Разделно хранене-част 28

• 27 000
  • 271
  •   1
Отговори
# 240
  • Скопие/Асеновград
Да отговоря бързо на Петя и на Алекс, докато не съм забравила  Flutter
Пете, циганската баница е хляб, намазан с олио и поръсен с червен пипер, сол. По различните краища различни подправки слагат. Аз обикновено слагам чубрица.
Алекс, солената тиква я правя в тава с 1пръст вода, отгоре слагам масло, морска сол, черен пипер. Покривам с фолио, пече се и като е готова, поръсвам с настърган кашкавал и запичам.Сладка тиква не мога да ям печена,блудкаво ми е някак.Но пък тиквеник Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes с много орехи.
Мади, пусни една снимка с новата коса Simple Smile Като се боядисам пак, ще ви пусна една снимка с оранжева коса Wink Както казваше баба ми:"Въъъх, Мимо, що си се направила кат лисица?! Да те види татко тииии!"  Mr. Green
Днес ядох пасиран грах, не ми се носеше чорба на работа. За утре планирам да си направя тиквички със сметана. Някак се усещам подута, уж ям леки маджи, вода и т.н.
Отивам да тренирам крака, ще стана като някое биче  Mr. Green Трябвало да заяквам мускулите на краката, за да не ми се натоварват толкова колената. Утре ми е последен ден на физиотерапия  newsm68

# 241
  • София
Как сте,душки Hug

Виждам,има доста нови попълениия.Добре дошли на всички Hug

Мади,дай снимчици да те видим с новата прическа Heart Eyes

Алексче,как си,миличко?Добре ли се чувстваш вече?Изследванията как са? Hug

Калоян се оправя,кашля рядко вече.От понеделник е на градина,че нещо много изнервящо ми действа,и аз не знам защо Embarassed.Не слуша въобще,прави си каквото му хрумне-явно е навлязъл в някакъв период на отричане на всичко newsm78.Знам,че ще премине,но съм доста поизнервена напоследък Thinking Crazy

В новия апартамент очакваме да се нанесем по някое време през декември,ако не стане нещо Praynig.
Имам си още работа за майстори,но са само довършителни неща.

Тези дни ще ви пусна някоя снимчица от апартамента да ви покажа какво съм сътворила Laughing

Лени,ооооф,забравих,ще ти пиша на лични Embarassed

Днес готвих супа топчета/разделна Laughing/и кюфтета с доматен сос/пак разделни/.Всичко се хареса и се изяде,а на мен вече толкова ми писна от това готвене,че Sick

Лека вечер и целувки на всички Heart Eyes

# 242
Добро утро  Hug.
Бързам много ,отивам на контролен преглед .
Като се върна, ще пиша повече.
 lovekiss lovekiss lovekiss

# 243
Върнах се ,но няма какво да кажа, резултатите ще са готови към 12. 30 часа ,ще ходя пак.
Ядосаха ме, но ми мина .

# 244
Здравейте момичета!Ками е по-добре вече,ама не се разминахме с антибиотиците.Днес е с баба си и аз дойдох на работа.
Пете твоето Ками на колко е?
 Мади как си?В кой месец си?Може и да си споменала ама съм много разсеяна Wink
 Успех на Ками и на Мишето с новите жилища.Пожелавам ви всичко да минава безаварийно и после да показвате снимки.Хайде Ками пожелавам ти да изкарате една незабравима Коледа  в новото жилище.И дано този период на Калоян да отмине бързо.
 Сладуне как шофираш в тая лудница.Аз отдавна имам шофьорска книжка,ама от моя мъж не мога да се вредя да карам  LaughingИначе имам желание,ама като се кача да карам и той ме изнервя.
 Ей, Сладкишче, какво стана с количката?Продаде ли я?
Калида,не сме те чували отдавна.Как си?
 Аз тези дни докато си бях в къщи изоставих разделното хранене,но от вчера съм пак на линия и този път сериозно.Теглих се скоро на кантара и ми остават 2кг до заветната цел Mr. GreenМного ми се иска и нещо да спортувам,ама няма кой да гледа Ками,за да отида на спорт.Моя мъж вечер се прибира много късно от работа.Но от вчера реших да правя упражнения в къщи и снощи много се забавлявахме с Ками.И тя се дупи заедно с мен Joy JoyСамо че ще си потърся нещо от нета,щото сега си ги измислям сама.
 Алекс, за какъв преглед става въпрос?Че нещо май пак съм изпуснала. newsm78
 Здрасти и хубав ден и на всички останали!И да изчезвам ,че съм на работа и се унесох пак Mr. Green

# 245
poli_ch отказах се да си продавам количката.
Намерих един оказион "Бандидо", но условията не ме устроиха и за сега ще си я запазя.Малко съм сантиментална.Като знам с каква любов и мерак съм я избирала и колко пари съм похарчила за нея, а сега да ми я купят за жълти стотинки, не благодаря. Naughty
aleks какво те ядосаха? И аз много се изнервям да ходя по болници и доктори.Толкова е подтискащо.
Днес си сготвих гъби, бейби моркови и червена чушка, в печката.Станаха чудесни, но бях попрекалила с една индийска подправка, която мъжо купи миналата зима от Индия.
Така се подлютих, а уж малко сложих, че скоро няма да се сетя за нея.
http://media.snimka.bg/1375/009004790.jpg

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 13:54 от sladkish4e

# 246
Такаааа, прибрах се най -после .
Всички изследвания са в нормата, с изключение на ГБил, горната норма е 25 ,а моят е 28 .5 .
Ако започна да разказвам, няма да ми стигне времето, затова -накратко /колкото е възможно/.
Едни лекари казват- о, супер ,много бързо се възстановяваш, не е нужно да спазваш диета ,друг лекар ми каза, че дробът ми е възстановен и си върши работата ,но някъде по веригата остават малки количества, така да се каже -чистил ,чистил, пък недоизтупал праха  Laughing.
Изкара ме глезла, защото не пия вода ,а аз пия, но малко ,направо ми се гади от нея Sick Sick Sick.
Други течности приемам в изобилие, но се оказа ,че не трябва да пия чай, а аз на това наблягам.
Сега си купих гадни сокове ,ще пия компоти, айрян, прясно мляко ....
И понеже обичам да питам, питах, питах ,накрая се оказа, че задавам неуместни въпроси  Thinking...
О ,стига съм се оплаквала, добре ,че ми минава бързо . Grinning
Та така, Сладкишче, ядосват ни ,но без тях май не можем в определени моменти ,да са живи и здрави.
А пицата изглежда много вкусна  Peace.
Полин, преди един месец се разболях от хепатит А и сега ходя на контролни изследвания.
Госпожа, не си объркала нищо ,ама вкусни са пустите му тортелини и равиоли ...
Мим4е ,пак ме развесели ,лисицо такава  hahaha.
А мен не ме забелязаха ,когато преди време си остригах дългата коса  ooooh!.
Днес най- после ще си изпека пъстървата .
Заредила съм машинката с едно ароматно панетоне, да видим дали ще се получи.
И не ме питайте за рецептата, не е разделно, ама хиииич..........
Приготвям го за челядта,  утре да има какво да закусват .
Купих от Кауфланд едни мариновани пилешки карета, ще ги пека на скарата .
Денят ми мина по болници и магазини, сега съм скапана  #Silly.
Цунки на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

# 247
 Hug Hug Hug
На всички!
Сладкишче нямаш сърце ти девойко мила Naughty Naughty Naughty какви са тез тави ooooh! ooooh! отиде ми пречистващата вечер.
Ками мерси мило за Лс-то, иначе вижда му се вече края - страхотноооо.
Мише  Hug Hug Hug страхотни емоции, давай по-бързо с ремонта стига се мотахте  Peace Peace Peace Heart Eyes
Алекс хубаво е, че се възстановяваш бързо мило Hug пий повече течности!
Хубав уикенд на всички Hug

# 248
Ее, никой не пише какво консумира през деня, че да си давам идеи...
Аз довечера ще съм на краставици  Simple Smile и риба тон. Една малка консервка...  Embarassed

# 249
Lennyh, ми аз рядко правя такива неща и сега реших да ги изложа в нета.... Mr. Green
Алекс, и аз съм карала хепатит А, но като дете и знам какво е. Тогава бях 1 месец в болница на специална диета и т.н.
Знам, че хомеопатията много помага при такива проблеми, но за съжаление, тогава не беше така популярна. Важното е, да се чувстваш добре. Peace
kafe и аз много обичам риба тон.Ако е от консерва, обаче я измий на течаща вода през гевгир или някаква цедка, защото е пълна със сол, ама много сол.Аз поне ако я ям вечер и не е премита на сутринта съм с подути очи..... ooooh!

# 250
Здравейте милички ! Честит празник на всички  bouquet! Днес е денят на християнското семейство и ви пожелавам мир , любов и разбирателство да царят в домовете ви , щастието и благополучието да са неизменен спътник на семействата ви  Praynig Peace! А и моята майка днес се е родила , преди много , много години , та ни е двоен празника Grinning!
Алексче ,  Heart Eyesрадвам се , че изследванията ти са добри Peace!Дано скоро и последните остатъци от "прахолякя" се изчистят Praynig!Не се притеснявай , нали знаеш , че черния дроб се възстановява напълно , но все пак му трябва време  Peace! А на докторите хич и не им обръщай внимание , ами си питай за всичко , което те интересува!
Лени ,  Heart Eyes звучиш бодро и ведро  Peace! Липсваше ми  Hug!
Сладкишче , права е Лени - много изкушаващо действат тези тави и чинии ooooh!!
Мимче ,  Hugще чакаме снимки с оранжевата прическа. И моята вече е придобила такъв отенък , ама нямам време да се боядисам Embarassed.Записала съм си час чак за вторник...
Ками ,  Hugбраво на вас !С нетърпение чакам снимки от новата къща  Peace! А Кало го пращай на градина .Вече са си сами в групичката и е много по- спокойно.А и ти ще можеш да си тичаи по задачите на воля  Wink!
Мади ,  HugМного се радвам , че се чувстваш по- добре вече и не ти се гади постоянно.Ходиш ли още на работа ?
Мише ,  Hug не си ли хареса вече нещо , бе душко?Докъде стигнахте с ремонта ?
Калида , изгуби се нещо !Дано всички сте добре в къщи  Praynig! Има ли вече сняг в Канада?
Кюбит ,  Hugкак си мила ? Не минаваш напоследък , сигурно си се отдала на голямото Коледно пазаруване в града , който никога не спи Wink?
Отивам да си направя едно чайче ( сега съм на ябълка с канела , направо е страхотен !) , че нещо ме дере гърлото.
Целувам ви и ви пожелавам спокойна вечер и страхотен уикенд! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 251
kafe би ли ми казала какво е това "тривитаминол" в подписа ти?
Много ми стана любопитно, май още някой писа че го ползвал.

Честит празник на всички!  bouquet

# 252
Тривитаминола е съставка, която ползвам за маските си за коса.... Той е за животни, но се отразява много добре и на нашите дълги коси... Основното му съдържание е витамин А, витамин Д3, витамин Е.. Виж тази темичка, на първа страница има подробно обяснено що е то Тривитаминол и за какво иде реч!  Wink http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=345894.0;topicseen

# 253
ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ!!!
Ей голям кеф.Бяхме с Калина на вън, такава радост, че едвам съм я прибрала.
Ето и снимки, на който му се гледат:

http://media.snimka.bg/1381/009017238.jpg
http://media.snimka.bg/1381/009017245.jpg
http://media.snimka.bg/1381/009017250.jpg
http://media.snimka.bg/1381/009017260.jpg

# 254
ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ!!!
Ей голям кеф.Бяхме с Калина на вън, такава радост, че едвам съм я прибрала.
Ето и снимки, на който му се гледат:

http://media.snimka.bg/1381/009017238.jpg
http://media.snimka.bg/1381/009017245.jpg
http://media.snimka.bg/1381/009017250.jpg
http://media.snimka.bg/1381/009017260.jpg

Много сладурски снимки!  Heart Eyes
Къде тоз сняг, бе??
Искам и аз!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт