Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 224
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 750
Ice Qeen, нЕма такъв филм /да не мръдне/! Въпроса е кой е по - инат, кантара или ти? ШЬ тръгнат нещата. И аз по едно време бях зациклила, а даже и + си имах, ама после всичко се оправи!
Може да съм първия случай Sick Тези 2 кг са ми от удраната и от тогава нито грам, само качвам и свалям едни 500 гр newsm78
За сега съм инат, но се виждам, че като нямам резултат и ентусиазма малко по малко умира....

И аз да се оплача....6 дена, 5 от които ударни и само 1 кг свален... иначе усещам по дрехите все едно съм свалила 2-3 кг, но кантара е безмилостен. Нищо, това няма да ме откаже, но ме притеснява че ми се появи розово течение, а не трябва да ми идва още 1 седмица. Само да уточня, че пия хапчета и цикъла ми е изключително редовен, никога не е идвал по рано или по късно. Трябва ли да се тревожа?
Лека и отслабваща на всички!

# 751
  • София
Сън,  smile3501 и   love001 за саундтрака от любимата ми "приказка".
На позитивно мислещите им се случват повече позитивни неща.

ПуФчо, хихихи, котаракът ми се казва така, само че е с "Х", вместо с "Ф"! Значи, много бързаш със свалянето /тук доста често се дискутира това/ - да знаеш, че е много индивидуално. Още повече, че като гледам си на 1-ви или 2-ри ПЗ, така че - имай малко търпение. Между другото има и още нещо - в повечето случаи се сваля повече на обиколки, отколкото на килограми. Имай търпение - нищо не става с магическа пръчица. Колкото до другото ........ не знам - не съм имала никакъв проблем с цикъла. Стискам палци!

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 17:12 от nelsun

# 752
Здравейте момичета и момче!

Филюдка, дано не е вече късно по въроса ти, но едва сега влязох във форума - аз си купих оня ден нискомаслено какао с 10-12% съдържание на мазнини. Според мен с по-малко няма как да се предлага, а и поне тук това е най-диетичното.

Колкото до сухото мляко, за което стана въпрос преди ден-два - то е с 0,7% мазнини и пак си мисля, че с по-малко просто няма.
Както можете да се досетите от тази комбинация забърках един полу-режимен течен шоколад и ... направо се размазах от кеф Embarassed . Няма такова удоволствие! На мен шоколадът винаги ми е бил слабост...

iliv, ivln, Nevi2005, nasitka и люска - добре дошли и бъдете силни и уверени!  thumbsup

Sun, страхотни думи!   bouquet

lepidopteria - страхотен резултат! Само така!

Хубав уикенд на всички!

# 753
Днес имам празник- 1 месец с Вас и началото на режима, а и мама има рожден ден.  Равносметката е 5 свалени кг и доста см, чиято липса е видима. Доволна съм от резултата. Имам още малко кг за сваляне и не бързам...а и във Вашата компания е толкова приятно.
Благодаря на всички  bouquet

# 754
Здравейте дюканчета,
От доста време надниквам тук и трябва да ви призная, че вие бяхте стимул за мен. Резултатът е, че за три месеца свалих 12 кг и сега се чувствам прекрасно с новото си тяло.
От два дни съм вече в трета фаза, но съм доста объркана и не съм сигурна как точно трябва да я спазвам. Много се притеснявам да не объркам нещо и пак да си върна изгубените килца. Ще съм ви благодарна, ако ми отговорите на следните въпроси, за да ми се избистри картинката:
Все още ли мога да ям неограничено продуктите от първа и втора фаза?
Мога ли да ги комбинирам/т.е.на едно ядене да ги смесвам/ с продуктите от трета
като сирене , пълнозърнес хляб, домат и  яйце на едно ядене или макарони със сирене, шунка и домат?
Сиренето трябва ли да е без мазнини?
Мед и зехтин-все още не може, нали?
По време на гала вечерите наистина ли всичко мога да ям и пия-алкохол, шоколад и тн?
Дайте някакви съвети, препоръки или просто ми кажете къде да внимавам, за да не сбъркам.
Чела съм книгата и първата страница, знам какви продукти се добавят в тази фаза, но за комбинирането им с продуктите от втора фаза не видях.

# 755
И аз да питам: ние, в първа фаза нещо сладко можем ли да ядем или ни е още рано ?  newsm78
 Става въпрос за режимни сладки неща, разбира се.  Wink

# 756
Да напомня на всички русенски дюканки и на всички, които са наблизо, за срещата:

РУСЕНСКА СРЕЩА - УТРЕ, 26.10.2008 от 13,00 часа в "ЖОРЕЛА".

# 757
И аз да питам: ние, в първа фаза нещо сладко можем ли да ядем или ни е още рано ?  newsm78

Джуличка, аз през цялото време си хапвах кисело мляко с подсладител.

# 758

Джуличка, аз през цялото време си хапвах кисело мляко с подсладител.

То и аз си хапвам сутрин с триците, но имах предвид нещо друго дали може. Като чета разни рецепти и като гледам разни сладкишчета и режимни шоколади ..... Embarassed

# 759
Здравей Люска и аз имам две деца момче и момиче и сам с две години по голяма от тебе.На мен днес ми е първи ден от ударния етап .
Здравей! С упоритост ще постигнем целта. Успех с диетата. Колко кг ти даде калкулатора?

На мен ми е мтори ден. Абсолютен новак. Дано се получи този път. Разчитам на подкрепата ви!
Здравей и добре си дошла в отбора. Дай инфо- на колко години си, колко кг. си в момента и колко искаш да свалиш. Направи си линийка, за да може да се следим по- лесно. Успех с диетата и на теб. Какво каза калкулатора за теб?

puf4o, не знам защо само 1 кг в минус имаш. Спазвай си нещата точно и всичко ще е ок. За цикъла не знам какво да ти кажа.

Джуличка, вместо да ядеш всеки ден мляко с трици, можеш да си правиш сладкишчета, но количеството на триците, които изяждаш за деня( под каквато и да е форма), да не е повече от 3 с.л.

# 760
Здравейте момичета и Туни,
искам да споделя едни мои мисли относно по нататъшното ми изхранване в 3-та и 4-фаза.Значи преди да започна този режим бях започнала един друг начин на хранене,който е на Д-р.Пепе -немски лекар,който издаде книга "Слаби докато спим" и който нашумя доста тук в Германия и мои познати успяха с тази концепция да свалят бая килограми.Аз минах на Дюкан защото сметнах,че искам да сваля много а с Пепе ще продължи доста по-дълго.Неговата концепция е на базата на инсулина ,който отделя панкреаса ни и който е виновен за дебелеенето(казано много накратко).Искам с 2 думи да ви кажа какво казва той и аз мисля след като достигна желаните кг-ми да си направя един смесен режим-доживотен Дюкан-Пепе защото доводите и на двамата са ми много близки.
Та Пепе казва,че трябва да се храним 3 ПЪТИ ДНЕВНО без никакви междинни хранене(освен вода ,чай или кафе),като закуската ни е богата на въглехидрати и мазнини , на обяд може да се яде смесена храна т.е въглехидрати +белтъчини+мазнини и на вечеря само ПРОТЕИНИ...няма да влизам в подробности защо е така,но той го обяснява научно и казва,че докато спим ядейки само протеини на вечеря отслабваме.Той казва,че био-часовника ни работи по тази схема.
Мисля ,че има резон във всичко казано до тук и ако ви допада концепцията бихте могли да я следвате.Дано съм била полезна)))
Ако някой се заинтересува  бих могла да разкажа и подробности!
Отслабваща събота вечер имайте и пийвайте зелено чайче-на мен ми действа "подтикващо" към минуси  Laughing

# 761
  • София
Здрасвейте, не съм чела вчера и днес и само минавам да кажа:

НАЙ-НАКРАЯ КАНТАРА МРЪДНА - -1 КГ.  newsm44 newsm44 newsm44

Отивам да чета сега!

# 762
Sun ,аз също съм от Русе...как бих искала в неделя да съм с вас... newsm45

# 763
waq, като си дойдеш, ще си направим нова срещичка, непременно.  Hug

# 764
Благодаря за приема! Люска, аз съм на 33 години. В момента съм 64 кг., които са ми много. Съвсем до скоро държах 50, после рязко качих. Искам да сляза пак на 50. Досега с никоя друга диета не съм успяла да ги смъкна тия 14 кг. Надявам се сега с този режим да успея. Според калкулатора оптимално ми е 57 кг.

Общи условия

Активация на акаунт