Днес ми е мъчно, защото... 8

• 19 343
  • 337
  •   1
Отговори
# 195
Защото минаха вече 3 месеца.........
За тебе мило ми детенце  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Не спирам да броя дните.......
времето покрай мен лети , а аз съм все на едно и също място Cry

# 196
Скапано ми е защото изминаха седем месеца без теб Слънчо.....
защото колкото повече време минава болката по силна става..........
Липсваш ми безкрайно Марк......и много ме боли......
за теб душичка  малка

Хриси Hug
и за твоето слънчице

# 197
Хриска  Hug Hug Hug така ми се иска да ти кажа нещо хубаво и успокояващо... мога само да поплача заедно с тебе
 Flowers Rose Flowers Rose и за двете ти ангелчета  Cry Cry Cry
Ичони и аз броч и дните и часовете , истината е че времето не лекува, просто ние свикваме да живеем с болката  Hug Hug Hug
 Flowers Rose Flowers Rose за Марк
Прити  Hug Hug Hug жестоко беше да се налага да правиш такъв избор, от любов ти избра да спестиш страданията на детенцето си и да страдаш само ти. Знам че много скоро ще раздаваш тази любов на другото си детенце, а ангелчето ти ще бди над вас и ще ви се радва
 Hug Hug Hug за всички

# 198
Хриси ,Ичони  болката е жестока ,но не трябва да се предаваме.

за малките душички

# 199
защото го няма Cry

# 200
# 201
КрасиHug.
Аз от няколко дена съм много зле .Страшно ми липсва моето малко момченце. Вървя по улицата и на моменти залитам ,не ми се говори, два вечера подред сълзите не спират.

-за малките ни звездички!

# 202
Ренка  Hugможеби ти е време да помислиш пак за бебче

# 203
Краси, много ми е трудно да се реша.

# 204
Хриска, Ичони,Рени, Краси, прегръщам ви силно, момичета. Безсилна съм да сторя друго. Мъката по изгубеното остава завинаги.

Рени, на мен лично Даренцето страшно много ми помага да си стъпя на крака. Отново изпитвам удоволствие от това, че съм жива. Не съм и няма да забравя двете изгубени бебенца. Не ме боли по-малко за тях. Не спирам да си задавам въпроси.  Но когато той ми се засмее, някак си заживявам само в този миг.
Но човек сам усеща кога е готов. Ще дойде и този момент.

# 205
Днес ми е мъчно, защото точно преди един месец ми направиха абразио. Беше мисед, така и не видяхме сърчице да тупка, но за мен това си беше моето бебче, детето, за което бях мечтала.  Cry
Мили момичета, изживели сте толкова болка! Чак ми е неудобно да пиша тук, струва ми се, че моята мъка изобщо не може да се сравнява с вашата, но, от друга страна, знам, че ако някой наистина може да разбере как се чувствам, това сте вие.  Hug

# 206
Днес ми е мъчно, защото точно преди един месец ми направиха абразио. Беше мисед, така и не видяхме сърчице да тупка, но за мен това си беше моето бебче, детето, за което бях мечтала.  Cry
Мили момичета, изживели сте толкова болка! Чак ми е неудобно да пиша тук, струва ми се, че моята мъка изобщо не може да се сравнява с вашата, но, от друга страна, знам, че ако някой наистина може да разбере как се чувствам, това сте вие.  Hug

Съжалявам за нещастието което тее сполетяла Hug
Права си,тук всички сме сестри във болката и мъката си,а загубата е най-голяма за този който я изживява

# 207
Светле ,благодаря ти за оптимизма който ми вдъхваш .Ти наистина си най-големия пример за борбеност ,издръжливост и какво ли още не  тук сред нас .Бъди много щастлива с твоите съкровища!
caritas,съжалявам  и за твоята беда !

# 208
  • на дъното
Рени,Краси,caritas и всички останали Cry Hug
За всички наши ангелчета.Обичаме ви ....... smile3518

# 209
на мен ми е мъ4но ,4е дететоми не е при мен ,мъ4но ми е 4е незнам дали нчкога 6е бъде.мъ4номие ,4е се роди да страда .анаи ми е мъ4но ,4е ни6о не мога да направя освен да се моля да стане 4удо,но 4удеса има само в приказките.мъ4номи е за всяка от нас  която е преминала рез този ад.

Общи условия

Активация на акаунт