Отговори
# 255
Ммммм,Бреви,какви са тия работи бе,жена!Потекоха ми лигите! Crazy
Много щастие и 50 пъти по толкова да празнувате и да се обичате! Hug  bouquet Hug

На нас вчера ни беше гаден ден!Първо  с мъжО се карахме и бяхме сърдити цял ден,после вечерта Лизи стъпна на едно списание с гланцирани листа и се подхлъзна много яко!Мислех,че крачето й е счупено,така й седеше отпуснато! #CrazyНо бързо спря да плаче и аз я вдигнах и почна да стъпва по малко и след няколко крачки й се оправи! ooooh!Сега се чудя дали има вероятност нещо да й е станало,но да се е оправило самичко! newsm78 Както и да е!После като си легнаха с баща й аз открих тука случайно една тема за стихове,посветени на майката! CryЕ,няма такъв рев!Направо се скъсах!Едно-заради баба ми,която почина като бях бременна,второ-за майка ми,която си е дала живота за нас и продължава да го прави,и трето-заради мен,защото вече знам какво е да си майка и ....Абе айде стига съм писала глупости! Rolling Eyes Ако на някой му се четът,да потърси темата!Аз стигнах до 3-та страница и не можах повече! Cry

Е,днес съм по-добре! Wink Понаспахме се с Лизи!Сега мисля да ходим малко на пазар и на разходка! Peace
После пак ще пиша!

# 256
  • гр.Варна
Брейви, честита годишнина и много, много щастлив семеен живот!   bouquet  bouquet  bouquet
Да се обичате, уважавате, подкрепяте и цените един друг!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Както съм гладна , от тази почерпка съвсем ми засвириха чревцата! hahaha hahaha hahaha

Пебсче, предполагам,че ако имаше нещо на крачето на Лизи до сега щеше да се появи. Щом си стъпва спокойно, няма място за паника! Peace Да нацелуваш малката сладуранка, а довечера и мъжо си (т.е. да се сдобрите!). Peace Peace Peace
И може ли да напишеш малко подробности по замесването и втасването на питката, моля?  chef

Кали Мей, детските способности са изненадващи.   #Crazy Мимо чувалчето не го понася е се отказах да го мъча с него.

Лекси,  Hug! А как се чувстваш днес? Надявам се си по-спокойна! Praynig

Лек ден на всички!  bouquet
Ние ще поизлезем малко на слънице. Peace

# 257
Люска,то аз нали съм доста зле с питките,не знам колко може да се разчита на моето инфо! LaughingНо ще ти кажа как я направих,пък ти си прецени! Peace
Значи пр.мляко,захарта и маята ги смесих и оставих да втаса!Отделно си разбих киселото мляко,яйцата и солта!Прибавих ги към брашното,а после и маята и почнах да меся!Да ти кажа,1 кг. брашно не ми стигна,а после пък тавата ми се оказа малка и сложих в още една тавичка една малка питка! Wink Та омесих го,до като спря да лепне,после го оставих на топло да втаса!Като се понаду (не го чаках много ,че нямах време Embarassed),го нарязах на топки и ги наслагах в тавата.Не ми се получи много добре,понеже нещо не прецених топките  Laughing,но Ваня ги беше правила по друг начин,та може всякак! Wink Оставих го още веднъж да втаса,намазах с жълтък и сусам и готово!  chef Дано не пропускам нещо,но май в общи линии е това!Пекох 35-40 минути на 200 градуса и вентилатор,без фолио,без нищо! Peace
Ако имаш въпроси-питай! Hug
Представих си ги Мимо и Тони как се кефят на Денсинг Старс! Heart Eyes Hug Hug
Лизи пък снощи се залепила на ТВ и пипа на Милен Цветков носа и му вика Би-Би! Laughing hahaha LaughingУмрях от смях!

# 258
  • София
Брейви, честита годишнина! Бъдете живи и здрави, и още дълги години да се обичате и да сте рамо до рамо в живота   bouquet !
Как ми се прияде суши от твоята почерпка мммм  eat !

Кали,Тони се нерви,щото не си му показала второто.Аз ги подреждам едно до друго бурканчетата и докато яде супата,постоянно наднича в другия буркан Mr. Green

Ками, и аз ги подреждам едно до друго, но той като ме види, че оставям първото, още преди да съм посегнала за второто, вече е надул гайдата. Ще се храним в обратен ред за известно време, пък после ще видим.

А за танцувалните ни способности в чувалчето - Тони сигурно се е метнал на майка си, която е можела да тича в спалното си чувалче навремето  Mr. Green hahaha !

Чудно време днес! Сутринта бяхме два часа навън и се прибрахме за обяд. Жалко, че вече се стъмва по-рано и следобед само докъм 17:00-17:30ч. е ОК, после почва да застудява стремглаво. Но така ще е - зимата си идва!

# 259
  • Бургас
Привет,
Брейви, честита годишнина! Желая ти още дълги години любов и разбирателство!
Люси, по-добре съм днес.   bouquet

# 260
Хекси, бързо оздравяване на Алекс Praynig
Брейви, честита годишнина, да се обичате още сто години все повече  bouquet
Ками, Коризалията изобщо не я разбивам във вода - давам 3 х 1 направо във устата Peace
Хич не смогвам всичко да чета, а вие пишете ли пишете. Моята мома ме прави разногледа #Crazy
А защо не мога да гледам никакви клипчета в Мултиплея newsm78

# 261
  • София
Честита годишнина, Брави! Пожелавам ти все така да се обичате и разбирате и Жоро да ти помага вкъщи, както е било до сега!

Хекси, скорошно оздравяване на Алекс, това ще да е някой гаден вирус, да им се не види и на гадините.

При нас дойде ли време за ядене и настава кошмар. Абсурд да седне на едно място и да яде, в столчето сяда за малко и следва кански рев да излиза. Иска да бърка в паницата с лъжица, но не да се храни сам, а да маже. Само дебна за реклами по ТВ, че да зяпне за малко и да му набутам няколко лъжици. А не е като да не му се яде, щото всичко си изяжда, но с гонене, обикаляне на стаите и много нерви от моя страна.

Краси, сега гледах клипчето, Ани е голяма скица и е готова за училище.

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 14:11 от kali

# 262
Честита годишнина, Брейви!  Hug Пожелавам ви винаги да се обичате пламенно, да се уважавате и да остареете заедно, радвайки се на много внуци   bouquet

# 263
Брейви, честита годишнина!
Вчера ни се обадиха от НКБ,ако сме здрави в петък да ни приемат.Проблема е там,че Косето има все още лека хрема.Веднага приложих метода с чесъна и ми се струва че има ефект,но незнам дали ще спре до четвъртък.Може ли някой да ми каже за колко дни лекува тоз чесън. Thinking

# 264
Брейви, честита годишнина!
Вчера ни се обадиха от НКБ,ако сме здрави в петък да ни приемат.Проблема е там,че Косето има все още лека хрема.Веднага приложих метода с чесъна и ми се струва че има ефект,но незнам дали ще спре до четвъртък.Може ли някой да ми каже за колко дни лекува тоз чесън. Thinking

При нас за 2 дни мина хремата,но после още 1-2 си й хъркаше носа,даже и повече!И сега през нощта похърква даже! Rolling Eyes
При вас дано мине по-бързо и най-накрая да минава всичко !!! Praynig Praynig Praynig

# 265
След като прочетох това, забравих какво щях да пиша, толкова се ядосах #2gunfire
http://dnes.dir.bg/2008/10/28/news3526853.html#sepultura
Винаги ще си останем 1 дива, гнусна Занзибария Sad ooooh! - жалко за детенцето, жалко и за всички нас Sad
В момента качвам снимки от Дрезден и след малко ще постна линк Peace

# 266
Привет и от нас

Брейви, честита годишнина   bouquet Много любов, разбирателство и уважение ви желая и всяка година да се обичате все повече  Heart Eyes

Ей много се смях ан изпълненията на малките сладури, на Лизи, на Мимо и Тони... Много са ни умни дечицата, нищо че не показват колко много знаят  Heart Eyes Hug
Краси, много хубаво клипче си направила на Ани  Hug Ама и тя вярно е много изпълнителна, нашата мома наведнъж целия репертоар сигурно никога няма да покаже.  Heart Eyes

Ками, книжки има едни на издателство Пан, те са цяла поредица, с много животни, има с цифри, букви и най-разни такива. Много е готина, с твърди корици и е по възраст. Струват 5.50 бр и определено си струва  Peace Иначе и ние не слушаме приказките на мама  Tired Само когато се "зачетЕ" тя настава малко спокойствие  Whistling

Хекси, дано се оправя скоро Алексче и да нямате повече таива притеснения  Praynig

Пебс, не чети повече такива теми, които те разстройват  Naughty и дано и с мъж ти да се помирите днес  Hug

Хю, така наистина можеш да го опазиш за по-дълго време да не опитва разните му глезотии, но тука при нас трябва да си затворим в къщи, или навън да се изолираме от децата, та да не вижда какво правят повечето  Rolling Eyes Хубаво е, че ядат повече плодове мъниците. И аз нося я бананче, я портокал, ама не всеки път става да я излъжа  Confused

Керилайн, дано се оправите наистина до тогава и да минава този зор, който ви чака. Не мога да ти помогна за чесъна, защото никога не съм го правила  Hug Hug Hug Praynig

И при нас времето е страхотно. Излизаме в 9 най-късно, че дребната като стане 7,30-8 и вече не може са намери място в къщи, прибираме се към 12-12,30 след кухнята, спи дребното до към 14,30-15 ч, ядем и се мятаме пак в парка да тича в пясъка. Навън сме и до 18 часа, по тъмно се разхождаме с количката и хората ни гледат странно, ама като я прибера и започва да беснее, какво ще правим тази зима направо не ми се мисли  Tired

# 267
  • София
Брейви, честита годишнина!!!!   bouquet  bouquet  bouquet

ЛюсиHug Hug

По повод на казаното от Хю - аз забелязвам сега с Емко, че е имало ефект от ограничаването на някои храни до 2 год. Примерно сладкиши и шоколади не яде (при положение, че майка му не може ден без шоколад), яйце също не обича (имаше алергия и до 2 год. нищо с яйце не му давахме), т.е. сега наистина им се оформят хранителните навици. Не че някои неща няма да ги проядат, но все пак в разумни граници. На него също докато тръгна на ясла не му давах захар и сол, но сега с Дани е по-друго  Rolling Eyes, не ще 'безвкусни' пюрета, само 'манджи за големи' и това е, но мисля, че готвя доста здравословно и се надявам да има същия ефект. (Затова като бяхме на Пампорово беше зор 2 дни какво да му давам за ядене, оказа се, че ресторантът не работи, за нас все на барбекюто, а той главно на кисело мляко и бисквити изкара.)

kerilain, дано се оправи нослето и ви свършат проблемите!

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 15:42 от 'Аня

# 268
  • Асеновград
[b]Брейви[/b],честита годишнина миличка!!!Много любов ,щастие и разбирателство ти желая !!![/size]

Ани има 5-то зъбче,преди малко го видях  Grinning
Хремата  уж ни беше намаляла,днес всичко пак наново се започва  Confused
kerilainHug Hug Hug
Лек ден

# 269
Ето тук започнах да качвам малко снимки от Дрезден; после ще добавям Peace
http://picbg.net/album.php?u_id=30722U5TkE
pass: 2007

Общи условия

Активация на акаунт