Разделно хранене-част 28

• 27 000
  • 271
  •   1
Отговори
# 225
Добро, слънчево утро Hug  Nature Sunny!
Как му се зарадвах на това слънчице Party.
Мим4е, вкусна ли е солената тиква, никога не съм я приготвяла по този начин ,винаги сладка или на тиквеник?
Ралина ,рецептата е разделна ,чакаме за отзиви  Wink.
Сладкишче ,сигурно ще стане и с накрайниците на пасатора, но не зная дали няма да се повреди моторчето.
Аз имам и кухненски робот, но така, както хлебопекарната меси ,никоя друга машинка не го прави .
Ками ,сигурно сте на финалната права и нямаш време да пишеш....
Калоян оздравя ли?
Софи, кога планираш да пътуваш към нашия край ?/аз не съм забравила /
Малката сладуранка слуша ли? Heart Eyes
Мади ,как си, къде изчезна, още ли ти се гади?
Калида ,и теб те няма...
Мишенце, преместихте ли се в новото жилище ?
Сладунче ,как е колата, покоряваш ли софийските улици? Laughing
Bi-Si,как приготвяш боб в гювеч ?
Кафе, за колко време беше на РХ миналата година, целта ти каква беше -отслабване или здраве, или и двете?
Петя, отмина ли черния период, Ками добре ли е вече?
Поли ,а твоятя сладурана оздравва ли, кашлицата намаля ли?
Лени, Мина  Heart Eyes.
Аз вчера не си пекох рибка, оставих за днес, ще я гарнирам със зелева салатка.
Сега, по случай страхотния ден, който се очертава ,ви поздравявам  Hug
Дано се заредите с положителна енергия и да ви върви по кафе и чай  Laughing!

http://vbox7.com/play:bbe8afd3

# 226
Здравейте и от мен
И при нас е едно слънчице напекло-дано се задържи така поне до март Laughing
Алекс, бобчето го слагам да поври 15 мин. в тенджера,после го измивам и го прехвърлям в гювеча.добавям  сол, лук, морков, чушка,2-3 лъжици олио и червен пипер,доливам вода 3-4пръста над боба-капачето,във фурната на 180 градусаи го забравям.След 3 часа.. стои че гледай.Не знам дали е съвсем разделно ,но това е едно от нештата, от които не мога да се откажа.
 Искате ли да споделя моето мързеливо тесто за пица.В малка тенджерка салагам 1/4 кубче мая ,1/2 ч.л сол и 1чаша/300г/топла вода.Като се разтвори маята добавям 3ч брашно и бъркам с лъжица докато се поеме брашното-1мин. Отавям 30-40мин да втаса и разстилам в най-голямата тава която се събира в печката ми.Гарнирам и поставям в студена фурна.Когато нямам време слагам тенджерката с тестото в голяма купа с топла вода и втасва по-бързо.Ами това е-ако искате опитаите.Между другото от това тесто ,но  с още половин чаша брашно стават страхотни мекици
Днес не ми е ден за глезотии и ще ядем картофки на фурна със зелена салата.
Чао,лек ден на всички  bouquet

# 227
 Hug Hug Hug Hug Hug всички
Хайде бързо да се разпиша да не ме забравите Simple Smile
Алексче, Heart Eyes малко по-добре съм вече. Напълняла съм с цели 3 кг и имам коремче, но все още си влизам в панталоните... Вече не съм блондинка - минах на безамонячни бои и, за да е по-голяма промяната вече съм с къса коса Grinning
До нас отвориха страхотен рибен магазин и си мисля довечера за пъстърва на скара и зелева салата.
Добре дошли на новите момичета Hug
Много  lovekiss на всички, няма да ви изброявам да не пропусна някой. Приятен ден

# 228
 Hug Hug Hug
Минава само за малко.
Времето стана голям лукс вече за мен. Дори и съботно-неделно почивка няма! Wink
Мади   Hug много ти се радвам. Честита прическа с какъв цвят си сега? Бързо се хвали. Хубаво си го решила това с безамонячната. Спокойно с килограмите, има време ще ги сбориш.

Госпожата нон стоп се рисува - жив и здрав да е не го спирам, може пък наистина да има талант детето.  Hug Hug Hug те.

Алексче  Hug Hug Hug ти си се възстанови вече миличка - гледам пак се развихри в кухнята, давай го по-кротко, почивай си поглези се Hug Hug Hug

Мина, Мише, Мимче, Софи  Hug Hug Hug и за всички  Hug Hug Hug Hug Hug, че вече стана много народ да не пропусна някой  bouquet

# 229
Lennyh чудех се къде се загуби  толкова дълго. Hug
Момичета сега замесих царевично  тесто за пица. Аз днес лунувам и няма да я опитам, но ако стане добре ще дублирам утре. Peace
Детската кухня, само като я помириша и ми се  Sick, а детето изяжда  по 3-4 лъжици и от другата седмица аз ще и готвя.
Днес съм в настроение заради страхотното време. Sunglasses

# 230
Момичета, благодаря ви за приветствието!  Hug
От вчера се опитвам да внимавам какво ям и пия зелено чайче  Flutter
Малко съм позабравила що е то разделно хранене, но смятам да влезна в час и да внимавам и занапред с какво се храня!  bowuu
Хубав и режимен ден на всички!   bouquet

# 231
  • София ж.к. Надежда 1
Здравейте милички Hug

Алекс, Ками май се закроти за сега.Здрава е, но е доста палава:) Пада, става......ужас ooooh!На едно място не застава ooooh!А, пък като вляза някаде да пазарувам...става една лудница ooooh!Абе, да е жива и здрава, пък това, че е палава ще го преживеем Peace
Kafe, Видях в подписа ти че ползваш тривитаминол.Моля те сподели дали действа.Моята коса след раждането почна много да пада и сега се е разредила мнооого.Мислех да си го купя и аз.Кажи как го ползваш,колко време и действа ли?
Мади, да е живо и здраво бебето пък за килограмите не се притеснявай,после ще ги стопиш с РХ. Hug
Поли как е твоята Ками,оправя ли се Hug
Госпожата, и в къщи е така. Само аз обичам спанак и всичко зелено.Мъжа ми се мръщи и не иска да яде ooooh!
Сладкишче, в нашата детска кухня готвят много вкусно и Ками яде всичко.Е, не яде само зелето,лещата и зеления боб, но защото не ги обича.
Лени, ти ще се побъркаш от толкова работа CrazyГледай да си почиваш поне един пт в седмицата,мила Hug
Сладунче и ти от толкова работа се загуби Crazy
Би-си рецептите ти са добри.Ще се пробват  chef Peace
Мимче как я правиш тази циганска баница newsm78
Ралина ти ме подсети за качамак.От давна не съм правила и ще пробвам по твоята рецепта Peace
Софи, завиждам ти благородно за града в които живееш.Щом свърши зимата пак ще отидем там за няколко дни.Просто е страхотен град PeaceТи сигорно си му се наситила вече Crazy
Ками, какво става с ремонта?Няма ли вече да режете лентата Hug
Калида и ти изчезна Rolling EyesКак е бебето?Каката помага,нали?

Милички, прегръдки на всички HugСтавам вече, че Ками се събуди Hug Hug

# 232
Ехооо, ето ме и меен   bouquet
Кафе, добре дошла!  Hug
Алекс  Heart Eyes, ние тепърва стените оправяме. Може би ще се нанесем март-април в най-добрия случай. Аз нали съм голяма капризня и не мога да си харесам мебели. Все нещо не ми е както трябва. Ками, помагай! Ти мина вече по този път и му се вижда края, ама аз....
Мади  Hug, само така - коремчето трябва да расте. Целувки на Неса
Петенце, много сте пораснали и колко сте красивииии
Лени  Heart Eyes, кога ще намериш време поне едно кафе по комшийски да изпием някоя сутрин? То с тия 3-ма мъже не си завиждане.
Ralina86, рецептата и аз мисля да я пробвам. Много обичам качамак
Bi-si , аз май съм пропусняла някъде рецептата за мързеливата пица  Embarassed Би ли ми я пуснала на лични?
Госпожо, вий как сте? Ни сЪ преуморявъйтИ!
Калида, как са двете принцеси?
Сладунеее, караш ли колата? Желая ти безаварийно шофиране! Hug
Софи, и ти пак зачезна  Hug
Мине  Heart Eyes Hug
Аз за протокола да си кажа... Все още държа 49 килца, макар че тия дни главата ми ще простине в хладилника. А колко сладичко си хапваммм  Embarassed Срам мЪ е да си кажа. Е поне се старая да спазвам часовете. Не мога да си обясня на какво се дължи този мой апетит.
Аз да попитам - Ний няма ли да си спретнем една срещичка? Щъ си забраим фиЗуНоМиите  Laughing
Желая ви прекрасна и спокойна вечер  lovekiss Много вЪ обичам

# 233
  • Canada
Привет милички! Hug

Вчера се е преуморих от спорт и сега ме болят мускули на места където си мислех 4е нямам мускули Rolling Eyes
Но това няма да ме бутне  Wink продължавам да спортувам - особенно като знам, 4е събота и неделя не мога , трябва да си наваксвам през седмицата....

Днес незнам какво ще ям, но определено ми се е прияло нещо тестено...може би една пица с зелен4уци  newsm78 или салата с хляб Confused
Не знам дали е от разхода на много енергия, но като запо4на усилено спортуване се отклю4ва някакъв апетит към тестени изделия ....

Алекс страхотен поздрав мерси Heart Eyes Тази седмица съм на вълна АВВА - през уикенда гледах два пъти МАМА MIA ...и ве4е диска с музиката им зареден  в къщи да танцуваме с Йонката и един в колата, ама там е малко опасно защото превишавам скороста като се увлека Blush  Неумираща музика Peace Гледах документален филм за филма и там Бьорн каза 4е е много щастлив 4е след 30 и кусур(да не кажем 40 ) години все още има любители на тяхната музика и музиканти които молят за правото да изпеят тяхна песен с нов аранжимент...

Добре дошли Би-Си и Кафеbouquet

Искам вси4ки да ви изброя, но се притеснявам да не пропусна някой ...затова Голямо Гуш за вси4ки! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 234
Petq няма ДК, която да не сме пробвали.
Последно бях я записала на Хер бебе. Sick Sick Sick
Мама Люси, Ози и Джуниър меню просто забрави....
Де и аз така да бях без апетит.... Tired
Опропастих си и лунуването с пица със спанак.Ама поне беше разделна.... Crossing Arms Whistling Thinking

# 235
petq, честно да си призная не съм го ползвала скоро, защото лятото не мога да се издържам с нещо на главата от жега, а напоследък не намирам време... или може би от мързел... Иначе го смесвам с разни други съставки - масла на Икаров, домашни продукти и прочее и миналата година имаше ефект, спря ми силен косопад, породен от стрес. И все пак си е до човек и коса, не мога да гарантирам за всички!  Peace Но не пречи да пробваш, просто трябва да си постоянна. Аз действах на системата 1/1, което ще рече, че го ползвах месец, после месец почивах, и така...

Наложи ми се да вечерям в момента мусака, с много малко кайма и без заливка... Знам, че не е много разделно, но предполагам, че не е много голям проблем, или бъркам??  newsm78
Иначе днес ядох леща, питка с краве масло и сега мусака, като спазвах часовете неядене между въпросните хапвания...
Благодаря, че ме приехте сред вас!  Hug

# 236
Петя ,потърси си горещо олио на HENИA PLUS /hairwonder/ . Peace
Това е едноминутна маска, но аз я държа колкото се може повече .
Коcата става лъскава и жива.
Преди няколко месеца имах неблагоразумието да си съсипя моето оперение със светли кичури .
Моята коса не си пуска лесно цвета ,така че на фризьорката и се наложи по- продължително да я третира.
Резултатът- суха ,ужасна коса.

# 237
Днес правя втора пица.
Мъжо никога не яде от моите кулинарни творения, понеже е твърде диетично за него, за това във втората сложих филе.
Тестото сама го омесих, от царевично брашно.
Ето снимка. Не беше разделна, но беше страшно вкусна.....изядох 2 парчета. Peace

# 238
Е , може ли сега такива работи ! Crossing Arms Отварям темата и една тава пица лъсва пред мен ooooh!!Ми как човек да е разделен после?! Сладкишче , пицата изглежда божествена , сигурна съм , че е и много , много вкусна  Peace!
Алексче ,  Heart Eyes тази вечер пробвах най- накрая тези тортелини. Нямаше със спаначено песто , взех с гъби и топено сирене - мисля , че също е разделно newsm78? Поръсих с босилек , риган и малко кашкавал - много ми харесаха Peace! Надявам се само да не съм объркала комбинациите.
Имам и едно питане относно туршиите - може ли да се хапват преди основното ястие , вместо прясна салата , например ?
Ралина , много ми хареса рецептата с качамака Peace!Аз , по принцип , много обичам качамак , но досега не смеех да си направя , но в комбинация със зеленчуците - звучи много вкусно! А и щом Алексче казва , че е разделно , още тези дни ще екпериментирам  chef!
Лени ,  Hug детето определено има дарба - на неговата възраст малко деца имат това усещане за колорит , пропорции , светлосенки и т.н.Продължавайте да го подкрепяте и ще видиш как ще развие таланта си  Peace Praynig!
Мише ,  Hugмного щастливо звучиш Wink!Това - лИбофта - голяма работа , ше знайш! Много се радвам за теб! Hug Hug Hug
Ками , Hugмалката е станала голяма хубавица Peace!Не и се кахъри , че палава била- нека да е жива и здрава , да беснее - това е здраво дете! Има време да е кротка!
Йони ,  Hug браво на теб ! Явно си в завидна спортна форма , даже малко ти завиждам , защото аз отдавна нещо съм го зарязала спорта. Embarassed А , толкова ми липсва...
Милички , пожелавам ви една прекрасна вечер !Аз отивам да погледам малко красиви танци Wink!
Много цунки на всички ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 239
gospojata права си, пицата беше страхотна.  chef
А за тортелините и аз не намирам със спанак, а тези с гъби и топено сирене на "Силва"(май така се казваше фирмата).Много са вкусни. Mr. Green
Всъщност мъжа ми беше купил някакви италиански със спанак, обаче бяха Sick Sick Sick
Ей така още висят в хладилника и се чудя само кога да ги изхвърля.

Общи условия

Активация на акаунт