Машина за хляб - 12 част

• 55 111
  • 814
  •   1
Отговори
# 660
Зузанка, Бъни има проблем с машинката си, а Vivian* прави без проблем хлебчета Laughing.

# 661
Бъни, съжелявам за проблемите ти! И аз съм с Мулинекс с 2 бърсалки, но този без поставка за багети.  Надявам се да не се скапе  Rolling Eyes
Ще ти кажа какво направихме с един фотоапарат преди време. Малко след като го купихме се скапа. Върнахме го в магазина и там 3 седмици нито го оправиха нито ни се обадиха да кажат ще го бъде ли. Звъннах в комисията за защита правата на потребителя и от там ни обясниха, че ако до 30 работни дена от датата на предаване в сервиза не получим апарата поправен имаме право да поискаме замяна с нов без значение дали повредата подлежи на ремонт. Това стана преди около 2-3 години, не съм сигурна дали закона не е изменен от тогава. Така или инъче от комисията се ангажираха да "навестят" търговеца в случай, че се опита да не спази закона. Ние умишлено отброихме 30 раб. дни и сами отидохме при продавача, който естествено ни тегли една **** Веднага му изрецитирах каквото ме посъветваха от комисията и му казах, че на другия ден ще дойда с тях. Е да видиш как смени тона и за 24 часа се сдобих с нов апарат, който още работи без проблем.
http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd&group_id=34&document_id=130#6 - виж тук за справка примера с музикална уредба. Мисля, че ситуацията е сходна, а решенията не са изброени с "ИЛИ", т.е. би трябвало да е по твой избор какво да изискаш от продавача. Дано да съм права  newsm78

# 662
Момичета много благодаря, че се включвате по моя въпрос Hug.Реших да не се ядосвам.
Бели кахъри са това.Ако се реши проблема реши.Ако ли не нова машина ама тоя път за 60 лева Peace.
Ползваш  - хвърляш и нова.
Поне да не ме е яд.
Ако намеря решение на проблема какъвто и да е той обезателно ще пиша.Може на някого другиго да е от полза Peace

# 663
  • София
Здравейте и от мен Hug
Тези кифлички са страхотни, в нас свършат за 5 мин. Аз съм слагала за плънка кашкавал и локум.

Joy

2 пъти съм правила. Втория направих 8 (8!!!!!) дози. С... ами, какво ли не - с кашкавал, със сирене с червен пипер, със сирене с босилек, с локум, със мармалад, с ... ами, специални "пияни" плодове и ... не помня, още имаше, и познайте: на 2рия ден нямаше ни една!  Rolling Eyes

# 664
Привет!

От днес и аз съм в клуба на притежателките на хлебопекарна. Взех си Мулинекс бла-бла 5000, но от това, което попрочетох в темата, май не съм направила най-добрият избор Thinking
Както и да е, утре ще я пробвам, стискайте ми палци.
Доколкото разбирам има и тема само за рецепти. Да видим колко бързо ще опра до нея Laughing

# 665
Катка, добре дошла   bouquet.Нали знаеш, че си е до машинка, може пък ти да си късметлийка. Peace
Катя, много са вкусни тези кифлички ,но май не се отразяват добре на фигурата  Laughing.
Бъни, правилно си решила .Миналата година моята машинка се развали, оказа се ,че няма такава част, сега " отлежава" в един кашон, а аз си купих нова ,от която съм доволна , дано издържи повече Praynig.
Все пак не съм се отказала да ремонтираме старата и ако това стане, ще я подаря на някого.
Вчера не съм правила нищо, защото предишния ден се поувлякох .
Днес ще пека кашkаваления хляб ,май у дома той най -много се харесва.
На всички желая страхотен ден Hug.

# 666
  • София
От днес и аз съм в клуба на притежателките на хлебопекарна. Взех си Мулинекс бла-бла 5000, но от това, което попрочетох в темата, май не съм направила най-добрият избор Thinking
Защо да не си направила най-добрия избор?Аз съм с Мулинекс и съм много доволна.Това ми е втора машинка след Фифката ми.Несравними са една с друга просто.

# 667
Защо да не си направила най-добрия избор?Аз съм с Мулинекс и съм много доволна.Това ми е втора машинка след Фифката ми.Несравними са една с друга просто.

И аз очаквам да си оправдае вложението.

Сън не съм спала да я пробвам Blush. Пуснах я да прави обикновен хляб преди 20 мин. и забелязвам доволно, че тестото е напълно отделено от контейнера.
Само не разбирам как става добавянето на допълнителни продукти Thinking. В упътването пише, че си има сигнал, но не и по кое време. Ей сега изписка три пъти, но си месеше през това време...

# 668
  • София
Катка,точно при това изпискване добавяш продуктите Grinning,докато меси.

# 669
  • София
Вивиан, извинявай нямаше ме два дни, затова сега бързам да ти отговоря: Клатроника ми е 450 вата, а Мулинекс 3000 - 650 вата и определено пече доста различно.

# 670
Катка,точно при това изпискване добавяш продуктите Grinning,докато меси.

Grinning мерси, добре, че нямах намерение да слагам. Но си мислех, че не трябва да отварям капака, за да не прекъсна цикъла.
Айде след 2-3 часа ще се отчета.

# 671
ако знаете какъв хляб опекох снощи   chef ? Изобщо не очаквах от първия ми опит да излезе нещо ,само малко точно в средата е леко като спаднал. Довечера ще добавя снимки . Грамажите ги спазих точно по книжката ама какъв аромат се разнесе из къщата Joy , а на вкус е просто божествен .

# 672
 sveti-beti, а честито кръщене Joy! И нещо под секрет: на аромат го докарвам абсолютно винаги Peace Joy.

# 673

И аз очаквам да си оправдае вложението.

Сън не съм спала да я пробвам Blush. Пуснах я да прави обикновен хляб преди 20 мин. и забелязвам доволно, че тестото е напълно отделено от контейнера.
Само не разбирам как става добавянето на допълнителни продукти Thinking. В упътването пише, че си има сигнал, но не и по кое време. Ей сега изписка три пъти, но си месеше през това време...

В книжката ти ( тази бялата, не с рецептите) има една таблица с разписанията на програмите и в каря в предпоследната колона пише "оставащо време" примерно за 1 програма там пише 3:22,  е когато таймерът ти покаже това време тогава ще ти е звуковият сигнал.

# 674
Зузи, благодаря за поясненията Simple Smile

Хлябът ми стана добър, но го пекох още 10 мин., защото коричката остана бяла Tired
Добре е изпечен, но от едната страна е по-висок.
Сега започнах да майсторя конфитюр. Оставих портокалите с корите.

Общи условия

Активация на акаунт