Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните мнения за родилните стаи в различни болници?
Какви са мненията за продуктите на AVENT и бисфенола?
Какви са мненията за ваксините по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните мнения за родилните стаи в различни болници?
Форумът съдържа множество мнения за родилните стаи в различни болници. Някои майки споделят, че стаите в Майчин дом са много хубави след ремонта, като цената на ВИП стая е 35 лв. на ден. Отделно се споменава, че бременността може да се следи в частната болница Св. София, където условията са отлични, но цената за нормално раждане е 1400 лв., а изборът на екип струва 500 лв., включително упойка. Въпреки това има и мнения за Шейново, където стаите не са идеални, но се предлага вип стая с климатик, диванче, гардероб и телевизор за 35 лв. на ден.
-
Какви са мненията за продуктите на AVENT и бисфенола?
Форумът обсъжда проблема с бисфенола в продуктите на AVENT. Някои хора смятат, че шишетата трябва да се използват 99 години от бебето, за да се разгради бисфенолът. Въпреки това, други не искат да изпадат в паника за всяко нещо, което чуят в медиите и смятат, че има голяма търговска политика зад тези слухове. Освен това се споменава, че AVENT спонсорира някои лекции и предоставя информация за цените и условията на различни продукти и болници.
-
Какви са мненията за ваксините по време на бременност?
-
Какви са мненията относно пазаруването за бебето и подготовката за раждането?
-
Какви са препоръките за борба с настинка по време на бременност?

.
, че то май ще е за последно. Малко на Арбанаси и Трявна, че да подишам чист въздух. 

много ми се видя за 26 седмица, за контракциите и втвърдяванията док каза че ако по 3-4 на ден и без болка всичко е наред. За хемородите също говорихме каза че така ще си изкарам даже и по зле може да стане ама ще се търпи
снощи много плаках така ми е мъчно 

голям съм заплес щях да ви питам понеже вчера ми дадоха клипче от прегледа с каква програма ги отваряте вие на компа, защото аз съм никаква не можах.След заглавието на клипа има разширение .mpg , не са снимки видио си е файла. Помагайте