77 американски феи чакат да орисат малката щерка на [sfkbfk]!

• 13 341
  • 314
  •   1
Отговори
# 120
Храна в резерв нямам. Не ми се мисли какво ще стане при бедствие, все си мисля, че на нас няма да се случи.

Поздрав за всички с една статия за България.
http://washingtontimes.com/news/2008/oct/08/lessons-from-abroad/print/

# 121
  • USA
Много имам мерак за PhD, но ми се иска да е в по-различна сфера от тази, в която работя и не знам точно какво да е. Въобще, работи ми се в университет. Много харесвам атмосферата там. Работила съм като асистент докато учех, много ми харесваше.

Нашите бедствия са пожари и земетресения, май няма много нужда от запасяване в тези случаи. Дано никога да не се случва!  Praynig

# 122
И при нас така - няма бедствия, но има вулканична дейност някаква, та.. (пу-пу!)
Само си намирам поводи да пиша тук и да не чета.  Simple Smile
Бенс, много гадно, искаш да кажеш, че абсолютно всяко яйце би могло да доведе до потенциално натравяне? Обядвах бъркани яйца, недей така!   #Crazy  Laughing

Ме пък ме е страх да се хвана на PhD хорото - 7 години, много, бе.. Не се знае какво ще стане дотогава, а си иска сериозно посвещаване.. За психологията говоря, аз затова се и отказах, де. Имало опция след втората година, като си придобил междинна магистърска степен, да се откажеш .. ама нещо не ми се лежи на таз' кълка, не знам хората как го правят. Един колега на мъжа ми е заминал да учи преди години в Алабама PhD математика, но като вижда накъде духа вятъра изкарва приравнителните два изпита и излиза с Ай Ти магистратура, всичко това за две години.

Ох, спирам, само се разсейвам. До утре! Колегата ми се разболя и трябва да поема и неговата част от презентацията, та съвсем ми се оплетоха плановете.  Laughing

# 123
Оле, оле какви порастнали, сладки, познати муцунки виждам из темата! А. К. праща много целувки на Александра и хай файв на модерния, куул Ноли! wavey
Много са порастнали и са много сладурести, намачкайте ги от мен! Simple Smile

Софко, хайде, не остана, леко раждане и една хубава и здрава Виктория ти желая!  baby_neutral

# 124
Ima i по-кратки ПхД-та Grinning Като цяло е фри образование + стипендия (м-у 800 и 1300 кинта ор со/месец + докс за нуждаещите се); при някои се иска да преподаваш,при други-не; пост-докс е също зле платено,държ.мин е към 33 мисля,това е за поне 8 год образов.след гимназия; после става по-добре но е много място- и вид наука зависимо, в хуман.спец няма много пари и тениър трекс са с по 50К..Но уни си е уни,с атмосферата и хората му,аз съм фен биг тайм
*
храна нямам в запас,а защото пазаруваме на едро и имаме да, и ориз,и брашно,и камари консерви боб и грах Laughing

# 125
Зора, знам я.  Както и статията от "Ню Йорк Таймс", седмица по-късно, беше челно изтупана на първа страница:
http://www.nytimes.com/2008/10/16/world/europe/16bulgaria.html?s … lgaria&st=cse

Големите медии не могат да се оправят по въпроса читаво място ли е България, какво остана за един форум. Май по-добре да не зачеваме темата  - бебетата са по-универсално любима тема.  Simple Smile

# 126
  • Boston, MA
Зора, много хубава щерка! Показах я на Дани, и той се посмя с вас на падането в коша за пране.  Laughing Каза "Това бебе".

Уинкс, аз харесвам и съм си намирала хубави рокли в BCBG Max Azria.

# 127

Sunglasses

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 20:13 от Jenna

# 128
  • USA
Много благодаря за съветите! Купих си рокля от Мейсиз, намалена от $118 на $30  Mr. Green. И аз харесвам много BCBG, едната ми колежка е работила там и има страшни тоалети.

Блажка, много интересна статия.

# 129
  • usa
пак сте писали, писали и написали... ще си задам въпроса докато са ме оставили на мира, пък после ще попрочета по диагонала, че да не изпусна нещо важно.
спомням си, че някой тук беше споменавал, че държи на бг гражданството на децата си, за да могат един ден да учат в европейски университети като резиденти. вярно ли си спомням? и ако си спомням вярно, може ли малко повече информация да сподели този някой?

# 130
спомням си, че някой тук беше споменавал, че държи на бг гражданството на децата си, за да могат един ден да учат в европейски университети като резиденти. вярно ли си спомням? и ако си спомням вярно, може ли малко повече информация да сподели този някой?
Аз съм споменавала (може и някой друг), съпругът беше проверявал, преди доста време обаче, сега го питах за къде по-точно. В Тринити колидж в Дъблин - имало едни тарифи за граждани на ЕС, и други - за останалите . Но предполагам и за много други места е така, просто трябва да се види на сайтовете на университетите.

# 131
Аз съм споменавала (може и някой друг), съпругът беше проверявал, преди доста време обаче, сега го питах за къде по-точно. В Тринити колидж в Дъблин - имало едни тарифи за граждани на ЕС, и други - за останалите . Но предполагам и за много други места е така, просто трябва да се види на сайтовете на университетите.

Да, да, така е. Моят брат в момента учи в Лондон по тази схема. Не е точно като стипендиите тук, дават му пари за образованието, а той ако може след като завърши ги връща (ако заплатата му е достатъчно висока, за да ви върне). Но е същото като за всички други в UK.

# 132
  • usa
абе и аз лежах на тази кълка - за ниските цени на деца с европейски паспорти. но позната, на чийто син му предстои кандидатстване по колежи догодина, сподели преди ден-два, че я изненадали неприятно с факта, че само европейски паспорт не бил достатъчен, нужно било да са били плащани данъци в европейска държава през последните три години. това от представител на не-знам-си-кой-английски университет на местния колидж fair. аз на мнението на тази дама нямам особено голямо доверие, та реших преди да се спусна да плащам данъци в бг и да пиша писма по колежи и университети, да проверя тук вие каква информация имате по въпроса.

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 04:48 от миз

# 133
Не съм убедена, че моята информация е по-надеждна - сравнително далечни са ми все още тези грижи. Обаче ако разбереш нещо ценно по въпроса, свиркай! Ще бъде оценено.

# 134
Благодаря на Зора и Блажка, че споделиха двете статии - прочетох ги с интерес, дори и на съпруга показах.

Аз купувам рокли за коктейли и партита обикновено от J Crew - имат цветово разнообразие и класически модели.

Зора, голяма е сладурана дъщеричката. А на Jenna момчето и снимките са невероятни и в тон с есенното и тиквено настроение!

Общи условия

Активация на акаунт