Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 208
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 915
Добро утро!
Тази същата,това е страхотно Heart EyesДано скоро се похвалиш и с две чертички!
Аз нямам време да пиша-след 20 дни боледуване малката направи спазъм преди 2 вечери и просто не зная къде се намирам.Иначе съм си режимна,но не съм се теглила.
 Hug Heart Eyesна всички

# 916
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утрооо!
Завърнах се на Софийска земя и притичах през темичката! Пак сте писали, писали през уикенда!  ooooh!

Но аз обичам да ви чета!

Честит празник на патерици на всички празнували вчера. Специално честито на едно любимо именниче, току-що завърнало се от странство из дебрите на Италия!  Heart Eyes   bouquet  Heart Eyes

Сънче........ обичам да те чета ей..........   bouquet Heart Eyes Пък колко обичам да ви глееедааааааам с Кльощи  smile3534  love001

Танчето - нямам думи - виждахме се преди около месец, а ти вече изглеждаш тотално различна! Страхотна си! И като знам колко мило и добро същество си - три пъти повече ти се радвам!

Тук ми се струва, стана много опасно за мойто аватарче  Thinking - всички му налитат пък  Crossing Arms. Молим ви са - то още бебе бе  hahaha hahaha hahahaHug Heart Eyes Hug  bouquet

Аз имах тееежък уикенд - запознавахме бъдещите сватове (родителските тела)  Crazy ooooh! Tired. Е ...... и това мина  Mr. Green

Татянкааа - теб кво да те следя бре - ми ти уставна!  Mr. Green Ама......... Само глей да кривнеш и ида с лилявия камшик  Mr. Green  Hug

Тунинг - браво момче - много хубава линийка  Flutter. Ама не стана ли много кльощав вече бе?! Я дай една снимка да видим  Mr. Green

# 917
Добро утро и от мен момичета и момче Hug

Русенки много сте готини мацки Hug

При мен кантара тая сутрин показа 86,700,което си е лек застой за сега:)обаче тая сутрин си правих снимки ето ви двечки(това е сега на минус 19 кила)

# 918
добро утро дами и туни  bouquet

merito браво smile3501 newsm81 smile3525

русенски дами   Hug smile3501

хубав ден  love001

# 919
Добро утро на всички  Hug . Аз днес имам повод да черпя.Първо имам имен ден по стар стил.Днес е Петков ден и го празнувам днес,защото дядо ми на,на когото съм кръстена е роден днес.Второ от няколко дни свалям всеки ден с по няколко грама и така от 63 в петък днес видях 61,750  Mr. Green и установих,че съм задържала от вкусното пушено пуешко месо  Sad.Еми здраве да е , ще го отказвам.И последно днес тати ще ми ярави крем брюле и го чакам с нетърпение Simple Smile.Спокойно ще е режимен.След като го опитам ще споделя какво се  е било получило.Лек и отслабващ ден от мен  Heart Eyes

# 920
СлаВе, благодаря за инфото за магазините - отивам да си купувам трици.............

# 921
Добро утро Hug

Таз пък Мерито каква е Убавица, пу пу страхотно мацка  bouquet

Татит, умях да се смея с тоя камшик лилав Joy Joy

# 922
Танчето #Crazy #Crazy #Crazy   bouquet .
merito страхотна визия   bouquet.
petiof4eto честит имен ден   bouquet.

# 923
  • софия
 wavey wavey wavey

Mar4ela5, mamaTsevy, nelsun, nasitka, Туни, жозефа,Margi s, bermudez, mimi-dessi tanymanya, Tincheto 78,, Ice Queen, monroe,feelgood, safo, Iggi, sun, музичка, сила, wag, iliv, СлаБе, svetlence, aynur, Nelly #, Silverfox, smileys, Филюдка, izaura, Lady Frost, Диди, Baci, We]i, eli r-va, sagitarius, merito, rivela, dari68

незнам дали не е досадно да се пръкват постове като моя с толкова много изброени хора, но не мога да не благодаря на всички ви за поздравленията!!!!Много ви благодаря newsm51 newsm51 newsm51

deata ме разби ме разби поста и е в последната минуа на "моя"  ден  - 23:59

Danida82, честита ти рожба мила, много много обич да ви закриля!!!!!

Бачи, добре дошла в отбора, и аз като тебе се завърнах, и аз като теб исках прегръдка!!!! Hug

Игги, честита прическа миличка!много готина усещане , нали?!

Janett, дано бързо се оправяте, какъв е този спазъм, нещо с коремчето ли!?Пиши ми ако искаш на лични.Ако е за коремчето  и ние минахме през ад.

smile3555На всички именици, честит празник, макар и със закъснение, но вчера ми се взе акъла!!!!!!
Хуав ден от мен, и много много много слънце в душите!!!

прекрасни сте!!! moresmile

nuts

# 924
merito , Oha! Изглеждаш много добре, направо супер newsm26 Браво. Такива снимки още повече ме мотивират.
Хубава и слабееща седмица на всички. Hug

# 925
Добро утро и от мен съкровищенца,прасковки,слънчица,малинки,зарзалкииии  Mr. Green

Аз да дам отчет,че Плевенския край ми влияе доста добре  Mr. Green
Та нямах 3дни кантар и тази сутрин моя сладурко-папурко ми отчете още -2кг До тук -34кг    love001

Попрочетох назад и да си кажа някой неща  Crazy

tanyamanya  Hug Благодаря ти за инфото.Ветеринарната категорично ми каза,че не е хубаво да ги режем ноктите и аз отстъпих  Mr. Green Взех и някаква мишка с коноп увита и ще я уча на нея да си точи ноктите,а не на тапетите ми  Mr. Green

За КЕКСА Момичета не разбивате яйцата достатъчно.Много зависи от мощноста на миксера...ако е много мощен ще ги разбиете за  по малко от 5 мин,ако не може и 15 да разбивате.Ако яйцата не са пресни,ги извадете да постоят на стайна температура поне 30мин.
Ето от 4 яйца,колко се пълни купата Ето гъстотата  Тук вече съм сложила триците  Това е сместа с кафето  И в тавата  И изпечен

Кекса не ви се е получил,защото не сте разбивали достатъчно яйцата.
Все едно разбивате сметана ,но не чак толкова гъсто,че да не може за падне от купата.

Танчето и Мерито Изглеждате страхотно  Hug Heart Eyes  bouquet

Слънчев ден   bouquet

# 926
Добро утро момичета и тунинг
Мале какви хубави снимки на русенки видях... страхотни сте мацки Hug Hug Hug
А танчето ..... мале страхотна си  bouquet #Crazy
merito и тебе те видях и ти много хубава мома   Hug
Тони ти пак уби всичко детско в мен 2 кила за 3 дни браво   Hug Hug Hug Hug Hug
Аз мога да се похваля че си купих пола 34 размер, а носех 40. Днес може да се снимам и да покажа новото си дупе в новата пола.
Иначе кантара е като забит с пирон, ама да си гледа работата не бързам за никъде.
Лек ден и чакам новата темичка  Embarassed

# 927
Здравейте и от мен!Влизам да поздравя момичетата от снимките - страОтни сте.
Танче, ти ма смая!Бурни аплодисменти!
Мери, на теб пък никога, ама никога не мога да ти дам тия кила.Браво!
При мен нищо ново, аман от тия вариации а надолу а нагоре.И отгоре на всичкото коремът ми е толкова подут, че имам чувството че ще се спраскам всеки момент.
Айде лек ден! Hug

# 928
  • Бургас
Здравейте и от мен!Не съм чела два дни и трябва да наваксвам,но успях да видя доста снимки.....
Мерито, изглеждаш страхотно! Браво!   bouquet
И за Танчето и Смайлис нямам думи!Какви резултати,момичета!!!  smile3501
Сънче , Heart Eyes  Hug   202uu
Приятен ден на всички!  Hug

# 929
Мерито голям сладур си!БРАВО newsm74 smile3501 smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт