Момичета влизам да ви почерпя за 10-годишнината от сватбата ни!
Иначе сме добре,само дето Добромир разви неопреодолима превързаност към мен и сега сме като залепени.Иначе ви чета,

А иначе той и моят мъж не ми я харесва първата, но втората той я изнамери.
/детенце, не родител/
педиатърката преди все викаше - еййй с тая голяма фот.нтанела много гънки се образуват, много умен ще да е 

както и да е - явно отведнъж ще се затворят.
утре дребната ще ме изхвърли рано-рано от кревата
Дани и той яде хартията, ама наистина си я похапва.
, много отдавна не сме били на почивка.
много да се обичате, ей
абе ще я питам, то се видяло че е важно нещо.
както и да е - явно отведнъж ще се затворят.
аз намерих 2 опаковки - нали едната уж беше изветряла та заредих

Как пък е успял да си го удари, че чак да го скупи, а вие да не разберете... Дано да няма повече подобни изпълнения малкия палавник! 
А Криси-писи е сладурана и половина! 
следващия път ще дам на някой друг да ми вземе кухнята и ще отива в друг час. Дано имаме повече късмет тогава, всъщност всичко друго няма значение, важното е на Деси да й няма нищо на очичките, че предния път беше казала док, че има лек астигматизъм, който бил на границата, за да стане проблем. Дано й няма нищо! 

!
! Пожелавам ви любов и разбирателство още 10 пъти по толкова!
! Милите душички, много да ги нацелувате от мен!
!
! А тази снимка ми стана любима
!
! Следва страшен рев, от който дори не вижда, че държа купичка с втората манджа и пълна лъжица. Ревал ми е до 15 мин., през което време не мога да му тикна нищо в устата, защото ще се задави. От два дена пробвах обратния вариант - първо основното (200мл) да се почувства почти сит и след това 100мл супа и настана мир. Голямо ми е будаленце
!
за вас с Вали!
То направо ми се видя странно чак-толкова съвпадения.
Много е сладка Криси!И много порастнала!

) е затворена от 1-2 месеца. 
) за рахита!Ако не откриеш списанието,ще ти преразкажа на лични какво пише!Не мисля,че Деси има.Споко!И дано и с оченцата всичко е ОК!

На всяка котка ,която види вика Маааау,ама едно сладко!
На кучето,на кончето,патето...Показва на всички,които ни заговорят Ку-ку с ръчицата!
Кара се с пръстче!Дава всичко,което държи в ръка на всеки!И черпи всички с кашкавалени солети!
Знае си частите на тялото-краче,ръка,очинце,езиче,пупа,дупе,косичка,абе всичко почти!Прави кълбо напред. 
Нямаше Хъджис Премиум и взех Либеро и резултата е на лице.
) Дано мине бързо,щото снощи преди да видя много плака,а аз изобщо не се сетих от какво може да е! 
Няма скоро да повтарям!