Дюкан преобразява - дебеланки във фиданки превъплъщава - 131

• 52 901
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 390
До "Vg1" -
това със спалнята лесно може да се уреди с един два телефона : Wink   bouquet
ОК - пращам ТИ номера ми на "Лично Съобщение" smile3532 И сега сериозно - мислиш ли, че мога да си легна с Жена, знаейки, че после ще си отиде? no no no

# 391
http://www.puls.bg/news/news_1485.html
http://www.puls.bg/news/news_1471.html
http://www.lechitel.bg/newspaper.php?b=139
неща,които ми бяха интересни исках да споделя с вас Hug
Туни, покрай сухото нека не гори и мокрото, зная че парен каша духа, както казват старите хора, ама.....трябва да се настроиш малко по-позитивно, зная, зная, че ти се струва невъзможно, после пак ще имаш хиляди съмнения... но!!!Ще дойде тази, която ще те накара да повярваш- от собствен опит зная, мисията е трудна, но не и невъзможна...

# 392
Надниквам тук и виждам една доволно-бърбореща компания!Добре ще действа преди лягане!  bouquet
Звездопад-и от мен поздравления!Да е жива здрава и красива!  bouquet
Филюдка-Както винаги ни радваш с твоите филютки! Hug
Дорче-Браво за твоя резултат!Ти както винаги си перфектна!Вчера попитах  за консервирането и правене на мармалади, но никой ми отговори.Къде да търсим именно тези рецепти?  newsm78Мисля че преди време ти ни посъветва да потърсим в един сайт който аз не зная къде записах.Ако наистина не бъркам-пиши ако искаш на лични!
feelgood--Поздравления за хубавите рецепти които напоследък предлагаш!Аз вече сготвих някои от тях и станаха чудесни!Очаквам нови  съвети тук и вкусотии в рецептите!
Аз се старая със всички сили да напредвам и мисля че резултата ми е добър!И утре -ура,съм отново на ПЗ и ...доматките вече ме чакат!И така ще бъде до 3-та фаза която вероятно ще настъпи през февруари! Embarassed Rolling EyesНо няма как трябва да имаме търпение! Praynig
Лека и отслабваща вечер мами,каки и баби-дюканки! newsm51

# 393
  • Costa Rica
Месечина, месечина, йой йой
Йой, йой newsm44 newsm44

Утре става 1 месец, откакто съм в Дюканската 'секта'. Равносметка - 6 килца и доста сантиметри останаха в историята. Исках да се снимам за доказателство, но фотоапаратът хванал крачета за Гръцко. Като се завърне, ще се документирам. Чувствам се прекрасно и продължавам бодро напред.
Най-хубавото на Дюкан за мен е, че приспа прасето. Обикалям магазините с часове, чета етикети и накрая си излизам само с 1-2 кисели млекца. Гледам как край мен се тъпчат с тестени закуски, пици и снаксове и ми се повдига. Изкушавам се единствено от плодове, но мога малко да потърпя. Всъщност, мога да живея така неопределено дълго. Мисля да карам доживотна 'трета и половина', когато му дойде времето.

Момичета, благодаря, че ви има! И не се сърдете!   bouquet

# 394
Аз отслабнах с 10 кг. за два месеца - вече съм 55кг.
разликата е очебийна. не съм се вманиачавала чак толкоз,
доволна съм от резултата, ще се постарая да го задържа.
http://www.vikish.snimka.bg/album.php?album_id=302603

# 395
  • Испания
Добра нощ на всички!

Някой има ли представа дали може да се прилага режима на Дюкан при авто-имунно заболяване (става въпрос за реактивен артрит).

Пепе, момичетата вече са ти писали, че е добре да се посъветваш с лекуващ лекар.

Искам само да ти кажа, че от лекар знам, че приемането на повишено количество протеини /нещо, което е в основата на режима на Дюкан/ е изключително противопоказно и за най-обикновен артрит. От друга страна, сега търсих в интернет и чета, че при артрит в хранителния режим трябва да се включи достатъчно количество белтъци и витамини. Виж какво ще ти каже лекуващият лекар и... късмет!
Irresistible , наистина разликата е очебийна. Поздравления! smile3501 Много си сладка!

Лека и спокойна нощ на всички!

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 00:35 от smileys

# 396
До "Irresistible" -
Подкрепям smile3504 newsm53 smile3544

До "ВСИЧКИ" - Лека ВИ Нощ, че нещо се разгоних smile3540  Stuck Out Tongue Winking Eye tongue

# 397
Тунинг  hahaha Лека !

# 398
  • Испания

hahaha Разсмя ме посрЯд нощитЯ. В етимологията на въпросния глагол е включен моментът "започване". Та, в тази връзка и във връзка с горепосоченото: приятна гонитба!  smile3534 Това си е физическа дейност и горене на калории!  Hug

# 399
До "Irresistible" -
Подкрепям smile3504 newsm53 smile3544

До "ВСИЧКИ" - Лека ВИ Нощ, че нещо се разгоних smile3540  Stuck Out Tongue Winking Eye tongue

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 09:32 от Irresistible

# 400
  • София
Заповядайте .Режимно е Simple Smile
Аз лично искам да благодаря и на старите и на новите дами в темата- за едните за това,че са толкова успели те си знаят с цената на какво, да другите затова, че ми гъделичкат самочувствието , че съм упорито магаре и съм ги изпреварила  Joy
както казваше котарака Леополд "Ребята давйте живем дружна".
Едно съветче много старо в тази тема, но за мене мноого полезно когато кантара се закотви наблегнете на рибата   bouquet
Аз обядвам скумрия + кола лайт + цяло мляко за десерт и ето и днес съм надолу фук фук  bowuu  bowuu

# 401
До "ВСИЧКИ" - Здравейтеее Hug Нещо нещата излизат извън контрол.. нагон ли бе, да го опиша ooooh! Едвам заспах снощи, а за капак се събудих и преди 7 часа Rolling Eyes

# 402
  • В сърцето на любимите мъже!
И сега сериозно - мислиш ли, че мога да си легна с Жена, знаейки, че после ще си отиде? no no no

Туни, ти в кой век живееш? И на колко си години?.... А това дали една жена ще си отиде зависи само от теб...

Подходът ти е грешен, към жените... Увереност, кавалерство и силна любов - това й трябва на една жена. Така че дерзай в тази посока!

# 403
До "Iggiberry" - Чувал съм, и то не веднъж, че съм доста старомоден, но ТИ направо уби рибата Banghead Иначе аз живея в 21 век - увереност=изгода, кавалерство=непукизъм и силна любов=голяма банкова сметка thumbsup И за жалост говоря от опит, а не защото така искам Peace

# 404
  • В сърцето на любимите мъже!
Абе то и аз говоря от опит, а моят май е по-голям... Peace Hug   И да, банковата сметка има значение, но това също е в твоите ръце!

П.П. Вдругиден ставам на 30...

Общи условия

Активация на акаунт