Отговори
# 15
  • Бургас
Мама Галя,обикновенно като се вземем от яслите към 17.00 и се прибираме.Ако е много хубаво времето оставаме до към 18.00 най-късно.Пък и аз искам да се прибера, да си свърша някоя работа.Но и Ирен не ми дава зор да стои навън.

# 16
Само моите деца ли са такива уличници. Хайде, големия подлежи на убеждаване, обаче Митето редовно си го прибирам метнат на рамо като чувал картофи и гледам ушите ми да са по-далече от тонколоната  Joy
Вярно, че в яслата ги извеждат само на терасата, но все пак цяла събота и неделя мерим улиците и по три часа всяка вечер и пак не им стига  Mr. Green

# 17
  • Sofia
Привет и от мен.
Не смея да спомена, но Димана от събота като й кажа "Хайде да пишкаш", се навива много бързо да седне на гърнето и се напъва да се изпишка. Естествено, че държа любимите й  бонбони или шоколадче в ръката и го размахвам като на малко кученце Mr. Green

# 18
  • софия
ако почерпиш,все така,ще е  Grinning Hug

# 19
# 20
Пу-пу и от мен  Mr. Green  Hug

# 21
  • София
Уф много работа, много нещо.  Twisted Evil Дежурна съм, Митко отиде нощна, а Кало е като Ламята Спаска  hahaha Изяде ми ушите това дете. Пиша половин новина и тичам да го храня за пореден път. Наваксва детето  Wink
Въпреки всичко реших да не го пускам до края на седмицата на ясла, след като научих, че една майка на дете от групата на Калоян го водела вече не знам кой ден с разстройство и повръщане. И никой не го е върнал. Направо ми идваше да отида и да и откъсна главата  #Cussing out

# 22
Нана, грешиш, Ламята Спаска живее тази вечер у нас. От както Руслан ги е взел от детската до сега Митето не е спрял да се тъпче - коремчето му като на скотно жабче станало. Едвам го убедих да си легне без да дояде последните хранителни запаси на къщата  Joy
Слава богу днес минахме без битки между децата и писъци, че щях да изкукуригам.
За болни и сополиви и повръщащи - и да се нервиш и да не се нервиш - файда няма.
Елионка, браво на вас, а аз установих, че хъскито ми подлежи на обучение много повечеот Митето. Е, има напредък - като се изака в памперса, си казва  Wink
elia_gg, а и останалите, с какво завръзвате децата за стола, та да гледат детско??? Митето се задържа единствено на Липи и Меси, нищо друго. Баткото гледа, малчо вилнее през това време и му пипа "батковските" играчки. И после - бой! И което е по-важно, Митето налита като петле да се бие. На рефер съм се превърнала.

# 23
  • София
Привет!
Елиа, радвам се че се разписа! Дано и нещата, дето са се случили при вас не са чак толкова лоши!  Praynig Ако ще ти олекне като споделиш - направи го, няма да натовариш никого!  Hug Peace
Хайде и другите записали се да ни уважат с повече  Crossing Arms
Иво днес не спа, съответно сега докато си пиеше мляко "дръпна плувката", както вика мъж ми Mr. Green Така най-обичам, ама деня ми се вижда безкраен  Crazy
Добре де, моето дете пак е мъжко, пък не яде толкоз  newsm78 А и не му личи. Представям си ако се хранеше добре - сигурно щеше да е 1.50м вече и да се търкаля Crazy Напоследък първото му ядене е към обяд, закуската съвсем я отсвири. И като казвам обяд - често е едно пюре от 120гр  Rolling Eyes Но пък следобяд яде доста. И това май му е основното ядене - кисело мляко с нещо си, примерно кроасан или филия със сирене.  Rolling Eyes

# 24
  • Някъде там...
запис

# 25
ДОбро утро  Hug
Отивам да изпия моята дозичка с порочната цигара... Blush и после ще досаждам!

# 26
Добро утро.
велмар благодаря за кафенцето. Hug
И аз съм седнала да изпия моето пред компютъра, опитвайки се да разбудя моите двама сънливци. Wink

blanc много си ранобудна. Grinning Заради ученика или София?

Това ранно ставане много ме уморява. Tired И търчането до яслата и обратно, опитвайки се да свърша един куп задачи в интервала.

Елфче помня че ти даваше Осцилококцинум на Ивчо. По колко му даваш и разтваряш ли го във вода?

# 27
Добро утро и от мен.
Велмар, пиша ти червена точка по сериозност  Hug
Кафето ми дойде добре.

Митето втора сутрин се излага в яслата. Нали съм на работа от 7 и мъжа ми ги води. Обаче вчера след като Митето си влязъл спокойно в групата, двамата умници Руслан и Милен, решили, че на всяка цена ще трябва да се обърне и да им каже чао, а не таказа ги отсвири. И го разревали. Съответно тази сутрин на вратата се е запънал, че не ще да влиза.
Да се оравят по мъжки  Mr. Green
После пак ще досаждам, сега да отметна малко работа.

# 28
  • София
Добро утрооооооо!

И аз с кафенцето и цигарката, че снощи като долазих до леглото с будния  Twisted Evil Калоян вече беше 23.20 ч. Ей скъса ми нервите това детенце. То не беше лиготия, то не беше чудо. И накрая се разрева за баща си, която междудругото още не се е прибрал от нощна смяна   Sad
Сега трябва да се спретна да сготвя една мусака, че в 11 часа пак трябва да почвам да работя.

# 29
Е- ти съмняваше ли с е в мен Wink "По заповед на щуката" в твоя чест го сервирах рано-рано Grinning
Нанааааа.мусаката ми  е превъзходна и винаги се получава Mr. Green Joy  chef

Общи условия

Активация на акаунт