Гоблени-32

• 35 313
  • 460
  •   1
Отговори
# 240
  • Съвсем в края на света
bella, ако е твоя схемата, моля те дай я по-голяма, че ме врънка диването за пожарната.
пак ми напълнихте очите.
сисак искам на театро и аз Sad
аз си ви чета, ама нямам време за писане.
за голите охлюви да кажа:
За тук носят някакво стомашно разстройство ако растението е било полазено и не е измито добре. Като дойдохме преди 6,5 години имаше случаи на менингит на съседни острови и то на туристи. Не знам за всички местни охлюви ли става дума, ама голямо шубе ме тресе. Сега си имам огромни хапещи гъсеници смърдящи на непрани гнили чорапи. Е тропик, к'во да се прави!  Hug

# 241
1. Ива_Николова
2. marulka_s
3. Goody
4. Дъмпер
5. Alexandra
6. ina221
7. Tasha
8. Зори
9. Manzhelka
10. Vesito
11.vessito75
12. Mila mimi
13. Лилия Проданова
14.Mai4eto 27
15. donsita
16. Здравка
17. Кита
18. zornica
19. venipuh
20. Sherlok
21. djuri
22. ketri
23. gesh44
24. Дианна
25. cvetimira
26. alessina
27. barbie
28. did_tag
29. vvvitality

# 242
Една приятелка шие "Момичето с шапката".Проблемът е,че на устните и очите няма никакъв знак и тя не знае с какъв цвят да шие.Ще питам довечера за нейния ключ да го видя и на коя фирма е комплектовката.
  Ако знаете с какъв цвят се шие,моля да помогнете.

Това е мой пост,ама и аз се оплетох нещо

# 243
Напоследък нямам много време, а вие толкова много сте изписали, че не знам кога ще успея да го прочета....
Няколко неща от мен:

1) Моя екперимент с С-200 мисля че се оказа успешен.Така че ще взема да го патентовам.... Laughing  Wink, поне да изкарам малко парички за гобленчета и конци... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Исках да направя някоя новогодишна играчка и нея да покажа, но просто не успявам с времето и за това избрах нещо с малко цветове и малко бодове, просто за да се види резултата.
Та, ето това сътворих.
->Намазах с С-200 панамата, (лепилото го разредих в съотношение около 1:1.5, абе с консистенция на прясно мляко стана),
->изсъхна (на равна повърхност, на простор пробват да се огъват крайщата).
->Направих контура и изрязах по него.
->После продължих да запълвам вътрешността и смело мога да кажа че крайщата изобщо не се бридат и няма опасност това да се случи.

Иглата лесно си минава през дупчиците, лепилото не ги е "запушило".

Някой се съмняваше, че като е водоразтворимо лепилото при пране ще се разтвори - това изобщо няма начин как да стане. След като веднъж изсъхне С-200 няма сваляне и никаква вода не може да го уплаши. Wink
Латекса също е водо-разтворим, но след изсъхване не се мие от стената с мокър парцал. Тапети залепени с С-200 също нямат сваляне....

Така че, момичета, според мен смело може да се действа по тази технология.
Аз лично дано успея да направя няколко играчки за елха, които да са подаръчета за близки.

Хайде, който пробва тази технология,  нека покаже после какво се е получило.

2) По темата за поръчката от Дъмпер
Аз също си поръчах онези орхидеи дето Зорница и Таша вече са си ги получили. И нямам търпение да идва вече поръчката.
Може и да съм пропуснала някъде ако е писано по въпроса, за това да си кажа че очаквам да разбера ако Дъмпи вече я е пуснала къде да направя превода.
А пък аз в къщи си отглеждам ето този екземпляр. Laughing

3) Включете ме и мен в списъка за коледни подаръчета. Grinning

# 244

kita,кажи моля те така добре ли е?

и Дъмпи не се виждам в списъка с подаръците... newsm78

# 245
Ето и моите превозни средства :

http://picasaweb.google.bg/ina2211abv/MeiosDeTransporte?authkey=4JRhedbGPcQ#

Аз съм започнала един додж от тези, но не му се вижда края ...

# 246
1. Ива_Николова
2. marulka_s
3. Goody
4. Дъмпер
5. Alexandra
6. ina221
7. Tasha
8. Зори
9. Manzhelka
10. Vesito
11.vessito75
12. Mila mimi
13. Лилия Проданова
14.Mai4eto 27
15. donsita
16. Здравка
17. Кита
18. zornica
19. venipuh
20. Sherlok
21. djuri
22. ketri
23. gesh44
24. Дианна
25. cvetimira
26. alessina
27. barbie
28. did_tag
29. vvvitality
30. Rommi
31. bella_
32. gallaksia
мисля в петък да тегля жребия

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 19:47 от Дъмпер

# 247
Здравейте,работливки!Хоп -  и аз съм тук  newsm03  ама не шия,не пиша ,даже  сега нямам време и много да чета  ,но за  КОЛЕДНИТЕ ПОДАРЪЦИ пишете и мен  Hug
/ аз от групата не се деля/ hug

# 248
Задължително ли е подаръкът да е свързан с нашето хоби,не може ли и други неща да се подаряват?Аз не знам за 10лв какво може да се купи ,то даже ножичките струват между 12 и 18 лв

# 249
  • Съвсем в края на света
bella, резолюцията пак е 512 х 362 Sad

# 250
Таsha, Ant, тази африканка наистина е ненагледна; 2 дни вече не откъсвам поглед от нея bouquet. Само дето ме е страх че е непосилна за мен. Сега дилемата ми е: или малкия модел, или големия модел на Равенсбургер (пъзела, пъзела, имам предвид Laughing, на Зорница идеята Hug)

wesi.i.gogo, добре дошла и браво! Момичета, много ми е неудобно, уж съм една добросъвестна воайорка, но нещо тези обувчици съм ги изтървала Confused; може ли да ми подскажете къде им беше схемата Praynig

Сега отивам да чистя авгиевите обори, че от 120 GB, 117 са full. Драма... Ако изчезна- метлата е отнесла и мен Laughing

# 251
             Дъмпи, пиши и мен  в списъка с подаръчетата, ако обичаш!

Днес успях да си купя половин метър черна Аида 14 ( цена на метър 24 лв.). Взех си последния половин метър дане се мина и аз. В момента един от многото ми започнати гоблени са едни калии на черна панама на Дименшън. Ама имах само Аида 18, голяма мъка ми е на 18 каунт с кръстчета. Неза друго, ама очи не ми остават. Но пък си заслужава труда, става невероятно !

# 252
1. Ива_Николова
2. marulka_s
3. Goody
4. Дъмпер
5. Alexandra
6. ina221
7. Tasha
8. Зори
9. Manzhelka
10. Vesito
11.vessito75
12. Mila mimi
13. Лилия Проданова
14.Mai4eto 27
15. donsita
16. Здравка
17. Кита
18. zornica
19. venipuh
20. Sherlok
21. djuri
22. ketri
23. gesh44
24. Дианна
25. cvetimira
26. alessina
27. barbie
28. did_tag
29. vvvitality
30. Rommi
31. bella_
32. gallaksia
33. ant
както кажете за подаръците, ако искате и паричките да променим , само кажете на колко  Peace

# 253
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нищо ново нямам  Confused
 Blush абе,  ooooh! излъгах със замах  Whistling
имам 2 мини-мини, та чак микро дребоса - за картички;
и една почти готова мишка яхнала четка за рисуване;
и цял плик с благини  Mr. Green за базара, чакат да ги почна  Crazy
имам и питане - кой беше шил трите чашки на вервако? едни бежаво-кафявички  Hug хуууубави такива.
ина даде линк към схемите, но с пипи търсим информация от препатил  Wink та, апелирам, майсторЪТ да се разкрие  и да почне да помага.
а имам и интервю утре в 9  Blush Blush виждам ли ви да стискате палци?

# 254
         Чашките ги беше шила liazy, или поне нещо подобно й беше ника. Тя ми е градска дори, нека се разкрие. Отдавна хем не е показвала херингите докъде ги докара!

Гууди, отсега хващам палците!

Общи условия

Активация на акаунт