С шкембе си е най-добре! - 5

• 32 459
  • 679
  •   1
Отговори
# 615
  • София

Добре дошъл , Димитър !Да растеш здраво,хубаво и умно детенце!Да си радост и гордост на мама и тати!Да имаш прекрасно и щастливо детство!

Честито съкровище ,мила Нефертити!Много се радвам за вас и ви желая цялото щастие на света!Малкото Митаче бързо да трупа грамчета,ти да се възстановиш бързо и скоро да сте у дома при тати!
Heart Eyes Hug  bouquet

# 616
честита ти рожба мила ,нека расте здрав и щастлив малкия Митко а  на теб бързо въстановяване  ,и скоро да сте си у дома.

# 617
  • Стара Загора
 Hug ехаааа  Hug
Честита ти синя радост мамо Нефи. Да е здрав Митака, да ви носи само радости и да прави бели на поразия Heart Eyes

# 618
И пак УРААА!!!

Нефертити, честито ти синьо съкровище. Нека малкият Митко расте здраво и усмихнато дете, да ви носи радост на цялото семейство. На тебе ти желая да се възстановиш бързо, да се приберете вкъщи...и разбира се, чакаме снимки.

# 619
Нефертити - честито!  bouquet  bouquet  bouquet
Да ви е жив и здрав бебока и само радости да ви носи! Hug Heart Eyes

Момичета, влизам при вас с една новина - имам 4 положителни теста и два дни закъснение. Колкото съм щастлива, толкова и съм уплашена!
Имам молба към тези от вас, които са от София - препоръчайте ми лекар, след това което ми се случи нямам доверие на никого?!
Предварително благодаря Hug Hug Hug

# 620
Притенце,  Hands Clap Hands Clap Hands Clap fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover. Heart Eyes! Днес определено новините са чудесни! Сега ти пожелавам най-щастливо завършващата бременност! Октомврийчетата са ми слабост.  Heart Eyes
За съвет не знам дали ще успея да ти дам. Аз самата ходя при трима едновременно. Тези дни ще включа четвърти в групата. Знаеш си, че при Марков, Димитрова, Томова часовете се дават за след 5-6 седмици.  Hug

# 621
  • на дъното
˙·٠ pretty٠·˙ честито желая ти много лека бременност  Hug

# 622
  • Стара Загора
Ехаааа ама ес само разхлопващи новини бе Hug
Браво Прити...радвам се за теб Hug огато знаеш термин пиши че да те пльосна в ОНИЯ списък Mr. Green Heart Eyes

# 623
Ехаааа ама ес само разхлопващи новини бе Hug
Браво Прити...радвам се за теб Hug огато знаеш термин пиши че да те пльосна в ОНИЯ списък Mr. Green Heart Eyes
Херка, изчислявах, но още ми е рано - след преглед ще се отчета!

Благодаря, момичета Hug Heart Eyes

# 624
Прити, много се радвам за теб- Честито!!!  Пожелавам ти възможно най-леката бременност !

# 625
  • Варна

Нефертити честито момченце, честито сбъднато щастие! Ти успя, пребори се с всички страхове и победи, възхищавам ти се! На малкото човече Димитър пожелавам да расте здраво и много обичано дете  Heart Eyes

˙·٠ pretty٠·˙ Честито!  Heart Eyes Желая ти спокойна бременност и здраво бебе на финала  Heart Eyes

# 626
Господи колко съм щастлива.
Нефертити мила на малкия Митко.Много здраве и щастливи мигове. Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
˙·٠ pretty٠·˙ честито и на теб и на финала да гушнеш едно прекрасно създание Heart Eyes

# 627
Прити много се радвам за теб когато разбрах историята ти искрено се помолих за теб да гушкаш бебоче скоро скоро.
Господ все пак чува.
 Hug Hug  bouquet
Нефертити честит малък калпазанко да ви радва и да ви е жив и здрав.
smile3525

# 628
  • Варна
Прити, много се радвам за теб! Желая ти лека бременност и здраво и хубаво детенце на финала! (да има кой да дърпа опашката на кучето  Mr. Green)

# 629
Честито на Нефертити!   Party Time Да са живи и здрави и тя и малкият Димитър и скоро да се приберат у дома. Честито и на теб Прити, страхотна новина   newsm74 И двете ще си имаме октомврийчета, много съм щастлива и съм сигурна, че всичко ще свърши добре. Много се радвам, искам ако не всеки ден, то поне всяка седмица да чета такива чудесни новини.

Общи условия

Активация на акаунт