Февруарският тандем вече е с голям корем!

• 16 342
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
autumnsphere ,верно ли?!? Няма тогава да го правя.Досега и без това не бях от най-редовните в това отношение,но сега спирам напълно.

# 91
  • София
Ето едно линкче, пише за търкането на гърдите с кърпа: http://www.bg-mamma.com/site/content/view/402/

# 92
Благодаря ти,autumnsphere ,ще го имам в предвид newsm78

# 93
Малка бухтичке ,че защо ти е да се прекръстваш?!Сега може да сме големи бухти всички,но после ще си станем пак мънички Mr. GreenБлагодаря ти за коментарчето за колажите,радвам се,че ви радвам и по принцип обичам да помагам с каквото мога на хората Hug
За гърдите само да си кажа и аз какво ме посъветва доки още преди 2 месеца-всяка вечер да си търкам зърната за около десетина минути с хавлиена кърпа.Не е много приятно,никак даже,но той ми каза,че така кожата ще загрубее и няма да ме боли като кърмя...

foxy81, мила! Не го прави това! То отдавна е отречено, защото може да предизвика контракции! Може да питаш в кърмаческия форум, веднага ще ти кажат, че е вредно. Аз специално ги питах трябва ли някаква подготовка и ми казаха само от 8-мия месец да се мажа с Лансинох.

Лично аз такова търкане му ударих първият път , че си бях разранила зърната предварително  Embarassed
Като започнах да кърмя пак си ме болеше много и започнах да се мажа някакво мазило .
Та търкането ми отиде на вятъра  Laughing никаква полза от него !
Сега и аз към края ще започна да се мажа с  Лансинох , пък да видим , какво ще стане .

# 94
  • София
dorabella, точно такова легълце искам и аз. Колко струваше?

# 95
Здравейте и от мене ,да се запиша,че докато прочета всичко и ще направите нова тема:)При нас нищо ново,само където започва нещо да ми тежи май.....До сега съм качила 11 кг.Настръхва ми косата като си представя какво ще е до края.Нещо започва да ме домързява.Още 2 седмици ми остават да работа и финиширам.Ама тези седмици как ще минат незнам:)Лака вечер от мене на всички бъдещи мами:)

# 96
# 97
Момичета вижте това, аз направо се влюбих:   http://911.bg/a2/offers.asp?p=3015295&parent=4175

Направо е божествено, може да се ползваи след като бебо парстне, ама дали ще ме огрее незнам.  Cry Cry Cry
Вижда ми се скъпичко, но като се има в предвид, че след това става на 3 отделни мебели ....

# 98
  • София
Е как става тоя номер! Joy

# 99
Албена13  къде се губиш,бе,сладурко? Hug

teodora_popova виждам,че и ти си от Пловдив и ходиш при Минев...Може да сме се засичали ама да не знаем Mr. Green

vasi__k ,това е супер! И ние сме го харесали,но си останахме само с харесването Joy.Малко множко ни идват 800лв за две легла.Иначе наистина е много функционално.

# 100
  • София
Те близнаците не спят ли в едно легло? Two Hearts

# 101
Ами не за съжаление.Точно от това се интересувах преди няколко дни.Могат да спят заедно до към 4-5-6 месец.След това започвали да шават повече и си пречели.

# 102
Здравейте и от мен!
Фокси, браво за идете за албумчето и колажите,сигурно ще ги направиш страхотни Simple Smile
Момичета от коя седмица се влиза в 6 месец???? Embarassed
Много се радвам че съм в този форум,с хора като вас.
Приятна вечер.

# 103
  • София
Ами, и на мен много ми се иска да сме в 6-ти месец, ама пусто...24 делено на 4 прави 6, така че чак след 24-та според мен...

# 104
Здравейте и от мен,

както винаги сте изписали мнооого, мноого и успях да ви изчета за над час. А тепърва трябва да направя нещо за вечеря и да поработя малко.

Ние се върнахме от сватбата. изкарахме си много весело.Но като цяло аз се чувствам адски уморена, направо смазана. Този път - 3-4 часа ме разби от всякъде.
Снощи на сватбата, бебо се скъса да рита и шава. Имах чувството, че ще ми избие корема. Май не беше доволен от силната музика, а може би и от поп-фолк изпълненията. Но поне в това отношение с него сме на едно мнение и не му се сърдя  Wink / ей мами някой да не вземе да се обиди сега/

Деси в 6 месец се влиза от 22 седмица / ама не помня началото или края/
Фокси колажите са ти страхотни. Каква програмка използваш, за да ги направиш?
Аз по-късно, може би към края на седмицата ще кача някоя друга снимка също.

Честито на момичетата с добри новини от доки, както и на тези с нови членове в личните или приятелски семейства.

Виждам че обсъждате списъка с необходимите нещица за бебо. От началото, това може би е 3 или 4 обсъждане с правене на списъци. До края може да сме ударили 10 броя, но поне ще имаме най-изчерпателните и полезни списъци.

Имах да пиша и други неща или по-точно да се изкажа и по-дуги теми, ама вече не помня. Изчела съм 8 странички с мнения, нямате милост  Wink

Лека и спокойна вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт