Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 203
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 840
Вярно, днес е Димитровден - честито на  именяците newsm51 : много стопени килца и здраве на всички.

Моля, кажете къде в София да намеря ОВЕСЕНИ ТРИЦИ / по възможност в центъра/.Подготвям се от другата седмица да почвам диетата и събирам кураж и информация.
Тук прочетох, че взимате и витамини - трябва ли и ако ДА какви?

Благодаря предварително....... Hug

# 841
  • гр. София
Добро утро и от мен.
Честит имен ден на всички именници!
Честит Рожден ден Амели, желая ти много здраве,щастие и късмет във всяко твое начинание!  bouquet
Успешен ден на всички!

# 842
До "Safo" - Оффф.. не ми напомняй, че наближава момента да се изтипосам по средата на Форума Flushed

До "мармашотка" - В "Пикадили"-то в "Мол"-а на бул. Стамболийски, трябва да има трици..

# 843
  • софия
Брей,тази смяна на времето ме допобърка.Е така съм  Shocked от 5:30.....баси.Станах още по-така ,като видях на Танюшка, Hugметаморфозите. smile3501И специални целуФки за най-послушното дете на света. Laughing
Гуудиииииии,БРАВООООООООО!!!В трета ли ги сбори или клатиш още втора? newsm78
Амели,честит рожден ден,мила.Бъди щастлива!

Всички които имат имен ден да се чувстват поздравени с това.
Лек и усмихнат ден.

# 844
Амели   newsm59   Gift   party023
Очите ти от щастие да греят,
в сърцето ти любов да затрепти
и всички птички на света да пеят,
защото днес празнуваш ти
Танчето  newsm20 smile3501 smile3501 smile3501  newsm51
Просто нямам думи,страхотни резултати.Поздравления

# 845

Редактирам: сега погледнах отново темата за жлъчката във форума, има публикуван списък с всики забранени и разрешени продукти:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=119819.280;topicseen
ЗлаВещица, благодаря ти, но вече feelgood  ми прати това, за което съм и благодарна мнооого отново   bouquet. Разбира се и на теб   bouquet

Относно жлъчката - най-доброто лечение е под ножа Peace И аз имах такива проблеми с камъни и сле операцията съм нов човек и няма забранени храни Peace
Оф, не искам, много ме е страх точно от това  Confused

*tan4eto*, страхотна промяна   bouquet. Искам и аз да видя вече поне малка промяна  Rolling Eyes

Честит Димитровден! Да са живи и здрави всички именници Hug!

Амели, честит ти рожден ден!

# 846
  • софия
Вярно, днес е Димитровден - честито на  именяците newsm51 : много стопени килца и здраве на всички.

Моля, кажете къде в София да намеря ОВЕСЕНИ ТРИЦИ / по възможност в центъра/.Подготвям се от другата седмица да почвам диетата и събирам кураж и информация.
Тук прочетох, че взимате и витамини - трябва ли и ако ДА какви?

Благодаря предварително....... Hug
За трици виж ето тук.
Витамини е хубаво да се пият,даже мисля задължително.А какви,това вече е въпрос на личен избор. Peace

# 847
Здравейте и от мен  Hug
Ако има още някой задрямал и неразбрал Що ли телефона му е с час напред да кажа , че са сменили времето  hahaha
Честито на всички , празнуващи Димитров ден ! Умната с наздравиците довечера  Naughty Mr. Green
Танче , нямам думи , момиче  Heart Eyes Изглеждаш невероятно . Не ги виждам 14 кг от къде ще ги сваляш още  newsm78
Амели , честит рожден ден ! Да си здрава , усмихната и много слънчеви мигове  Hug  bouquet
Последно напомняне на Русенки и Русенските гости  Joy
Русенска среща - днес 13 часа - Жорела Който не дойде да му мисли - лично аз ще се разправям после с него  #2gunfire hahaha

# 848
Да ви се оплача - тази сутрин се събудих и ми беше лошо. Sick Направо ми трепереше душичката. Направих си набързо една закуска с овесени трици и млекце и ми стана малко по - добре. Но май ще почна днес втората фаза, защото ако пак ми стане така, току виж взема, че припадна.
На някой друг да му се е случвало нещо подобно ?  Thinking

# 849
  • София
Здравейте ранобудници Simple Smile!

Аз днес въпреки смяната на времето си поспах добре... и имам повод за радост - след повече от 30 дни задържане, вчера и днес кантарът показа 56,8... Simple Smile Знам, че пак е по-близко до 57, но след като цял месец съм виждала само 57,5 това си е просто супер Simple Smile
Та така... надявам се, че сега ще тръгна пак надолу, а няма да седя още месец на 56,8... много ми се иска до Коледа да съм 54 и да мина в 3та... Praynig

Похвалих се Simple Smile. Сега искам да поздравя и Танчето, чиито резултати са наистина зашеметяващи... пък и както си си скрила лицето съвсем спокойно бих помислила, че това просто не е една и съща жена.... Наистина, разликата е невероятна... Пожелавам ти да успееш да задържиш постигнатото и много да се радваш на новото си тяло...  bouquet

Поздрави и на всички останали, които имат поводи.   bouquet

Хубав ден от мен... Simple Smile

# 850
  • София
Добро утро на всички!

Днес за втори ден кантара показа 60 кг. Чувствам се щастливаааааааааааааааааааааааа!

Сега ще чета, после пак ще пиша! Целувки на всички! Hug Hug

# 851
Амели, честит рожден ден, само хубави неща да ти се струпат на главата   bouquet

Танче, направо акъла ми взе с тая разлика #Crazy, думи нямам, момиче, браво на теб  Hug

Да се похваля, след неделното ми мерене се оказа, че още едно кило е изчезнало в историята, вече съм 68  Party Crazy

Вещи, моля ако имаш време промени ме в табличката

Хубав ден на всички

# 852
  • Испания
Tanyamanya, много благодаря, миличка!

Waq, сърдечни благодарности! Заинтригува ме заради логиката и убедителността. Имах предвид за ползване в 4-та фаза, макар че съм далече от нея. И аз нямам никакво намерение да оставам ДюканЯ! Поздрави!

Амели, Честит Рожден Ден! Жива, здрава, късметлия и паралия!

Честито и на имениците!

# 853
Виждам, че доста от вас се замислят за храненето след 3та, нормално като се имз предвид, че предстои по-трудната задача задържане на теглото, в тази връзка исках да споделя с вас:
http://www.lechitel.bg/newspaper.php?s=0&b=146
Желая ви отслабващ, топъл за душите ден (напук на лошото време)
за всички вас

# 854
Цитат
Относно жлъчката - най-доброто лечение е под ножа Peace И аз имах такива проблеми с камъни и сле операцията съм нов човек и няма забранени храни Peace
Оф, не искам, много ме е страх точно от това  Confused

Няма нищо страшно! Аз бях на 17 когато ми махнаха жлъчката. От тогава се родих Peace Преди операцията нито можех да ям яйца, нито нищо с тях и вечно страдах баба като правеше разни вкусотийки, а аз не можех да ям или като хапнех тичахме в бърза помощ Tired 1-2 месеца преди операцията бях стигнала до там, че можех да ям само по 1-2 варени картофа на ден и нищо друго...бях станала чирус направо.
Повярвай ми, че после ще се чувстваш по-добре и по-пълноценна Hug

Общи условия

Активация на акаунт