Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 209
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 825
# 826
Добро утро дюканки.Да ви почерпя по едно кафе за моето малко именяче.Честит празник на всички.
tan4eto-направо нямам думи това се казват резултати. ShockedБраво,браво браво.  bouquet

# 827
добро утро дами и туни  bouquet

честит имен ден на именици smile3525 newsm51
амели  party041 Gift newsm59

tan4etosmile3501 newsm20

хубав ден Two Hearts  love001

# 828
  • София
Добро утро

Смайлс - хубаво шлиферче на хубава дама .... страхотен резултат  Hug

Танче -  #Crazy беше пускала снимки преди време ... но аз ги изпуснах и само четох коментарите тогава ....... но сегааа те видях ..... ами нямам думи ....... Hug

Амели - бъди щастлива Hug

Честит имен ден на всички именници !!!

# 829
   Добро утро и от мен.

Първо искам да поздравя Танчето за това, което е постигнала. Така се надъхвам, като гледам такива снимки ....

Честит рожден ден на Амели.

Прочетох, че в самото начало новичките е хубаво да си записваме менюто, за да може ако без да искаме кривнем малко, вие да ни напътствате. Ето какво ще хапвам днес:

- кафе, кола лайт
   - 1 сварено и рендосано яйце с 1ч.л. извара и 1ч.л. кисело мляко 0.1%
   - мляко с "ориз" (за да си взема полагащите се трици)
   - пилешки сърца (не знам как да ги сготвя, някой ако има идея и време да я сподели)
   - консерва скумрия в собствен сос

Мисля, че ще ми е достатъчно за днес.

Във връзка с консервите искам да попитам нещо. Вчера в магазина не открих много риби в собствен сос, но ми направи впечатление, че и тези в собствен сос и тези в растително олио са с еднакъв състав (имам предвид, че и тези в собствен сос съдържат растително масло). Искам да съм режимна и ако не трябва да хапвам такива консерви, моля да ми кажете.

# 830
Добро утро Hug
Честит Рожден Ден на Амели newsm59
Днес кантара и мен ме зарадва, най-сетне 67 кг dance Ако се задържи така 1-2 дена ще мръдна линийката Peace
Относно жлъчката - най-доброто лечение е под ножа Peace И аз имах такива проблеми с камъни и сле операцията съм нов човек и няма забранени храни Peace
Браво на Танчето  bouquet

# 831
  • Пловдив
Добро утро и от мен

Танче,пу пу много си хубава... само си за снимки .. не мога да ти се нарадвам- браво!

Амели, честит рожден ден, миличка
Браво на всички за свалените крамчета и килограмчета
Честито и на всички именици и тъй кът съм еднъ от тях шъ Ви почерпъ пу бунбон  
режимни са споко- вземете си ...[/size][/b][/color]

Поздрави,Монрое

# 832
Здравейте дюкянки, от другата седмица и аз се включвам !

Моля ви кажете къде намерихте ОВЕСЕНИ ТРИЦИ, не мога да намеря из магазините newsm78

# 833
Добро утро и от мен!

Честит ви Димитровден!   bouquet
Да са живи и здрави всички именници, да си носят името със здраве и самочувствие!

Танче,   bouquetстрахотна промяна!!
Поздрав и за Жозефа, гледам на линийката и тя е съвсем на финалните метри   bouquet
Амели   , чeстит празник, желая ти вълшебни дни пълни с много положителни емоции   bouquet
Живо и здраво да е именячето ти Лилянче  bouquet
Днес и мен ме зарадва кантара, като гледам днес е хубав ден - 0,5кг Joy

мармашотка , добре дошла Hugпиши от къде си и момичетата ще те насочат...

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 09:47 от feelgood

# 834
Добро утро, дружина!

Честит рожден ден, Амели! Много здраве, щастие и успехи!   bouquet

Танчето, страхотна промяна!!! Поздравления!  bouquet

Тунинг, мисля, че с тази ти височина е време да се престрашиш и да пуснеш снимки  Simple Smile

Моят кантар не мърда  Sad Ще взема да спра Центрумът за няколко дни, та да видя дали няма да има ефект. Колкото до това, че от него много момичета похапвали повече, при мен не е така. Промяна в апетита и количеството на храната, която поемам - няма. Но пък не свалям, откак го започнах, факт.

Тинчето78, според мен менюто ти е добро, но личното ми мнение е, че поне в началото е добре да се избягва изварата. Защото дори и тази, на която пише обезмаслена пробужда в мен съмнение относно маслеността й. Преди време намерих доста голямо парченце сирене в такава "обезмаслена извара". В България, етикетите са по-голяма индустрия от самото производство на стоки май.

И да не забравя - честит имен ден на всички именици!  Hug

# 835
  • В сърцето на любимите мъже!
Добър ден мацки и срамежливко, (сори Туни, ама така ще ти викам вече)!

Аз днес съм последен ден на П, а съм канена на Димитровден и то у едни хора, дето са готвачи и у тях винаги трапезата е отрупана с каквото може и не може да ви дойде наум, та от сега планирам как ще се натъпча предварително режимно, че там да нямам изкушения.

Честит рожден ден на Амели! Много щастие и спокойствие!

Танчето, браво, ти си станала хубавица. Най-много ти желая да задържиш постигнатото!

# 836
Добро утро!  Hug sun

Амели, честит рожден ден!  baloni Много здраве, любов и късмет! Успехи във всичко и винаги - смело напред!   bouquet
Танчето, уау!!!  smile3501 Страхотна промяна!  thumbsup

Браво на всички с минуси!  smile3501 На задържащите - търпение и постоянство, скоро ще има резултати!  newsm10 На всички - много целувки!   love001 Two Hearts

Прекрасен ден и много усмивки!

http://www.youtube.com/watch?v=SrJ_0RBPM5Q

# 837
Привет на всички.
Амели, Честит Рожден Ден   bouquet Бъди здрава,щастлива и след като постигнеш целта си да се чустваш като принцеса!
Танчето,.......направо нямам думи.Резултата и визията ти са УнИкАлНи!!!!!!  Hug
Safo , не спирай витамините........-те ти дават много! Задържането ти не е от тях!!!!! За центрума исках да кажа, че АКО...... ви се похапва повечко , да знаете че е от приема на витаминчетата, но ние тук си ядем режимна храна! Помислих си че може да съжалявам дето го написах и май така ще стане  newsm78 , а просто исках а помогна...
Честито наименниците на днешния хубав български празник!   bouquet

# 838
Добро утро, момичета и Туни!
Честит Рожден ден на Амели, много радост и много успехи ти пожелавам! newsm59
Честит имен ден на всички именници!
Танчето, браво!  smile3501 Страшна си станала!   Hands Clap
Tincheto 78, за пилешките сърчица можеш да си ги направиш на тиган, без мазнина разбира се. Но първо ги почисти че са доста мазнички, поне моите бяха, когато правих. С лук и подправки. Стават разкошни. Цялото домочадие много ги хареса. Или друг начин, както съм ги яла в заведение, на шишче и ги печеш, я на фурна я на скара,с какво то разполагаш. Вървят много със салатка,ако си на ПЗ.
Успешен ден ! Wink  Hug

# 839
smileys Значи да уточня - този смесен режим мисля да го приложа едва когато мина във 3-та и 4-та фаза..(уточнявам ) до тогава не бих изневерила на Дюкан за нищо на света защото резултатите са зашеметяващи.
Та -  Папе казва ,че трябва да се яде само 3 пъти на ден,като между храненията има 5 часа време в което панкреаса почива,червата и стомаха си вършат работата и преработват (за деца препоръчва 4 хранения и 4 часа междинно време)
Закуска - трябва да е обилна,т.е да си нахранен,но да съдържа само въглехидрати - пълнозърнести - овесени трици,ядки,пълнозърнест хляб,но това го препоръчва а не забранява нищо що е въглехидрат
Обяд- пак хапваш толкова,че да си наяден и може да съдържа трите групи основно храни - въглехидрати,мазнини и протеини като тук той разрешава десерт...тортичка примерно или сладкишче - никакви ограничения
Вечеря - нищо друго освен протеини...т.е това дето ядем сега с малко салатка,но основно протеини и в никакъв случай въглехидрати...
В общи линии това е схемата ,ето и някой допълнения - максимум 20гр. мазнини на хранене...да се пие много вода между храненията до 2,5л на ден ,да се пие зелен чай - аз имам опит с него и горещо го препоръчвам-наистина засилва обмяната - Папе казва,че обмяната се засилва до 40% от чая , препоръчва още както и Дюкан го прави да се пият студени напитки,които се нуждаят от енергия да се затоплят до темп. на тялото..май това е май най важното.Ето линк ,но е на немски...имам и книга, също е на немски...ако някой го интересува би я намерил под този номер-LS 50024
http://www.kochmix.de/kochmagazin-schlank-im-schlaf--insulin-tre … -dr-pape-168.html

Питай ако още нещо те интересува

Танче ,страхотни резултати...респект..Браво,изглеждаш страхотно!
Амели , усмивки в твоя ден и обичана да си..много  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт