Тест за бременност

• 262 616
  • 795
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте, момичета !
Искам да ви попитам нещо...по принцип цикъла ми е на около 35 дни, а в момента съм на 61 ден. На 45 ден си правих тест шуер чек, който беше категорично отрицателен. На 50 ден получих ръждиво зацапване и реших, че това е закъснелия ми цикъл - е не беше той. На 53 ден си направих втори тест и също е отрицателен. Та въпроса ми е:

Възможно ли е при 2 отрицателни шуер чек-а  да има "цветна" бременност, която тестовете да не могат да засичат ?   newsm78 Rolling Eyes

# 736
Не, не е възможно. Но при такова закъснение аз отдавна щях да съм ходила на лекар.

# 737
моят случай е до някъде сходен с теб (35 дни цикъл и силно положителен тест на 63 ден,  а преди това последен опит за тест беше на 46ден и беше категорично отрицателен). Иди на лекар, при мен имах киста от задържан фоликул заради Дуфастон (неправилно предписан от лекар). Заради нея ми беше прескочил цикъла. Цветната бременност е едно митично животно, което трудно се бърка, ако познаваш тялото си и се отчита от тестове, както и нормалната. Иди на лекар след такова закъснение, защото ако имаш проблем е добре да се хване навреме. Успех  Peace

# 738
моят случай е до някъде сходен с теб (35 дни цикъл и силно положителен тест на 63 ден,  а преди това последен опит за тест беше на 46ден и беше категорично отрицателен). Иди на лекар, при мен имах киста от задържан фоликул заради Дуфастон (неправилно предписан от лекар). Заради нея ми беше прескочил цикъла. Цветната бременност е едно митично животно, което трудно се бърка, ако познаваш тялото си и се отчита от тестове, както и нормалната. Иди на лекар след такова закъснение, защото ако имаш проблем е добре да се хване навреме. Успех  Peace

Мерси, Бубстър. По принцип не пия никакви медикаменти, а го отдавам на откаченото време. На 9-ти съм на преглед.

# 739
искам да попитам ако контролната черта е по бледа от обичайното има ли някакво значение за верността на теста

# 740
не мисля, че има няккво значение, важното е да има контролна линия Peace

# 741
значи да не се надявам много  Tired

# 742
Зависи за какво се надяваш. Ако има две черти, независимо от това дали едната е по-бледа, тестът е положителен. Ако има само контролна черта, тестът е отрицателен.

# 743
за съжаление е само една черта но все още няма менструация а имам 16 дни закъснение а няма причина

# 744
Препоръчвам ти незабавно да посетиш АГ - може да имаш хормонален дисбаланс, киста, закъснението също може да се дължи на смяна на времето, стрес, промяна на храненето, приемане на лекарства, също така и силното желание за дете може да предизвика закъснение и дори липса на М за дълъг период от време. Посъветвай се със специалист възможно най-бързо!!! Peace и все пак ти пожелавам ричината за закъснението да е най-прексрасната Simple Smile

# 745
най - вероятно проблема е във времето или  нз защото януари месец бях при АГ и  всичко е норма но ще го посетя пак

# 746
Да попитам , днес си правих тест , но сега се сещам ,че сутринта пих имодиум ,че нещо ме прерязваше , може ли да отчете грешен резултат??
Мерсиии Heart Eyes

# 747
По-скоро не. Имодиумът не може да повлияе на хормоните, така че...

# 748
Здравейте...пиша и в някои от другите теми, но сега съм конкретно за тази..последният ми цикъл беше на 12.03, по принцип ми е 22-23 дни..с приятелят ми бебеправим от 3 месеца, но 2 от тях неуспешно защото имах задържан фоликул, с който най-сетне се преборих.. та правих тестове за ОВУ,а тя беше на 22.03, доказана е , защото на 20.03 бях на АГ и видя фоликул съответно правих тестове за ОВУ на 20.03,21.03.22.03, като на 21.03 и 22.03 бяха положителни и работихме по въпроса за бебе.. на 23.03 т.е при дни след прегледа пак ходих на АГ и се видя че фоликула го няма вече.т.е овулациата е настъпила ден преди това-22.03, защото имах и болки..изписа ми Утрогестан да поставям вагинално по 1 всяка вечер...та свърших с Утрогестана преди 2 дни а цикъл още няма, днес е 27 ден от последната менструация, а ми идва към 22-23 ден...имам закъснение от 4 дни..обаче на 02.04 не се сдържах и направих един тест за бременност ( Lady Test) и беше -, но тогава фактически още нямах закъснение.. Има ли вариант да ми закъснява от утрогестана или теста да не е показал вярно без закъснение...? Не смея да направя втори тест ,защото не искам да се разочаровам..но ако до още няколко дни не ми дойде ще трябва Sad П.С. Извинете ме за правописа, но пиша от мобилен и е възможно да съм недовидяла нещо

# 749
Може да имаш закъснение по много причини - емоционални, хормонални, климатични дори (промяна в сезоните), прием на медикаменти (Утрогестанът е прогестерон, който помага за правилно протичане на третата фаза от менструалния цикъл). Така че бременността не е единствената възможност, но пък е много вероятна. Затова вместо да се чудиш и да гадаеш, просто повтаряш теста след закъснението. Разочарована ще бъдеш и ако не си направиш тест, но ти дойде след ден-два. Неправенето на тест няма да ти спести това разочарование. Но пък ако си наистина бременна, тестът ще ти отговори на съмненията и ще предприемете следваща стъпка за правилното протичане на бременността.

Общи условия

Активация на акаунт