Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 227
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 900
  • Пловдив
Честит празник на всички празнуващи и от мен! Да са живи, здрави и винаги щастливи!

Данида, аз също бих те посъветвала да изчакаш. Нека малчо стане поне на 6 месеца преди да започнеш да отслабваш. Все пак колкото и да е олекотено се отделят токсини, които отиват направо в кърмата.

# 901
Може да изчакам,благодаря за съветите. Peace

# 902
  • София/Осло
Амели, честит рожден ден красавице

Честит имен ден на всички празнуващи и специални поздрави за Бачи

Видях едни прекрасни три грации от Русе и не мога да не им изпратя голямааааа целувка

танчето -   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Сноучева, тъжно ми е, че те виждам пак тук, но и се надявам да успееш да постигнеш и задържиш желаното   bouquet

# 903
             ДАНИДА 82 - да ти е живо и здраво слънвчицето,което ти е заблестяло в къщата, а за диетата не бързай - винаги има време за нея, сега дай на малкия мъж сила, за да расте здрав и щастлив.
             СИНЯ РОЗА - браво момиче за 26  дни - чудесни резултати.
              РУСЕНКИИИИИИИИИИИИИИ много сте ми готини бе, направо се разтопих. Ъм другите кво са оправдават, то аз трудно ми беше да притичкам, ма те на едно такова растояние дАн додЪт де дърво де!БАЧИ, ам да бе, тя ДАРИ хубаво ги е наредила - тук има една поговорка "ТРИРЯ ПУЛАКЯ КАТУНТЕ" - в  превод "ТРИ ПИЛЕНЦА СТОЯТ", което пък го казват в смисъл, когато някой ей така си говори - ма няма връзка. Напуши ме страшен смях с тия три "пулакя", пък си люлеят и краката. МАЦКИ вие вече сте станали кукли манекенки, нямате нужда от отслабване повече, въх че ме е яд че съм толкова далечко! Направо щяхте да ме заредите за следващите 7 месеца. Казвам седем защото до тогава се надявам да приключа (ще навърша една година) обаче ако не стане - КОГАТО - ТОГАВА!
                                                   ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ ЛОШИ И ДОБРИЧКИ!!!

ФИЛЮДКИ И ГУШКИ!

# 904
Аз през миналата седмица се издъних! EmbarassedБях решила от понеделник/миналия/ да съм на диета,обаче първо се издъних като ядох пилешки кренвирши,после пих бира,ядох и гъби пържени,е малко де но все пак...друго какво ме изкуши....а да-ядох на детето ми от супата щото не си я изяде цялата..абе един куп нарушеня,по малко по няколко хапки,но все пак нарушения,иначе като цяло си спазвах диетата,но съ свалила само 1 кило,и от вчера,неделя 26-ти започнах начисто,тоя път сериозно.За издънката ми,моля изкритикувайте ме хубавичко,но сега вече ще съм стриктна,и всеки ден ще споделям с вас,до какъв напредък съм стигнала.Започвам от 77кг.Целта ми е да стана поне 67,като начало,пък ако видя че съм успяла,ще сенапъна и да стана 57,като съм висока168-9см.според вас колоко дена трябва да съм на ударния режим,за първите 10кг.?

# 905
  • New Zealand
Аз през миналата седмица се издъних! EmbarassedБях решила от понеделник/миналия/ да съм на диета,обаче първо се издъних като ядох пилешки кренвирши,после пих бира,ядох и гъби пържени,е малко де но все пак...друго какво ме изкуши....а да-ядох на детето ми от супата щото не си я изяде цялата..абе един куп нарушеня,по малко по няколко хапки,но все пак нарушения,иначе като цяло си спазвах диетата,но съ свалила само 1 кило,и от вчера,неделя 26-ти започнах начисто,тоя път сериозно.За издънката ми,моля изкритикувайте ме хубавичко,но сега вече ще съм стриктна,и всеки ден ще споделям с вас,до какъв напредък съм стигнала.Започвам от 77кг.Целта ми е да стана поне 67,като начало,пък ако видя че съм успяла,ще сенапъна и да стана 57,като съм висока168-9см.според вас колоко дена трябва да съм на ударния режим,за първите 10кг.?
5 дни са ти достатъчни! успех! Simple Smile

# 906
  • София
Добро Утро !
Успях да изчета всичко след една седмица на Велинград много сте написали бре  Hug Имало е почти екшън с елементи на драма и сатира - ама няма да започвам седмицата с лоши спомени.
Пожелевам ви успешно начало на една прекрасна седмица... а на себе си пожелавам някой и друг минус, че мноого бавно се движи Кантарев.
С много обич :

# 907
  • София
Добро утро и от мен!  Hug
deata, дано стане така...! Аз стартирах вчера, предстоят няколко ударни, навярно пет... да видим... Hug   bouquet
ЛориХю мерси за хубавото кафенце!   bouquet
Пожелавам много успешна седмицата на всички!

# 908
Добро утро  bouquet и хубав ден ви пожелавам. Peace

# 909
  • Балчик-Сливен
Добро утро на всички!ммм,хубаво кафенце сте сервирали Laughing
Филюдка  newsm51
Дендини,започвай от този понеделник -без издънки!На мен ,когато ми се прияде нещо си казвам-да,добре,това ще го опитам на Коледа.И така всички храни ще опитам на Коледа,но поне не е отричане-не,на диета съм,няма да си хапвам.Това е сигурно единствената диета,с която не си гладен-яж,колкото искаш,но разрешените неща.
Хайде,отслабваща седмичка и слънчево настроение на всички newsm10

# 910
Добро утро!
 Чета ви от известно време и от миналия понеделник започнах и аз режима. Правила съм всякакви диети, дори тази опитах да започна преди известно време, но нищо не се получи, надявам се вече да успея (и с ваша помощ   bouquet ). Нямам много време да пиша, но изчетох няколко теми и книгата. Тук мисля, че ще открия подкрепа, когато ми е нужна, а и отговори на въпросите, които възникнат по пътя.
 Надявам се да ме приемете във вашата "секта"  Heart Eyes
  Желая ви хубав и усмихнат ден!   bouquet

# 911
Не съм писала скоро,но днес да и е похваля,че вече 2 седмици съм в трета и си запазвам килограмите успешно.Аз преминах в трета,защото щях да си правя стимулация с Клостилбегит за да си предизвикам овулация,тъй като последните две години имам проблеми и не мога да забременея.Но този цъкъл имах спонтанна овулация, благодарение на отслабването ми най-после съм близо.Вече мисля,че не ми е необходимо да се тъпча с излишни хормони.Трета фаза си я продължавам и си чакам тялото ми да ми се отблагодари за положения от мен труд Embarassed

# 912
             ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА И ТУНИ,     
пожелавам на всички лека и   усмихната есенна седмица. Бъдете здрави и отслабвайте!
И да си пиете редовно ВОДИЧКАТА.  Целувам Ви всички и Ви гушкам.

ФИЛЮДКИИИИИИИИИИИИИИ

# 913
Уаааааауууууу русенки
Другия път дано мога да дойда и аз, ако заслужа де, защото уикенда при мама............. Embarassed по-добре да не обаждам, че да не изям някой тиган  Embarassed

# 914
Добро утро!  Hug

Благодаря ви за милите думи, момичета!  Heart Eyes

Желая прекрасен ден и успешна нова седмица на всички!  newsm76

Общи условия

Активация на акаунт