Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 215
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 780
ЛориХю, благодаря ти за подкрепата  Hug
Май наистина така и ще направя и ще си спазвам другите неща. Имам два камъка. Преди да започна да пия зехтина и лимона бяха около 6 мм., след тримесечен прием ги смалих на 3 мм. Вече няколко месеца нямах никакви болки, но днес...

# 781
  • София
Здравейте дами и Тунинг  Hug

ФИЛЮДКА, гледах че тук най-ниската масленост при какаото е 12%
iliv, ivln, Nevi2005, nasitka и люска добре дошли
ivln, давай смело и си яж  зеленчуци, но гледай да не ти е това основното хранене, да има месце също  Peace
nelsun, как е 3та  Hug, аз нещо мислех, че скоро ще я видя, ама съм си правила сметката без кръчмаря. Задържам си  Rolling Eyes
Sun, благодаря  Hug. Благодаря също и за хубавия пост. Имах нужда от него   love001

Доста теми разгледах и ще се опитам да синтезирам наученото досега..... newsm10

Все още ли мога да ям неограничено продуктите от първа и втора фаза? няма ограничение, просто добавяш позволените от 3та фаза
Мога ли да ги комбинирам/т.е.на едно ядене да ги смесвам/ с продуктите от трета
като сирене , пълнозърнес хляб, домат и  яйце на едно ядене или макарони със сирене, шунка и домат? да
Сиренето трябва ли да е без мазнини?не е задължително. Но може да си купуваш нискомасленото сиренето на Култура или друго подобно
Мед и зехтин-все още не може, нали? само на гала вечерите
По време на гала вечерите наистина ли всичко мога да ям и пия-алкохол, шоколад и тн? да
Джуличка, можете, но в умерени количества
зелено човече  Hug, да достатъчно
Цоци ми се загуби, почти цяла тема пропусна

П: Да не забравите да си смените часовника с 1 час напред

# 782
  • София
Фурия, ми тя мойта трета ......... почти като втора. Не съм се престрашила още на нишестените, направих ужким някаква гала, дето почти не беше такава, а после се чувствах като престъпник ....................., забравих четвъртъка, че трябва да е протеинов, абе май само плода и сиренето съм включила ........... голЕма съм смотла! Ще гледам от понеделник, какво ще правя ...... Иначе промяна в килограмите нямам.

# 783
До "Safo" - Разбира се, че ще повторя - 185 сантиметра съм Simple Smile

До "ФИЛЮДКА" -  Hug

До "feelgood" - Много мило.. трогваш ме..

До "nelsun" - Е щом не може - млъквам smile3505

До "izaura9" - Аз ТЕ помня. Ако структорно не си много мъничка, може и наистина да е почти невъзможно да достигнеш до 50 килограма. Колко си висока?

До "Sun" - Леле, какъв пост. Чакай да потърся иконка, която да изразява, емоцията, която предизвика в мен.. Ето: omm  remybussi  202uu

До "nasitka" - Ще успееш да свалиш излишните си 14 килограма, ако са ТИ здрави ангелите. Желая ТИ Успех Simple Smile

До "adisa" - Браво и Успех Simple Smile

До "milena_star" - Хубаво да е да си набавяш някак си домашно приготвено месце, защото в купеното има много сол и всякакви други гадости. Ако преди Диетатат си си тренирала, може да продължиш, но ако не си се занимавала до сега със спорт не е сега момента да започваш. Овесените трици са задължителни.. по 3 супени лъжици на ден, за закуска или най-късно преди обяда. Ако имаш още въпроси - питай смело!

# 784
  • София
Тунинг, к'во не можеш? Да говориш ли?

# 785
Tunin.....,радвам ти се на цифричките....браво... newsm10

# 786
Добър вечер на всички!

Стоя си аз удобно на балкона и ви се радвам.   Hug

До Furia: Само да уточня- часовника 1 час назад  Simple Smile

Heart Eyes

# 787
blumchen fee    -  писах ти на лична,но не знам дали си получила...Dr. med. Ditlef Pape "Schlank im schlaf "  ще намериш на немски доста страници

# 788
В и В и писах  на лична...

# 789
Туни..няма за какво, просто като те чета всичко ми е така познато, става ми едно мило....все едно ,моето сърдито съкровище е писало Joyпоздрав и от него за теб..с пожелания да намериш Човека, който да те цени,така както и ти нея Praynig
waq, tatianka, malka_maimunka, eldimiti, soft_flame, aventura ще срутите балконааа, я марш в леглата, че който спи отслабва  Hug

# 790
До "nelsun" - Мога, но вече не знам дали искам. Държиш се ужасно с мен Sad Но така е! Прокажените - на страни!

До "waq" - Мерси Simple Smile

До "feelgood" - Благодаря ВИ пак. Ще Я намеря.. и аз се Моля вече..

До "ВСИЧКИ" - Лека ВИ Нощ smile3524

# 791
Добра ви вечер  Hug,
Нали имах месечинка и чак сега смогнах да се отчета.
За 7м. с Дюкан свалих 40кг. и над метър в обиколки Crazy
Ето и малко снимков материал от преди поседнала и в цял ръст и от сега    права и в профил

Даниа  Heart Eyes Hug Hug Hug

Цунки на всички Heart Eyes Hug

# 792
*tan4eto*, думи, нямам!   Shocked
Браво, момиче!   bouquet

# 793
baby_doll Благодаря ти bowuu.
Само да кажа, че като си видя снимките от след раждането (преди Дюкан) ми идва да хвана първият самолет и да литна до Франция да го разцелувам докторчето. А за вашата подкрепа момичета и момчета какво да кажа... просто нямам думи.... МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ!!!!!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 794
  • Пловдив
Значи оправяш си жлъчката както можеш голяма работа сега .. зехтин с лимон - щом е за здравето затваряме си очите  Peace
После може да се върнеш на режима, но няма да ядеш яйца - пиле, риба, дробчета, воденички и т.н. Успех   bouquet

Да, ама не. Значи тъй като и аз имам проблеми с жлъчката да си кажа. Виждам съвети няколко от тия дни, днес не съм чела обстойно, сега го правя, но не мога да се сдържа да не взема думата. Надявам се да не съм пропуснала нещо съществено и все пак да кажа, че е добре тези, които дават съвети са са сигурни в това, което казват.

Първо - зехтина е за изхвърляне на камъните - ако камъните са по-големи или жлъчката е превита имат отрицателен ефект - водят до по-големи кризи.
Второ - при проблеми с жлъчката са абсолютно забранени дреболиите - дробчета и воденички!!!!!
Трето - забранени са  кафе, газирани напитки и пикантни подправки! Разрешени са само Инка и от подправките чубрица.
Жълтъкът е абсолютно забранен, но белтъка може да се яде в неограничено количество.

Мисля, че това е , което е несъвместимо с Дюкан. Ако се сетя още нещо ще го напиша допълнително.

Редактирам: сега погледнах отново темата за жлъчката във форума, има публикуван списък с всики забранени и разрешени продукти:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=119819.280;topicseen

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 02:03 от ЗлаВещица

Общи условия

Активация на акаунт