СОФИЯ-Бул.Ал.Стамболииски ,Эона Б5 и района-4

• 18 551
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Къде се покрихте всички пак??? Ааааа не така де.  Времето пак се развали а така се надявах да се оправи вече...пуууууу.Толкова работа имах днес ,а я отлагам заради това.
Танче-става за съб .и неделя срещичка,но нека да е следващата,защото тази сме на Витоша.

# 196
ОК.

Загубих се за малко, имаше проблем с работата. Много мразя, когато някой си реши, че може да си прави каквото си поиска. Два дена ме боля главата, ама да не се оплаквам повече. Евентуално като се видим, може да си излея душата, пък дано ми олекне Wink

Свеки ни е на гости от днес, стискайте палци да не ми лази много по нервите. Запланувала съм няколко приятни мероприятия, докато тя гледа Ива. Дано се осъществят.

# 197
Един среднощен комшийски пост "по пантофи" от мен Laughing.

Значи, ако знаете само в какво приключение сме. То си е голяма емоция да живееш в нашия апартамент. Елате на гости и ще видите - постоянно се случва нещо. Последното е от вчера. Приготвяме се ние с Петърко да излизаме, до ходим на педиатър, че и двамата още сме болни, пък и малко на разходка, че времето беше много хубаво. Та малко се замотахме и закъсняхме с плануваното излизане към 10ина минутки. Петър си легнал на земята в ъгъла на кухнята, върху един гумен пъзел за под, а аз вадя последният багаж за излизането ни от спалнята и изведнъж се чува стахотен грохот. Първо гърмеж, ама здрав и после започва тътен на талази. Леле как се уплаших. Мен си ме е страх от бойлери и веднага си помислих, че бойлера е гръмнал или, че е пробит и ще гръмне всеки момент или... абе все цветни картинки в главата ми от този сорт. Намирам се в коридора и гледам вълна! Ама истинска вълна Shocked. Залива всичко. И расте. И не спира. И не разбирам от къде е. А детето болно и на земята в кухнята. Почвам да крещя да не мърда от там и тичам да сваля предпазителите на ел. таблото. Обаче не съм порастнала достатъчно и не ги стигам. Ако щете ми вярвайте, набрах се на касата на вратата на върховете на пръстите си. Не съм се набирала сигурно от ученичка. Ама в главата ми само мисли за детето дето е на земята и водата, дето не знам от къде идва и минава. Естествено не можах да сваля предпазителите щото са доста затегнати и се юрнах да търся столче. И си мисля как съм боса, а нямам избор и трябва да мина през надигащата се вода за да стигна до столче. Е минах крещейки през цялото време на Петър да не мърда от мястото си. Изключих бушоните. Водата вече беше до глезен. Отидох по-спокойна при малчо и го качих на дивана. Той явно усети, че е напечено и се държа изрядно. Игра си и не мръдна от дивана. Върнах се в коридора и запречих вратите към стаите за да спра водата, отиваща към ламината. Добре, че имах натрупана в коридора една голяма купчина пердета, завеси, кувертюри и възглавнички за пране та те послужиха за "бентове". Междувременно грохотът поотшумя. А банята суха Crazy. Бойлера здрав и на място newsm78. Отварям капака на шахтата дето минават тръбите и  Shocked, водосточната тръба изчезнала на половина. Направо се спраскала и станала на трески. И явно цялото количество вода от нас до покрива се е изляло в нашият коридор. Добре, че имаме една дупка, дето я оставихме да втора тоалетна, но за по-натам. Та през тази дупка е избила водата в коридора. Толкова е била силна вълната, че е отнесла парченце от стената. Ако не беше тази дупка щеше да ни замине и казанче и кухня и кой знае къде щеше да избие. И като си помисля, че Пепи беше точно в кухненския ъгъл ooooh!. Както и да е. Аз като разбрах вече какво е станало се отпуснах, разтреперих се и ревнах. После ми мина де. Ама пък по-късно колко съм се смяла. Като почнаха да идват разни майстори и да звънят по телефоните на шефовете си. И никой не им вярва, че тръбата я няма. После идват да видят и се блещят и на свой ред звънят телефони, и идват други и пак се чудят... и така цял ден. Стана много дълго, та спирам с моите приключения.

За среща съм твърдо за Hug.

Tani4ka_04 стискам палци свеки да не ти поднови главоболието, а напротив Wink.

Лека и наспивна нощ, момичета Simple Smile

# 198
 newsm09 кошмар! Съвсем ме отказа да си търсим ново жилище  Laughing А дано това ви е за последно и вече само хубави неща да се случват във вашата къща  Hug

# 199
Леле Мелодия, определено не скучаете Rolling Eyes Shocked ooooh! Присъединявам се към Мая с пожеланието това да е последното подобно премеждие!

За среща през уикенда - става, той и без това моят мъж работи почти всеки уикенд.

Таничка, а на теб работата да ти носи само успехи и повече парички, никакви главоболия повече Naughty

Киара май е болна. Вчера привечер вдигна 38.6, после стигна до 39. Свалихме я преди лягане, ама през нощта пак вдигна 38.8,пък явно се беше понаспала малко, та от 3:30-4:00 до 7:00 беше будна, за щастие в много добро настроение, четохме книжка говорихме си... Ама сега тя спи, а майка й и баща й едвам гледат Tired

# 200
Мелодия. ужас големи неприятности, дано всичко вече свърши и ви се наредят нещата  -но не по вода Wink.
Танче весело изкарване на мероприятията, докато свеки гледа Ива Simple Smile 1dating.
Гертрудка, бързо оздравяване на Киара   remybussi,
Тони, ако приключим по-рано в събота, и ние сме на Витоша  cheers.

# 201
 Dizzy FaceЛелееее Мелодия вие сте в некъв постоянен екшън.Егати и новото строителство.
Танче-не си хаби нервирте за глупости със свеки.Аз снощи също имах изпълнения с нея мани мани,но гледам да броя до 10. Rage
Ели-знаеш че ви чакаме,стига да е гот времето и да няма снежни бури. Hug

# 202
Melodiya, направо не мога да повярвам какво чудо сте преживели.... А пораженията оправиха ли ги?
Иначе и аз бях на мнение, че новото строителство е скапано, но не винаги е така. Колега на мъжо има супер готин апартамент, като ходихме последния път специално го питах дали е имал някакви проблеми. Малко вода му текнала от терасата преди време, но веднага дошли и го оправили - някаква фуга не била направена както трябва. А колко е топличко - направо рай. И плаща 3 пъти по-малка сметка за парно от нас.
Явно от строител до строител има огромна разлика. Дано това да е последната ви неприятност!

Свеки иначе помага, с една забележка за вчера, ама днес си взела поука и никакви проблеми не сме имали. Само да видим дали наистина ще ми се сбъднат плановете за уикенда, че мъжо иска да работим  Confused

Бързо оздравяване на всички болни!

# 203
Таничка, стискам палци да се реализират плановете за уикенда, все пак Simple Smile То работата край няма, така му кажи на мъж ти, нали знаеш, време никога не остава, то се отделя Simple Smile

Киара вече няма температура, може и от зъби да е била онзиден. За сметка на това мен ме боли гърлото, а така се надявах да отидем някъде на ски в неделя.

# 204
Благодаря ви за съпричастноста, момичета Hug. А иначе проблема го оправиха, но не съм сигурна дали това не е временно решение. Разбиха комина на покрива и пуснаха от горе една по-тънка тръба в съществуващата дебела. То дебелата я няма само в зоната на нашия апартамент. Тънката тръба я уплътниха към дебелата с пяна, но и това не знам колко ще издържи, защото бръкнаха през отвора за отчитане на водомерите, а свободен достъп до пораженията така и не е имало. То за да се оправи реално е необходимо да се изкърти банята, т.е. поне стената на комина. Но до нея са хванати бойлер, вградено казанче и няма да е лесно. Тези дни ще ходя до офиса на строителя и по други задачки и ще проверя това решение за постоянно ли го имат. Защото сериозно мисля да заведа дело. А иначе те все си изчистват ръцете със съседния строеж, че от там били проблемите, понеже съседа се забавил с дигането на сградата си. Но това мен въобще не ме интересува. Като знаят, че не са си измазали от вън, за изолация пък да не говорим и като знаят, че фактичести ние се нанасяме да живеем на наредена тухла, измазана само от вътре, можеше да не дават зор да се местим #Cussing out. Сега да ми платят те тока, дето котлето работеше на максимум, плюс духалка и над 18 градуса не можеше да вдигнем. А как ще ни върнат моето здраве и здравето на детето, дето постоянно духа от стената и в стаите и в банята, те да решават. Те щели да си оправят щетите Shocked. Ама аз казвах, че така ще стане месеци на ред, ама те не, нямало проблем и всичко си било на ред, юриш бързо довършителните работи и айде мило семейство с бебе, пренасяйте се буквално в най-големия студ. Лошото е, че роднините ми (трима от тях) вместо да ни подкрепят ни упрекват, че мрънкаме. Слава Богу, останалите също смятат да водят дела. Ама на следващата среща ще ви разправям, ако ви се слуша. Я строителя го водят от най-добрите и много го хвалят. Но и това няма да продължи дълго Naughty.

Среща - нали замисляхме нещо. Какво стана? Има хора, дето трябва да се отсрамват Flutter. Ние в четвъртък с М@я си направихме една разходка, много приятна (поне за мен, че й надух главата с моите премеждия Embarassed) и съм на срища за нови срещи Laughing.

gertrudka, стискам палци тази сутрин да се събудиш здрава и с усмивка, и дано по СКИтате тези дни Wink.

# 205
Melodiya, някой ден определено ще те питам кой е строителя и ще бягам далече.

Моите планове успешно си пропаднаха - свеки от нищото се разболя снощи, та я изпратихме да си ходи. Дано не се е заразил някой от нас и най-вече Ива. Взех каквито мерки се сетих, та да видим. Детегледачката е заета, та ще си седим у дома и ще си работим. То предимно мъжо, аз само акъл давам  Mr. Green

За срещата - не знам кога да бъде, не смея аз да предложа. Направихме си план за другият уикенд, да видим дали ще се реализира  Grinning

Приятна почивка!

# 206
Здравейте мацки. На мен ми е малко тъжно сега,защото заведох Кари на градина и тя се разтръшка и не искаше да влиза.Не беше цял месец там и явно е отвикнала. Лелите я гушнаха ама.....свито ми е сърцето.

# 207
Тони, стига де, да не е бебе! Може да е позабравила, ама бързо ще си припомни колко е гот в детската  Grinning Ива вече не пита кога ще ходи, а от време на време казва, че ще ходи на пролет, а сега ще си играе с леля Или (Вили, малко я е прекръстила Wink ).
Нашите планове за уикенда си пропаднаха и бях много вкисната снощи Sad За капак нощеска се схванах жестоко и по случая си отвисяхме с мъжо половината ден в поликлиниката, биха ми 2 инжекции, от които едната конска доза, прилоша ми, за малко не припаднах при лекарката, сестрата мърмореше, че съм много слаба и няма къде да ме боцне. После пък се схванах и от тях и не можех да ходя, та мъжо почти ме влачи. Абе мани..... Дано ми мине скоро.

# 208
Танче, май някаква черна серия те е подгонила, дано вече е минала и сега да следвт само приятни изненади Simple Smile

Ние отидохме на Банско в крайна сметка, снощи се прибрахме, много хубаво беше, на Киара определено много й харесва на ски, пък даже и майка й успя да покара. Е, хремава съм доста, но поне гърлото не ме боли вече. По-късно ще пусна 1-2 клипчета.

Тони, дано Кари бързо свикне отново. Тя ми изглежда чувствително дете, но щом веднъж й е харесало, няма начин да не стане пак Hug

Мелодия, как вървят нещата при вас? Много се надявам да се преборите с тези строители и да ви обезщетят подобаващо Peace

За среща този уикенд аз най-вероятно няма да съм на линия, защото ако съм здрава ще ходим в Пловдив при сестра ми.

Приятна вечер на всички!

# 209
Ето ни. Та както и предполагах Кари беше позабравила,но днес нямахме ядове.Там ги/се занимават по добре от вкъщи и явно и харесва.
Танче- айде вече стига с тия неприятности.Достатъчно гадно ни започна н. г и на двете ни.Време е вече само за хубави емоции и моменти.
Гери-Браво на малката за ските. Направо си е постижение да я сложиш там според мен.Мойта щерка не ще на шейна пък камо ли на ски. Mr. Green
Миленааааааа-къде се загуби бре душа??? Как са калпазаните.Ехооооооо.

Общи условия

Активация на акаунт