Гоблени-32

• 35 322
  • 460
  •   1
Отговори
# 255
  • ПАЗАРДЖИК
             Дъмпи, пиши и мен  в списъка с подаръчетата, ако обичаш!

Днес успях да си купя половин метър черна Аида 14 ( цена на метър 24 лв.). Взех си последния половин метър дане се мина и аз. В момента един от многото ми започнати гоблени са едни калии на черна панама на Дименшън. Ама имах само Аида 18, голяма мъка ми е на 18 каунт с кръстчета. Неза друго, ама очи не ми остават. Но пък си заслужава труда, става невероятно !

покажи, моля те тези калии, че ме заинтригува. Нали и аз съм на тема черна панама  Laughing

# 256
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз май ще наваксвам заради трите дена затишие  Sunglasses
черна Аида 14 има в ДМЦ на Стамболов за 22 лЪва, а във Враца в магазин "от игла о конец" за 28 лЪва
 Thinking и на двете места казаха, че се предлага само 14 каунт, защо ли? в ДМЦ има черен ивънуейв  Wink 19,90лв.

ант    bouquet  bouquet Благодаря!

# 257
Уххх,kita много съжалявам и при мен е толкова резолюцията,досега я мъчих,но става размазана,като я увелича

# 258
vvvitality, скъпа, разбира се, че ще има подарък за малчо, но семейството е в нов апартамент и това е допълнение към подаръка за детската стая. Аз не представих ситуацията до край  Embarassed Виноват!!!
Goody - абе не виждаш ли, че даже си оставих ракията в ракиено време за да ти стискам палци, аааа ще имаш да черпиш  Whistling

# 259
goody,успех! newsm10
Май всички сме се запалили по тази черна панама newsm78
ant,аз заради мъката с кръстчетата на ситната се отказах и си шия коня с об.бод.Много зор ми се видя.И така си  е доста ефектно.Покажи да видя как става на кръстчета, ако не те затруднявам разбира се Praynig

# 260
Искам да поздравя ВСИЧКИ НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ във форума и да им пожелая приятни мигове със всички нас!
АКО СТЕ СЪГЛАСНИ МОЖЕ ПОДАРЪЦИТЕ ДА ОСТАНАТ ДО 10 ЛВ КАКТО БЕШЕ ПРЕДЛОЖЕНО,НО ПРОСТО ВСЕКИ ДА ИМА ПРАВО НА ИЗБОР(може и да се ушие нещо стига да имаме време и желание,а който не може да купи каквото реши)

# 261

Ето за тези ,които пожелаха обувчиците!

# 262
  • гр.Добрич
Goody, аз пък си мисля, че Geniko ги беше шила тези чашки. newsm78

Аз си завърших най-накрая Фервакото и започнах едната от Африканките на Ланарте. Много е мека панамата и лесно ми върви засега.
Утре тръгвам за Софето и ако ми остане време ще свирна за срещичка. Малко ми е притеснено, че роднините в които трябваше да отседнем са с болни деца и досега търсих обяви за квартири. Да идим утре какво ще намеря.

Goody, стискам палци.

# 263
ДОБРО УТРО!!!Много спинкате бе сладурани.Станала съм рано ще водя детето на мюзикъл и после отивам да видя дали щастието ще ми се усмихне да са докарали черна панама. PraynigМного шиете и то все красиви нещица.Това с подаръците е супер идея,но аз като съм от Плевен мога ли да участвам?Спорен ден на всички! Hug

# 264
  • Benelux / Varna
За подаръците мисля да вдигнем малко цената,ако сте съгласни разбира се- поне 15 лв ( може и 20), нека всички да решим, знаем че хобито ни е скъпо, но според мен е по-добре да остане тематиката - нашето хоби, в противен случай рискуваме някой да не си хареса подаръка, а така мисля че всички ще са доволни. Освен това съм " За" да не знаем кой от кого ще получи подарък. Дъмпи също мисля,че при жребия може да имате впредвид и регионите. Това са моите виждания по въпроса.

Ей Прасчо, аз да ти кажа досега не бях виждала този Равенсбургер, иначе  щях да съм го наредила, аз също си мисля на този вариант да се спра, по-бързо ще стане, а и ще разнообразя малко хобитата.

Роми, не се притеснявай, ти може последна да получиш орхидейте, но първа да ги ушиеш. Екземпляра който отглеждаш също е много хубав.

# 265
ами ако е ще по райони по-добре една варненка да вземе инициативата, една софиянка, една бургазлийка и които останат аз. пък ако искате си направете после коледна среща и си ги разменяйте  Peace тези, които сме самички по пощата. иначе и аз мисля, че темата си е нашето хоби, иначе трудно ще уцелим вкуса. хайде, давайте мнения, само zornitsa  и venipuh се включват

# 266
Аз съм районите,но бих искала да знам на кого ще подарявам.За подаръците както решите,нека всеки да си каже мнението.

# 267
  • Benelux / Varna
Дъмпи, мисля че и от Пловдив има доста момичета. Това по регионите ще спести доста пощенски разходи. Ако не се лъжа Джури предложи и коледен купон да си спретнем, може да наемем някой татко да дойде с торбата с подаръците santa2

Да бе Вени, ние ще знаем на кого ще подаряваме, няма да знаем от кого ще получаваме- така ще е по-интересно според мен.
Ако решим да е по региони, аз се наемам да организирам нещата за Варна и без това съм доста по-свободна от повечето.

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 09:57 от zornitsa

# 268
  • Sofia
Аз съм съгласна на 15-20 лева...Може просто всеки според възможностите си, но тавана да го определим 20 кинта... Peace

Аз довършвам кутрето, утре май ще го показвам - дано бекстича не ме затрудни много  newsm78

# 269
  • Бургас
Здравейте момичета-кокичета  bouquet

Тези чашки ми взеха акъла ooooh! свалих схемите и едни такива размазани ужас..голямо кьорене падна,
но в края на седмицата заминавам да си търся неразграфена панама и ги почвам пък ако ще место чашка слон да се получи Crossing Arms
Аз все се мъча да ви разбера за тези панами аида 18 разни бодове според панамата дименшъни и не ви разбирам Embarassed,сигурно защото аз до сега само готови комплекти съм си купувала и не ми е ясно...светнете ме и мен  Hug да знам да не си хвърля някаде парите на  вятъра
Итази черна панама покажете нещо шито на нея само си говорите за нея и аз искам Naughty
GOODY успех на интервюто стискам палци да мине добре newsm51

Общи условия

Активация на акаунт