® E-bay - тема 16

• 38 953
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Момичета, сигурно хиляда пъти вече сте го дъвкали това, но не ми се рови в старите теми... Може ли някой да ми каже за новаци в Ибей какъв е дневният лимит на запитвания към продавачите, които може да прати. И евентуално кога се увеличава този лимит? Благодаря   bouquet
Мисля, че лимита беше 5 за 24 часа  и се увеличава след първият коментар за теб от продавач.

# 181
Момичета, сигурно хиляда пъти вече сте го дъвкали това, но не ми се рови в старите теми... Може ли някой да ми каже за новаци в Ибей какъв е дневният лимит на запитвания към продавачите, които може да прати. И евентуално кога се увеличава този лимит? Благодаря   bouquet

Никой не знае Rolling Eyes, като получиш няколко оценки ще ти се вдигне лимита.

Дуранго, що за странен подпис избара #Crazy

Пате, колко ти взеха в крайна сметка за тази маса ?

# 182
МерСедес,90 паунда.65 самата маса,20 доставка с DHL и 5 застраховка.Но платих по мн странен начин.През Пей пал,но някакъв Chanel link.Като видях се притесних,но като разбрах,че е към Пей Пал си платих.Дано да няма врътка някаква.Случвало ли ви се е на вас?

За лимита на съобщенията-10 за едно денонощие.След 0часа по английско пак се връщаш в играта Mr. Green .След първата оценка се увеличават. Whistling

# 183
Значи в крайна сметка шипинга ти излезе толкова,колкото бяха посочили. Браво Laughing. Нали и ти имаше известни съмнения Thinking

# 184
Groznoto_pate, направо ти завидях! Ако върви  в комплект  с масажист ...  Laughing

МерСедес , благодаря за отговора Hug. Май засега спирам с покупки от щатския еbay.

# 185
Значи в крайна сметка шипинга ти излезе толкова,колкото бяха посочили. Браво Laughing. Нали и ти имаше известни съмнения Thinking
Да,даже и по-малко,защото 5 паунда е застраховката.Само да стигне в Бг,защото за първи път поръчвам толкова обемно нещо.
valeria1,заповядай ми на гости.Имам си,но масажистка в дома Laughing

# 186
[МерСедес , благодаря за отговора Hug. Май засега спирам с покупки от щатския еbay.

Аз също съм спряла Mr. Green
Пате, кашонче пратено с Ди Ейч Ел  пристигна за два дни в нас. Тъй че чакай в най-скоро време  Hug

# 187
Заработвам допълнително, нали има криза
Бича частно както му викаха навремето
Съжелявам, услугите ми още не са достъпни във Варна

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 22:55 от Durango

# 188
И още за похвал.Едни обущенца за подарък

И едно кошче за боклук,което купих без да искам  Mr. Green

# 189
Заработвам допълнително, нали има криза
Бича частно както му викаха навремето

Еми щом има кирия няма да я изтърваш Mr. Green

Забравих да се похваля и вече е тук Mr. Green

# 190
Че то и тук е пълно с такава Хонда Кибик

# 191
МерСедес,безаварийно каране!
Абе този коли като чанти си ги пазарите с Дуранго Laughing

# 192
Че то и тук е пълно с такава Хонда Кибик

А, моята е вери спешъл с доста бонуси , обаче.....вероятно може и да не е моя Confused, ужасно е ниска, 3 пръста е над земята. Не мога да я паркирам край нас, няма как да якача на тротоара.   

МерСедес,безаварийно каране!
Абе този коли като чанти си ги пазарите с Дуранго Laughing

Мерси за пожеланието, имам нужда, че предната седмица пак катастрофирах  Sad, добре, че само съм с натъртена глава

# 193
Искам да си купя електронна цигара, но не разбирам дали има някаква разлика в пълнителите ( като форма и размер - за да си ги купувам от тук ) . Ако някай вече е купувал такава - моля за линкче към продавача   bouquet

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.6176

# 194
  • Sofia
МерСедес и от мен честито и безаварийно!От кой Ибей я купи?Мъж ми след мотора сега си купи един ретро Мерцедес от Люксембург,та ще праща камион да му го прибира

Общи условия

Активация на акаунт