Разделно хранене-част 28

• 27 009
  • 271
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро Hug.
Поци ,рамо ударено  smile3519  Grinning.
Ками, радвам се за теб ,а ще споделиш ли новостите с нас Wink?
Как e Калоян, успокои ли се кашлицата?
Лени ,развихри ли се в кухнята?
Госпожо, стафидите са плодове ,ако искаш да си стриктна ,по -добре си ги хапни отделно .
Синът ти явно си е изкарал един чудесен уикенд.
Все си казвам, ще трябва повече да пътуваме ,да опопзнаем родината и все нещо по- важно се появява.
Тя работата никога не свършва ...
Bi-Si , развесели ме Laughing, и аз ще се пробвам с този трик ,дано мине номерът  Wink.
А за килограмите- при всеки е различно .
Явно мъжът ти има бърз метаболизъм. Не се притеснявай, бавно свалените килограми са по -стабилни Peace.
Сладунче ,каква кола караш ?
Какво правиш ,какво струваш ,все към баирите те тегли ,с кола ,без кола- там  Laughing.
Сладкишче, всичко е до психическа нагласа  Peace.
Разбира се ,има ли дразнители ,трудно се устоява ,помоли съпруга си да не носи сладко у дома.
Ралина, с тази баклава ме подсети, че съм обещала на разделните момичета да ги черпя с безкрайно неразделната шоколадова баклава ,за която ме издаде Мина. Е ,прощавам и ,защото каза ,че моето произведение е най- вкусното от всички подобни ,които е опитвала  Crazy.
Е ,похвалих се, сега ще се оплача -преди няколко дена правих пици ,станаха много вкусни .
Моето домочадие ме изнуди пак да им правя, така че тази вечер ще сме на пици.
Аз ще си измайсторя  една полуразделна с гъби, чушки, сметана и кашкавал , пък каквото стане.
Желая ви успешен ден  Hug.

И едно поздравче http://www.youtube.com/watch?v=Ev9z_kSn_HY&eurl=http://club. … ;clid=4&pos=1

# 196
Добро утро и от мен! Благодаря за топлото посрещане.Та-моята основна цел е да се борим с болежките, но всяко килограмче в минус е  добре дошло и за двама ни(но  не и за младежа).За днес и аз имам поръчка за пици-смятам да им сложа маслини, гъби, малко лук, малко извара и мноооооооооого шарена сол-става ли.А за мен(не обичам пица)-овесени ядки с мед.
Правил ли е някой тесто с тъмните брашна и какъв е резултата.Ооооох ,колкото повече чета,толкова повече се обърквам.Уж всичко със зеленчуци,ама не съвсем.Ще има да ви тормозя с моите въпроси.А пиле със зеле и мъничко домати става ли EmbarassedМай се поувлякох.
Желая на всички лек ден и много усмивки!

# 197
Здравейте и от мен  Hug
И аз започнах да се храня разделно от ... вчера  Mr. Green Присъединявам се към вас с голямо желание.

Алекс, липсваха ми твоите кафенца   bouquet

# 198
Хапя, Хапченце, колко се радвам да те засека тук  Party Hug!
На мен ми липсваше  хумора ти .... Wink
Добре дошла   bouquet
Bi-Si,добре ще се получи с пицата, благодаря ,че ми напомни за маслинките и изварата ,прекрасни продукти, които лесно се съчетават поради" неутралитета".
За тъмните брашна ще ти кажа- не купувай готови смески ,по- добре потърси различни брашна и трици от диетични магазини.
Аз имам машина за хляб и редовно приготвям домашен ,като смесвам бяло брашно с ръжено, овесено ,царевично и тнт ...,добавям най- различни зърнени ядки и се получава страхотен хляб .За жалост ,ако не сложа бяло брашно ,резултатът е трошлив и неугледен краен продукт.
А пиле със зеле и домати може ,доматите ги прибави към края на готвенето .
Все пак те не са основен продукт, по -скоро ca като подправка Peace.

# 199
  • София ж.к. Надежда 1
Здравейте Hug
Днес ми е едно поспаливоооо.Нищо не ми се прави.Обаче се налага да излезем с малката да вземем детската кухня и да купя някои неща от магазина.Искам да ви се похваля,че вчера денят ми мина без сладко (освен мед), което доста от давна не се беше случвало.Заинатих се и ще се опитам да забравя шоколади и другите му производни.Храня се разделно и само шоколадоте ми пречат,защото поне  веднъж на ден се намира някои да ме изкуш.Казвам край на това.Поне ще се опитам де ooooh!Вчера преди обяд пих едно ментово чайче с 1 л. мед,за обяд хапнах 2 малки филиики с кашкавал, а за вечеря спагети с мнооого подправки (не ми се правеше сос,нещо ми беше лошо).Днес до сега съм на чай.За обяд мисля едни яйца да си направя без нищо за да са разделни, че много са ми се дояли.За вечеря още незнам,сега като отида на пазар ще измисля Thinking

Добре дошли на новите момичета  bouquet
Ками, честити придобивки.Дано по бързо се оправи малкия Peace Hug
Алекс, то пицата когато е със сметана и зеленцуци е разделна нали?
Поци, гласувах PeaceУспех Peace

Момичета, аз тръгвам, че нямам време и после пак ще мина да ви навестя  bouquet Hug Heart Eyes

# 200
  Привет и от мен Hug
  Поци,гласувах с удоволствие Peace
  Хапя,добре дошла при нас Hug
  Сладунче,честита ти придобивка,с кеф да си я караш PeaceАз ходя пеш на работа и автомобила го ползвам само когато пазарувам "на едро" Winkи за извънградски разходки,но ми доставя голямо удоволствие и все си намирам причина да мръдна тук-там WinkВчера минах и на технически преглед,и секретни болтове сложих на гумите- миналата седмица съседа си намери колата на трупчета,апашите вдигнали гумите с джантите ooooh!
   Ками,да са ти честити придобивките HugМного нерви и усилия коства преместването,но така като чета,си струва PeaceПосле чакаме снимков материал WinkП.П. От няколко дни "надничам" в Ла Редутската тема и вече съм обсебена LaughingНай-накрая се хванах и прочетох кое как става и съм готова с поръчка Wink
   Аз днес съм на риба-предпочитам я единствено печена на скара/не мога да я ям готвена или със сосове Confused/,та,единствено остава да избера и каква да бъде тя Wink
   Хубав и разделен ден на всички Hug

# 201
Алекс много си права за психическата нагласа. Peace

# 202
  • Скопие/Асеновград
Идвам да погледна набързо Simple Smile
Госпожо, пожелавам на Миро бързо да се оправя и задължително да отиде на физиотерапия. На мен ми правят електро стимулации, ултразвук и лазер, отделно имам упражнения всеки ден, каране на колело и степър. Имам още три пъти да ходя, но ще видим дали ще продължа още два дни. Ефектът е много добър и вече си свивам коляното почти до край. А Зоран изглежда пак ще вдига кръвно - пак проблеми с внос.  Close И после как да е спокоен? От две седмици има някакъв лош късмет с вносовете. И сега Зоран викна кума (който е поп) да освети офиса  Mr. Green
Намерих една рецепта за тиква -  с малко вода в тавата, малко парченце масло отгоре, морска сол, черен пипер . Пече се под фолио и като е готова, се посипват парчетата с настърган кашкавал и се запича  Heart Eyes
И още една идейка за sladkish4e Simple Smile Взимаш по сто грама от: белени и сурови тиквени семки, слънчогледови семки, интегрален сусам и ленено семе.Разбъркват се добре. После 50гр. от смеската се разбърква с Малтекс или някакъв подсладител с такава консистенция. 50гр. са 3 супени лъжици. Пускам линк какво е  Малтекс .Мисля, че се продава в Била. Смеската излиза един пълен буркан от 720гр. И си го ядеш всеки ден по един път, но трябва много добре да се сдъвче.
Успешен ден на всички    bouquet

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 12:56 от Мим4е

# 203
Мим4е идеята ти е страхотна.Благодаря. Wink

# 204
Петя, пица със зеленчуци и сметана е разделна.
Госпожо, Мим4е, ще ви кажа една много ефикасна бабешка рецепта /която знам от моята мила баба/.
На болната става се прави компрес от чист пчелен мед и силна ракия, нанесени на сярна вълна.
Мястото предварително се маже със свинска мас и тогава се поставя компреса.
Между вълната и превръзката се поставя някаква хартия за да не цапа /или найлон/.
Слага се вечер и се маха сутрин в продължение поне на една седмица .
Моят мъж има проблеми с коляното и това му помага Peace.
Разбира се ,сярна вълна може да се купи само от селата ,но и с обикновена става.
Мим4е, не съм виждала такъв продукт, трябва да потърся ,ако знаех, още днес щях да си купя .
Софи, аз обожавам пъстърва ,завита във фолио или хартия за печене .
Омазвам я със зехтин ,сол, пъхвам в коремчето няколко резена лимон ,а отстрани нареждам зеленчуци.
Става мозък Peace.

# 205
Имам въпрос:
ориза и морковите са  съвместими, нали? newsm78
Сигурна съм, че са, но все пак да питам.

# 206
sladkish4e, съвместими са!  Peace

# 207
sladkish4e, съвместими са!  Peace
Мерси мила.

# 208
Привет девойки !
Алексче ,  Heart Eyes много ти благодаря за рецептата Peace!Само , моля те , обясни какво означава сярна вълна ? Щом е толкова ефикасен метода , ще опитаме.
Мимче ,  Hug и на Миро му препоръчаха част от твоите процедури. Дано му остане време Praynig!
Тази вечер си приготвих задушени зеленчуци , станаха супер Peace! За утре съм намислила един ориз със гъбки да спретна , че отдавна не съм правила.
Тази вечер имах изненада , която много ме зарадва - най- неочаквано в работата ми се появи една приятелка , която не съм виждала близо две години , тъй като се върна в да живее в Бургас.Много съм щастлива за нея и семейството и - справят се чудесно  , чувстват се добре , изглежда прекрасно Peace Много , много се ми стана мило и хубаво - ето такива изненади обичам Grinning!
Мили мои , целувам ви и ви пожелавам  новият ден да ви донесе прекрасни изненади! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 209
  • Canada
С риск да се изложа много, ще задам следния въпрос. Когато готвя месо с картофи например в обща тенджера мога ли след това да ям едно от двете или след като са вряли заедно - не. Предполагам, че не може, но все пак да попитам.

Правилно или не  аз  правя така понякога, когато не ми се измисля нещо специално за мен  Peace Не ми става тежко (като след неправилна комбинация) на стомаха Peace

За ве4еря правих спагети със сметана и спанак, направо си изядох пръстите....Мерси за рецептата Ками! Hug

Алекс какво слагаш върху пицата със сметана? Намазваш ли я със сметана? Thinking А тестото само с бяло брашно ли го правиш? Hug
Аз правя пица със спанак, но намазвам с Pesto-готова смес ...пицата става невероятна, но не съм сигурна колко е разделна......

Йонито ве4е е добре, днес даже не искаше да си тръгва от градината ooooh!
Нас ни е натиснал един студ, даже до края на седмицата обещават и сняг Shocked ....хи4 не е хубаво да завали снега толкова рано.....
Днес в плуването бях неудържима, нали пропуснах няколко дена около боледуването на детето, направо не можах да се позная  Flutter

Госпожата страхотно пожелание си отправила за новият ден Heart Eyes
Аз ви гушкам и ви пожелавам топъл ден! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт