Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за справяне с газовете по време на бременност?
Какво е значението на датите за Великден и Цветница през 2009 г.?
Какви са препоръките за справяне с настинки по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за справяне с газовете по време на бременност?
-
Какво е значението на датите за Великден и Цветница през 2009 г.?
-
Какви са препоръките за справяне с настинки по време на бременност?
-
Какви са препоръките за боядисване на детска стая и избор на цветове?
-
Какво представлява феталната морфология и какво да очакваме от този преглед?

Зъбите ми са ужасно чувствителни и обикновено ползвам упойка, когато ме ръчкат с машинката, та сега умирам от ужас.
Нито апетита ми се промени по време на бременността (а си го имам и си ям каквото ми се яде), нито предпочитанията към храните. Не ми се е гадило и повръщало, та от това да съм смъквала килограми. Явно си е просто до структура ли, до какво ли, незнам. Аз от 8-ми клас съм си все същата - 173см и към 55 кг.......... 

кабинета на другарчето ми, което ме зъболекува, ще устискам още малко. Всъщност тя самата работеше с ултразвука при почистване на зъбни каменоломни до към края на 4-тия месец по време на последната си бременност. С предната й казваше, че дребното в нея много е буйствало при ползването на въпросното устройство в по-късен месец. Имам й пълно доверие относно безопасността на мен и коремчето ми. Но пък аз и не ползвам упойки, които да ме хвърлят в дилема.
Ще го добутаме до първа пролет.
На мен пък вече ми е много нетърпеливо да я видя на живо. 
бях като слон и ядях всичко което ми попаднеше пред погледа
. За малкия и дрехи втора употреба ползвам и това не ме претеснява.