Отговори
# 45
Здравейте  Hug
Ади, стискам палци всичко да е ок при Сашко, ще те чакам с добри новини  Praynig
Ира, дано сладурката бързо си върне усмивката при влизане в градината  Peace
За яденето - Лори си хапва всичко, нямам проблем. Щом хапва безвкусните и нескопосани манджи на майка си  ooooh! Лори стана дърта магарица и аз чак сега я записах на кухня  Crazy От толкова дългооооо време се каня  Laughing че ние с баща й рядко хапваме и аз си готвя само за нея. Е страшно ми е досадно и само изхвърлям храна, защото никога не мога да преценя и да сготвя малко количество като за нея  Embarassed А иначе аз готвя след 23.30ч като заспи мишленцето  Laughing А иначе в промеждутъците и тя набива солети, зрънчо, бисквитки. След всяко ядене си иска десерт - винаги е едно Данонино Laughing Лошото е, че спря да ми хапва плодове, ама се надявам да е временно  Thinking
Блан, това с пича е много готино  Joy Hug
А за играчките, аз ще си трайкам, че Лорито играе много, по цял ден, с всичко и самичка  Whistling
А за Блу - пак разпалихте фитила  Laughing

# 46
Добро утро и от нас, поспаливите Hug
Блан, и Деница сменя сричките и понякога е много смешна. Иначе когато я карам да повтаря бавно и на срички думите, ги казва правилно Peace Малката Лора ще я изпишат в събота, явно не е било чак толкова добро положението в началото. А и вероятно ще я задържат, за да не я изпишат преди майката, че нали са в различни болници.
Ади, дано всичко е наред при Сашко Praynig и ти да отидеш спокойна на работа в понеделник Peace
Чета, че манджите пак обсъждате. Аз обичам да готвя и се справям добре според околните, но ми се изчерпва въображението Embarassed А иначе и при мен мусаката е на дневен ред, вчера като зареждахме хладилника, специално си купих кайма. А в Готварския и аз като вляза, забравям за изляза Wink
И Деница започна да не яде добре, но поне на обяд не пропуска супата Grinning Най-често не иска да яде следобяд, но за сметка на това до вечеря е озверяла от глад Peace
Николинчето, Честит Рожден Ден   bouquet  bouquet  bouquet
Ставам, че Деница скача на спалнята и очаквам всеки момент да се приземи на земята ooooh!

# 47
Само да уточня....за нова работа става въпрос Mr. Green

# 48
  • София
Албена, не бях разбрала, че са в различни болници  Rolling Eyes Кофти е така. Дано скоро са си вкъщи вече и всичко е наред!  Praynig
За думите се успокоих, че не само Иво говори огледално.  Simple Smile
Вст, браво на Лори! Можем само да ти завиждаме, че си играе и се занимава сама.  Peace И все се чудя - това възпитава ли се, или се раждат такива  newsm78 Ако е първото - давай съвети, да прилагам при следващото  Wink
Ади, и аз стискам палци всичко да е отминало вече!  Peace
Само да уточня....за нова работа става въпрос Mr. Green
Ааа, ясно. Ние решихме друго  Laughing  Peace

# 49
  • София

Еййййй само бебета са ви в главите  Mr. Green

# 50
  • София

Явно и на теб, колкото и да не си го признаваш  Laughing Mr. Green

# 51
  • София
 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Що така реши, Елфке? Самоанализирах се досега, ама не съм открила подобни зачатъци. А за Блу знаееееех  smile3534

# 52
Вече казвам "добър ден" със следобедното кафе за мен. Днес оставих Тони в къщи, че се събуди със секрет от носа и малко прокашляше. Както предположих кашлицата се заради секретите от носа, но все пак ще го оставя и утре в къщи да се лекуваме. Надявам се да се размине само с това.

Laughing Mr. Green

Време е да се залавям с отмятането на задачите,че Тони след малко ще се събуди.
Лек ден на всички! Hug

# 53
  • София
newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Що така реши, Елфке? Самоанализирах се досега, ама не съм открила подобни зачатъци. А за Блу знаееееех  smile3534
ами, никоя от нас не го спомена, ама явно и ти затова мислиш, та реши така  Mr. Green  Wink
пропуснах да се поФаля - имам 4-ка от тотото  bowuu , 18.30лв  hahaha Crazy Mr. Green

# 54
  • София
Тц  no не ме разбра. Написах, че знаех отдавна за новата работа на Блу  smile3521 и въобще не ми е и минавало през ум за второ бебе  smile3502

# 55
  • гр.София
 Е-е,дано й е хубава работата. И доходоносна! (Аз пък точно за работа си помислих,не за бебета)

Елвинг, егати печалбата. Simple Smile Hug
 Да ви кажа,всеки път когато уцеля по тв-то кутиите на Румен Луканов, си представям Адрианска на стола пред него.

# 56
Elwing, айде другия път 6-ца, та да почерпиш  Peace  Wink.
Ember, непрекъснато взимам идеи от Готварския, ама то и там почти всичко се повтаря  Rolling Eyes.
blanc, разсмя ме.  Laughing
При нас положението е по-добро. Доки каза, че леко се е изместила в дясно, беше централна пневмония. Продължаваме с АБ, докато свърши. И каза, ако може поне до другата сряда, да го задържа в къщи. Но, ще видиме как ще е в понеделник, защото аз на 100% трябва да съм на работа. Още не съм почнала и вече се чудя какви "гимнастики" да правя, за да го гледа някой  Rolling Eyes.

# 57
  • Бургас
Момичета, започнах да се притеснявам сега,като ви чета..............До сега не го взимах на сериозно.Но какво да направя,като не иска готвено .Правя и сухо само и само за да яде,иначе ще стои гладна.Плюе храната, дърпа се,товя ядене ли е?

# 58
  • София
Момичета, започнах да се притеснявам сега,като ви чета..............До сега не го взимах на сериозно.Но какво да направя,като не иска готвено .Правя и сухо само и само за да яде,иначе ще стои гладна.Плюе храната, дърпа се,товя ядене ли е?

Плюе, защото знае, че ще й дадеш друго. Като й огладнее гъзето ще прояде. Няма дете умряло от глад.  Wink Опитай различни неща. Пробвай пюрета, супи, манджи все нещо ще й хареса.

# 59
  • София
Нана, не си гледала злоядо дете, за да говориш така  Wink Иво е същия като Ирен - плюе манджите. Насила нищо няма да стане. Не се притеснявай, не сте единствени. Надеждата ми е като тръгне някой ден на Дг, там да прояде.
Айде, пък дано следващия път да е 6-ца наистина и ще почерпя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт