била толкова глупава

# 728
  • Пловдив

ох, ще ме умориш
мерси за съвета

Направо ме разби, хиля си се тук сама с глас, просто обърках емотиконката  Laughing (разбрах какво имаш предвид)

# 729
  • В една Дупка.
Момичета, някъде из темите прочетох, че е препоръчително по-късно да се тренира. А може ли от сега?
Мисля, че много зависи какъв спорт ще избереш. Аз имам велоергометър вкъщи и си мисля че по 20 минути на ден няма да ми навреди на въртя педалите. Освен това два пъти седмично ходя на народни танци.
Ако избереш някой силов спорт сигурно ще натрупаш мускулна маса, но някоя лека тренировчица не би трябвало да пречи.
И аз имам велоергометър, спирам, досега въртях по един час всеки ден Crazy.Не искам мускулна маса Naughty
cote, ти в началото на 5/5ф ли си била? А после на 4/3.

# 730
Сетих се, че рецептата я имам в "изпратени съобщения". Намерих я и я пускам, който има въпроси - да пита. Между другото, дори и да не намерите всички билки, не е проблем.
Ето съставките:

•   листа от бяла бреза
•   кори от дъб
•   чемерика
•   коприва, листа
•   корени от глухарче
•   корени от репей
•   листа от орех
•   бръшлян
В 3-литров буркан се слагат билките (по една стиска, няма точно определена доза) и се прибавя 1 л спирт. Стои 2 седмици на тъмно, прецежда се и се добавя 1/2 пак. салицил за консервант. Салицилът не е задължителен, аз лично не го слагам, за да избегна допълнителната химия.
След като си измиете косата, втривате от лосиона (може да използваш шише с пулверизатор или пък на памук). Лосиона не се отмива, спирта бързо се изпарява и така до следващото миене. В началото, когато ми падаше много косата, си слагах през ден от лосиона, независимо, че не я миех всеки път косата, после поразредих на всяко измиване.

Дано да съм била полезна!

П.П. Абстрахирайте се от словесно разстроените, винаги ги е имало и ще ги има. Може би така отслабват по-бързо, бъдете добрички, плийз  Laughing

# 731
П.П. Абстрахирайте се от словесно разстроените, винаги ги е имало и ще ги има. Може би така отслабват по-бързо, бъдете добрички, плийз 

3 кг ще ги сваля дори и де не ме обсаждате тук - вие с многото килца му мислете - щом така мислите,че се сваля по-бързо продължавайте да злобеете по мой адрес. Twisted Evil

# 732
Ей това последното изречение ако пък не беше злобно, здраве му кажи. Много си жалка.

# 733
За маслената риба и аз потвърждавам неиното благоприятно влияние за 00 . Аз я правя на фурна във фолио и една риба изядена на вечеря дава "светкавичен " резултат ...още същата нощ.

didikar... понеже явно следиш постоянно какво се пише в този форум   ......искам първо да ти напомня че тук сме се събрали да обсъждаме и подкрепяме за изпълнението на един хранителен режим ... моля те ако имаш да кажеш нещо по темата пиши ...ако ще се "обясняваш " ...колко си умна досетлива докачлива
 ........МОЛЯ те прави го на ЛС  ... тук не е чат или форум тип - кюкарник,  има  определена тематика  ... и
най-учтиво те моля съобразявай се !!!

# 734
  • Пловдив
didikar, само три килца ли ти останаха - супер! Радвам се за теб.. и за нас! Mr. Green
Сподели дневното си меню с нас, да почерпим от опита ти.. Praynig
Много змии и гущери ли има в него? Flutter
На суши ли ги хапваш?

А в мисленето няма нищо лошо - дори и от чисто енергийно-усвоима гледна точка. Пробвай! Whistling

Общи условия

Активация на акаунт