Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 341
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 855
  • ул. "Мечтание"
Джуличка, каквото и да предприемеш за да свалиш излишните килограми е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на ден да пиеш минимум 1,5 л вода, освен останалите течности! Надявам се тук момичетата обаче да могат евентуално да ти дадат съвет какво да правиш с тая вода, но все пак аз си мисля, че не трябва да се заменя с каквото и да било! Водата си е вода!

Питане: някой да знае марка кисили краставички без захар? newsm78 И ако въобще има такива евентуално къде мога да намеря в София?

# 856
Джуличка  без вода не може. Каква е причината да не пиеш вода?Не мисля че е здравословно да не пиеш вода

# 857
Джуличка, без водата просто не става. Аз също не пиех вода , но се научих. Това е задължително за този режим. Ти сама ще прецениш дали е по силите ти. Но без вода не започвай защото е опасно.
Каквото и да решиш - успех!

# 858
Джуличка  без вода не може. Каква е причината да не пиеш вода?Не мисля че е здравословно да не пиеш вода
Ами, честно казано вече не си спомням от колко години не пия вода. Просто ми е блудкава и гадна. Както и да е. Да предположим, че се насиля (приемайки я като нещо, което просто трябва да изпия) и пия необходимото количество вода, мога ли да пия безалкохолни ? Ако ще и Кола лайт да е. Защото аз имам и един друг странен навик - пуша само, когато пия нещо. Иначе ми е гадно. А цигарите няма да спра със сигурност.
Та, мисълта ми е - мога ли да пия безалкохолни ? Защото ако и това не може, просто няма смисъл изобщо да започвам. Ще трябва да се мъча с глад, явно.  Sad

# 859
Джуличка - след като не пиеш вода, пий други неща, които се правят с вода - айрян, сок от степ, чай... предполагам че такива неща можеш да пиеш? Simple Smile (а след като пиеш безалкохолни, можеш да пиеш кока кола и пепси ЛАЙТ и други безалкохолни напитки без захар)
И моите поздравления за трите деца, много се радвам на родители с повече от две деца - и аз един ден искам да бъда такава Simple Smile

# 860
Какви са тия караници, какви са тия ужасии?Минело се не минело се 4 дни и т.н.Тъй като и аз бях от тия с глупавите въпроси, ще кажа че Дидикар отчасти е права...О т тия 129 теми, 85 % е спам, пък после било омръзнало на всички да отговарят.Ми не ви ли омръзна пък тогава да ги пращате да четат 1-ва страница???Защото на мен ми омръзна да чета препратката към 1-ва страница #Cussing outАко не ви се отговаря, ми просто не отговаряйте, но и много моля без злъчни и иронични "отговори, които не ви се дават", пък чак пък и ще гоните от темата, кой ви дава това право?

# 861
  • софия
То се видя, че няма да прочета темата... Поне да отговоря на прочетеното, че докато се класирам, ще има нова.

Абракадабра - не е ли малко един ден за Малцовица!
Съвсем достатъчно е. Тръгва се рано от Сф, ахкане и охкане няколко часа (6-7-8) и после обратно. Може и с преспиване, разбира се, но става по-сложно за хората с деца.  Hug

Аби слънце няма ли да пуснеш някоя снимчица да ти се порадваме Praynig
Като оспамвах началото на темата, се бях изтипосала на няколко снимки, но specialmente per te, пускам тази от ждрелото на р. Ерма.  newsm51

На всичко останало вече е отговорено от по-редовните от мен.  Blush
Добре дошли на новите попълнения!   bouquet

Приятна вечер!  Hug

да бе да, 6-7-8- часа, виж се каква си стегната - аз след тебе ще се влача като стар автобус "чавдар". Mr. Green
иначе съм фенка ДА!!! Ама само ако си запишеш в ума че на Рила, изобщо на планина не съм се качвала последно когато си качих щерката на 11 месеца на езерата- чакай да помисля - това ще рече 8 години Mr. Green Mr. Green Mr. Green
още по-забавно ми стана.
Ама пък искам.
Нооооо след седмица отивам за седмица в Германия, това ще рече че чаааааак втория уикенд на ноември!!!
Май не съм добра комбина. Crazy

Джуличка, къде си мила, да ти кажа  - и аз не обичах вода-наложи си го и повярвай ми много скоро няма да можеш без нея!!! Peace

# 862
Не се включвам в караниците, но това със спама и мен много ме дразни. Постоянно правите забележка, че новите не четат. А като влезе човек и 5 страници само глупости. От 5страници едва се намира едно изречение с нещо полезно по темата. А все пак темата е за диетата, а не затова как сме прекарали деня и личните ни истории.
Ако го нямаше този спам, щеше да е доста по-приятно и лесно да се прегледат някои от предишните теми.
В крайна сметка си има отчетна тема за всички диетуващи и ако някой иска да сподели какво е правил през деня, смятам, че може да го направи там.

# 863
  • София/Осло
Я  шъш,мирно и всеки да си спазва режима, че вижте иначе какво ви чака

джуличка- пиеш ли чай, степчета и други подсладени сокове, лайт продуктите, айрян, газирана вода с лимон..все нещо трябва да ти влиза в гърлото  Laughing

# 864
  • София
Женика и ВиВи, тук сме приятели всичките, може да пишем глупости и да ни е приятно, на който не му харесва прости да не ги чете.
На мен лично ми харесва да се спами отвреме навреме, и всяка мила дума, казана ми от приятелите тук ИМА ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ за мен!!!

Това да ни ви е справочник????

Ако пък си мислите че е тема само за въпроси и отговори - то затова има Гугъл, пък и кой е длъжен да отговаря??? Не знам някой да е назначен за това...
Всичко е на добра воля, и предпочитам никой с никого да не се заяжда!

И държа новодошлите да не ме обиждат, и да не обиждат моите приятели тук... Какво значи да пишеш на хората на лични, че са дърти??? и прости???

Никой никого не гони от темата, просто аз лично вече нямам думи за достоен отговор на определени постове ...

# 865
Люси, не се спами от време на време. От време на време се пише нещо по темата, а се спами почти през цялото време. Нека темата тогава се прекръсти и още в заглавието да става ясно, че е нещо като отчетна. В противен случай би трябвало да е точно информативна, тоест справочник.
Просто след като има толкова много спам не разбирам защо се ядосвате, когато има тъпи въпроси. Не ги одобрявам, но знам как се чувствах в началото на режима и колко много неща исках да попитам, въпреки че си бях купила и двете книги. Понякога искаш да ти отговорят в твоя конкретен случай дали правиш всичко както трябва. Когато бъдеш овикан, действа доста обезкуражително.
Освен това когато си нов въпросите, които задават другите нови, не ти се струват тъпи, независимо колко си прочел, защото просто си несигурен.

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 19:18 от В_и_В_и

# 866
Не се включвам в караниците, но това със спама и мен много ме дразни. Постоянно правите забележка, че новите не четат. А като влезе човек и 5 страници само глупости. От 5страници едва се намира едно изречение с нещо полезно по темата. А все пак темата е за диетата, а не затова как сме прекарали деня и личните ни истории.
Ако го нямаше този спам, щеше да е доста по-приятно и лесно да се прегледат някои от предишните теми.
В крайна сметка си има отчетна тема за всички диетуващи и ако някой иска да сподели какво е правил през деня, смятам, че може да го направи там.

Ама мислих да приключвам тук ама вие постоянно ме карате да пиша- макар и кодово написано.

# 867
Здравейте, объркала съм се нещо и вместо овесени трици съм си купила ядки. Не съм много наясно с разликата...
Та тая сутрин си направих киселото мляко със 3 супени лъжици овесени ядки - това фатално ли е, т.е. голяма ли е разликата? Shocked

# 868
# 869
Вчера писах писах и изведнъж ми спря интернета и затова сега си пускам поста от вчера Laughing (съжалявам ако се повтарям с някой друг Blush)
Ice Queen слагай си по малко бульон, режимен е
Състав за 100гр. сух продукт (Галина бланка): или за едно пакетче от 10гр.
белтъчини 7,1гр.                              /                 0,71гр.
въглехидрати 18,7гр.                       /                 1,87гр.
мазнини 10,4гр.                               /                 1,04гр
Зеленкоооо иде ми да те разцелувам, какво си ми сладко бременно човече  love001
Nelly# Уаалллл ти си като жената котка бе момиче Shocked. Мале, мале к'во парче си Hug Твоите снимки ми върнаха глътката свежест Party, която беше изчезнала покрай предните постове ooooh!. Я ти сега ми кажи под секрет ръст, кг и номер дънки. Ама че съм подробна Blush, е шегувам се но ако искаш ми пусни инфо да ти се порадвам още повече и да добия по точна представа. И аз к'во го завъртях Whistling, стимул, стимул да си ми Praynig
Тунинг браво за постигнатото и новите дрешки Wink, скоро ще станеш шопинг маниак Laughing. и хайде давай снимки  Party
Тунинг едното е номерация на дрехи а другото на дънки ето  линк с повече инфо  Wink
Lady Frost за твоите кг. най добре карай 5/5, най ефикасна е Peace

Общи условия

Активация на акаунт