Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 348
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 870
didikar, кое точно е кодово в поста ми?

doby80
, ядат се овесени трици, а не ядки. Ядките са абсолютно забранени в първите два етапа. Така че си купи трици и започни отначало.

# 871
Здравейте, объркала съм се нещо и вместо овесени трици съм си купила ядки. Не съм много наясно с разликата...
Та тая сутрин си направих киселото мляко със 3 супени лъжици овесени ядки - това фатално ли е, т.е. голяма ли е разликата? Shocked

аха, разликата е огромна, тоест двете неща нямат нищо общо. овесените ядки са ядките, които са обвити в овесени трици и те (ядките) се продават без обивката им... Simple Smile
Потърси си трици, все в някой диетичен щанд ще има Simple Smile
аз в началото се бях объркала и си взем пшеничени трици, но после се оправих и намерих овесени такива Simple Smile Успех! Simple Smile

# 872
Мерси за отговора Simple Smile

# 873
didikar, кое точно е кодово в поста ми?

doby80
, ядат се овесени трици, а не ядки. Ядките са абсолютно забранени в първите два етапа. Така че си купи трици и започни отначало.

за който беше предназначено го разбра- мисля,че няма значение вече

# 874
Танче , ще ти кажа на ушенце , че ако си от София аз ще бръъъъъъъмна към Татитче в началото на другия месец  Party Иначе в мерки и теглилки съм 170 сантиметрова , уж 59 килограмова и се навирам успешно в 28 размер дънки  Joy
Овесените трици са обвивката - т. е люспата на триците . Ако не се лъжа на първа страница пишеше с голееееееми червени букви , чееее овесените трици НЕ са овесени ядки  Whistling
Джуличка , водата е безценна за организма ти. Пийвай минерална или изворна вода . Налей си в бутилка до теб и всеки път , като я погледнеш отпивай по някоя глътка  Peace
Амели , ще можеш ли да ме вземеш в сака си като тръгваш за Германия  Joy
Аби , въх ,че си готинааа  Crazy
Поспаланчо , честита първа месечинка. Чудесен резултат !

# 875
Женика и ВиВи, тук сме приятели всичките, може да пишем глупости и да ни е приятно, на който не му харесва прости да не ги чете.
На мен лично ми харесва да се спами отвреме навреме, и всяка мила дума, казана ми от приятелите тук ИМА ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ за мен!!!

Това да ни ви е справочник????

Ако пък си мислите че е тема само за въпроси и отговори - то затова има Гугъл, пък и кой е длъжен да отговаря??? Не знам някой да е назначен за това...
Всичко е на добра воля, и предпочитам никой с никого да не се заяжда!

И държа новодошлите да не ме обиждат, и да не обиждат моите приятели тук... Какво значи да пишеш на хората на лични, че са дърти??? и прости???

Никой никого не гони от темата, просто аз лично вече нямам думи за достоен отговор на определени постове ...

Ми същото се отнася и за "тъпите въпроси", просто не ги чети, защото иначе се получава доста досадно за всички други, които или не знаем отговора или не сме имали време да прочетем въпроса, но и най-важното НЕ СМЕ ИСКАЛИ ДА БЪДЕМ ГРУБИ И ЗАЯДЛИВИ, защото определен брой пишещи тук, като че ли само заради това се подвизават - или да се заядат или да честитят рожден ден Peace

# 876
Женика и ВиВи, тук сме приятели всичките, може да пишем глупости и да ни е приятно, на който не му харесва прости да не ги чете.
На мен лично ми харесва да се спами отвреме навреме, и всяка мила дума, казана ми от приятелите тук ИМА ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ за мен!!!

Това да ни ви е справочник????

Ако пък си мислите че е тема само за въпроси и отговори - то затова има Гугъл, пък и кой е длъжен да отговаря??? Не знам някой да е назначен за това...
Всичко е на добра воля, и предпочитам никой с никого да не се заяжда!

И държа новодошлите да не ме обиждат, и да не обиждат моите приятели тук... Какво значи да пишеш на хората на лични, че са дърти??? и прости???

Никой никого не гони от темата, просто аз лично вече нямам думи за достоен отговор на определени постове ...

Ми същото се отнася и за "тъпите въпроси", просто не ги чети, защото иначе се получава доста досадно за всички други, които или не знаем отговора или не сме имали време да прочетем въпроса, но и най-важното НЕ СМЕ ИСКАЛИ ДА БЪДЕМ ГРУБИ И ЗАЯДЛИВИ, защото определен брой пишещи тук, като че ли само заради това се подвизават - или да се заядат или да честитят рожден ден Peace

не мисля,че някой тук е влизал с цел да се дразни.просто е било предизвикано

# 877
# 878
  • софия

Амели , ще можеш ли да ме вземеш в сака си като тръгваш за Германия  Joy

нЕмаш грижи Laughing
и без това на отиване съм с почти празен куфар!!!!!

изтървала съм най - важното Получих първия си комплимент.Обратно на очакванато се сконфузих  Crazy

# 879
didikar, нямах предвид теб, контингента е друг Joyи те си знаят.При положение, че темата трябва да е само една предлагам да се търпим взаимно, всички искаме да свалим излишните килограми и никой няма нужда да му казват какво да пише или как да се държи.Ако някой ти е неприятен, просто не му връщай.Аз така правя Peace

# 880
Мацки, искам да ви кажа, че благодарение на такива като вас/jeniqa,didikar,/все повече хора предпочитат да общуват в интернет пространството! Лошото е че и тук ни застига негативизмът ви! Ако имахте поне малко уважение към другите, щяхте досега да сте разбрали, че никой не Ви е длъжен за нищо и това че някой Ви е отговорил рязко или просто не Ви е отговорил, а в същото време е честитил на някого я рожден ден, я месечинка, я намаление , то това е неговият избор и вие не можете да го промените дори да злорадствате и оплювате всички тук! Другото е че всички сме били нови и на всеки от нас се е случвало да не получи отговор или да му кажат прочети добре в книжката или първа страница, но какво от това, продължаваш напред и толкова, не разбирам защо трябва да се обиждаме, нагрубяваме или пък да доказваме колко сме умни и добри, а другите не!

Това е което исках да кажа, ИЗВИНЯВАМ се на всички  за спама! newsm51 newsm51 newsm51

Hug Hug Hug за ВСИЧКИ

# 881
ratf,много добър избор.Една от любимите ми песни. WinkИ е една такава окриляваща...Изобщо много подходяща за заравяне на томахавка Laughing

Отивам да си хапна режимни палачинки Crazy

# 882
# 883

Страхотна песен - беше сватбената ни песен

# 884
Първото (може би най - важното) от тях е, че аз не пия вода.Изобщо и никога. За сметка на това пия постоянно безалкохолни напитки. Какво мислите ? Как изобщо да процедирам и има ли смисъл да започвам ? Ще съм ви благодарна, ако ми дадете съвет и евентуално мога да споделя и останалите си притеснения с вас. Желая късмет на всички, които са се захванали сериозно с това.  Peace
Извинявам се за дългия пост. Embarassed

Опитай с газирана вода, на мен ми е блудкава също но с газираната нямам проблем, Имам си машина в къщи газирам си я и пей сърце. Диетата е приятна, пий си и безалкохолни и слабей Hug
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт