® E-bay - тема 16

• 38 879
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 885
Момичета и моя продавач не беше наличен в ибей, отворих диспут в пп и веднага го ескалирах, това беше вчера, днес продавача се свърза с мен на имейла и сега се циганим Mr. Green, но факт е че го издириха много бързо!

# 886
момичета, това
 Pick up only - see item description for details
Post to:   Will arrange for local pick up only (no postage).
означава ли,че е не изпраща по пощата?
извинявайте за невежеството,но тези онлайн преводачи никаква работа не вършат
Lorexa,много е хубаво,дано и на живо ви хареса.

# 887
Джина,точно това значи.Същото като collection only  Peace

И аз за превод,които разбира немски,че преводача е затрупан и цял ден не мога да влеза.Дава ми,че има над 3300 заявки  Tired
Wir verkaufen ein toll erhaltenes,draußen kaum benutztes Kinder DREIRAD.
Das Rad hat eine Rucksack hinten,wo man Spielzeug,Essen usw. hinein geben kann.
Höheneinstellbarer Griff.
Man kann das Vorderrad auch fixiren.Kein garantie,keine rückgabe

И как мога да попитам на немски дали дръжката се регулира? newsm78

Офф,сега се сетих да попитам в немската тема,но вече си написах поста и ще го публикувам.

# 888
Пате, ползвай Гугъл прводача, превежда на момента без да чакаш, като езиците са доста на брой.

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 10:44 от МерСедес

# 889
  • на кой му пука, майна
Ауу, Lorexa, страхотно е, щерка ти да си го носи със здраве  Simple Smile А от кой ебей го поръча и на каква цена ?

# 890
Пате, ползвай Гугъл прводача, прежде на момента без да чакаш, като езиците са доста на брой.
Пооправих го горе долу.Тази сутрин нямаше мн заявки  Peace

# 891
Момичета и момче как се прехвърлят пари от баланса в Пей Палл-в картата ,които не са от връщане?

# 892
  • В сърцето на ММ
Момичета и момче как се прехвърлят пари от баланса в Пей Палл-в картата ,които не са от връщане?
Нещо withdraw funds май беше.Но удържат някаква такса май.

# 893
  • у нас
Ауу, Lorexa, страхотно е, щерка ти да си го носи със здраве  Simple Smile А от кой ебей го поръча и на каква цена ?
Благодаря ти,тя така се прехласна по него,но аз я разочаровах  Wink --казвам й:абе маме това е за мен,виж че е голямо  Mr. Green така че ще е изненада и надявам се да го хареса и на живо  Peace
Поръчах го от английския и с доставката ми излезе 47 паунда

# 894
Нещо withdraw funds май беше.Но удържат някаква такса май.
Мерси,мисля да опитам със 100 евро и да видим колко ще ме резнат..
За пращане питаше някой-БГПощи-препоръчани писмовни пратки,че иначе е много скъпо и си е бавно обаче...и проследяването е доникъде абе мъка..

# 895
  • на кой му пука, майна
Благодаря ти,тя така се прехласна по него,но аз я разочаровах  Wink --казвам й:абе маме това е за мен,виж че е голямо  Mr. Green така че ще е изненада и надявам се да го хареса и на живо  Peace

Значи около 70лв. ли излиза ? Ако е толкова си е супер оферта  Simple Smile

# 896
  • у нас
Благодаря ти,тя така се прехласна по него,но аз я разочаровах  Wink --казвам й:абе маме това е за мен,виж че е голямо  Mr. Green така че ще е изненада и надявам се да го хареса и на живо  Peace

Значи около 70лв. ли излиза ? Ако е толкова си е супер оферта  Simple Smile
47 паунда по 2,50 средно е малко над 100лв

# 897
  • Sofia
Един въпрос една китайка след доста пазарлък каза че ще прати две палтенца за 30 долара с ЕМS и след като ги купих ми пуска доставка 50 долара и не ми отговаря на въпроса защол. какво да я правя според вас? Да и платя и после да я рипортвам като пратя нейните мейли на и-бей или да не и плащам а направо да ги изпратя. Таз хитруша затова ми отговаряше директно на мейла а не през е бей.

# 898
вече съвсем се обърках какво да правя с моя диспут.
продавача се съгласи да ми върне 50% от сумата, но казва, че трябва да закрия диспута, защот така не можело да се направи partial refund.
писах писмо до пейпал и те ми отговориха, че ме съветват да не го закривам, докато не си получа парите.
и ето сега какво ми отговаря продавача:
Hi
Please trust us. It is a problem with the paypal system that they do not allow partial refund in this case. We have cooperated with you all along. Check our record on ebay, you willsee that we are a reputable Company. If you close the dispute we will send the refund to you.

Many thanks.
На кого да вярвам Rolling Eyes

# 899
Ако диспутът не е ескалиран, пиши, че си съгласна на връщане 50% и го ескалирай. Но не го затваряй. Това е моето мнение. Освен това си мисля, че няма проблем да ти изпратят пари през пейпал, независимо дали има отворен диспут или не, просто могат да ти ги пуснат под друга форма (мисля че беше goods), а не като refund. Напиши им, че едва след като получиш сумата по сметката си ще закриеш диспута.

Общи условия

Активация на акаунт