Отговори
# 60
  • София
Нана, не си гледала злоядо дете, за да говориш така  Wink Иво е същия като Ирен - плюе манджите. Насила нищо няма да стане. Не се притеснявай, не сте единствени. Надеждата ми е като тръгне някой ден на Дг, там да прояде.
Айде, пък дано следващия път да е 6-ца наистина и ще почерпя  Laughing

Аз не казвам насила. Казвам да я остави гладна. Насила тъпкане с лъжицата няма да я накара да яде. Ама гладът  Wink

# 61
  • София
Някой ден освен да пробваме - ще ти дам Ивчо, белким го научиш  Wink Simple Smile  Hug

# 62
Ей, още никой ли не е сервирал кафенцето...е, сега ще чакам..като сте ме научили на готово... Crossing Arms Laughing

Elwing, значи и Гого е ама мнооогго злоядо дете, защото както писах, понякога не яде с дни...затова го питам: Супа искаш ли?, отговор: Не!, Месце искаш ли?...НЕ, след което аз сядам и ям... Mr. Green Но никога не му замествам храненията с солети, бисквити и т.н...ако е гладен яде, а ако не иска -  да не яде. Имаше един период, в който дори и не го питах, той просто отказваше всичко.

А пример за злоядо дете имам един етаж под нас - братовчедка му, която на 5.5 год е 12-13 кг. А не като моя позната, която ми се оплаква, че детето нищо не яде, ама си има коремче и бузи....е, интересно как се появяват.... newsm78 Mr. Green

# 63
  • София
Elwing, значи и Гого е ама мнооогго злоядо дете, защото както писах, понякога не яде с дни...затова го питам: Супа искаш ли?, отговор: Не!, Месце искаш ли?...НЕ, след което аз сядам и ям... Mr. Green Но никога не му замествам храненията с солети, бисквити и т.н...ако е гладен яде, а ако не иска -  да не яде. Имаше един период, в който дори и не го питах, той просто отказваше всичко.

smile3521

Айде слагам кафенцето специално!

Аз отново работя вкъщи. И направо лудвам, защото това дете определено вече е здраво, макар да има още малко кашлица, вследствие на което обърна къщата с краката нагоре. Катери ми се по гърба и въобще...Искам си в офисаааааааааа  Mr. Green

# 64
Добро утро  Hug
Аз тази сутрин установих, че няма пълно щастие  Rolling Eyes След като ликувам от онзи ден, че Лори вече ще се храни от детска кухня  Laughing днес ми я доставих в 8.30ч. Е този човек горкичкия не е виждал по-шашнат поглед от моя  ooooh! Та сега ще трябва да ставам рано, ама какво да се прави, предпочитам го пред говенето  Laughing Лошото е, че е звъннал на комшиите, те се развикаха и събудиха Лори  ooooh! Та сега горката едвам гледа, та ще видим как ще издържим днес  newsm78

Елфче, аз не съм правила нищо специално да уча Лори - просто май се оказах късметлийка в това отношение. А като се сетя колко се бях ошашкала преди да я родя как ще се справям, как ще трябва да ставам рано, как ще реве постоянно  Crazy Ама се оказа мноооого по-лесно отколкото очаквах. Сега даже на моменти ми е скучно като си играе, та добре че си имам мои занимания, та сме доволни и двете  Mr. Green

# 65
Добро утро.
За заигравенето това, което мога сда споделя от опит е, че ако в по-ранна възраст не сме се натрапвали на детето и сме го оставяли поне по час на ден да си рови в играчките, след това ще знае, че това е чудесен начин за забавление. Обаче ако като мама квачка сме седяли нонстоп да си играем с него, след това е нормално да иска да си играе основно с нас.
Но и при двегодишните не е проблем да се научи, предполагам.  newsm78
Аз чистя и готвя, но ще ви попрочитам.
Нана, мерси за кафето.
ВСТ, че то 8,30 не е ли късно за закуска?
Блу липсва определено, дано новата работа си заслужава лишаването от нашата изискана компания.  Wink
Другото - после

# 66
  • София
Привет!
Мама Галя, 8.30ч за нас, къснобудните, е нощ още  Mr. Green А за мамата-квачка - хич не съм била такава, дзверо искаше да вися при него от най-крехка вързаст, подкрепено с писъци при липсата ми.  Crazy

smile3521

ами и аз вече не го каня  Simple Smile (за ужас на бабите) , но това не значи, че ще дойде да си поиска супа сам  Mr. Green

# 67
Елфче, с уговорката, че няма да гоприемаш като заяждане, а като чисто любопитство - ти още на първото писване ли се предаде?
При големия нямах избор, трябваше да наваксаме изоставането, но Митето си получаваше задължителния 1 час на ден самостоятелна игра /в началото не беше доброволно  Embarassed/

# 68
  • София
Въобще не го приемам като заяждане.  Simple Smile Ама не помня кога съм се предала и точно в кой миг е почнал да ме манипулира успешно.  Laughing Имало е моменти, в които няма как да му обърна внимание, тогава и сам е стоял, и е ревал.  Rolling Eyes Ако живеех в къща със звукоизолирани стени или бях глуха, може би щеше да е друго. Но сега просто нервите ми не издържат, а и съседите правят коментари.  Crazy

# 69
Удържах, но бях тренирана от големия и знаех какво ме очаква, ако се предам.
Неговите 11 часа игра не се губеха, просто 12-тия час държах да е самостоятелно занимание. Сега доволно си бера продовете от търпението и непукизма за мнението на съседите.
Три-четири /хайде десат да са били/ пъти се наложи да устоя на хленч и рев, но стана.

# 70
  • София
Елфче това със съседите пък изобщо не трябва да те притеснява. Какво като коментират! Те ли ти гледат детето? Аз ако съм ще звънна на вратата на въпросните коментатори и ще ги попитам кога точно да им доведа детето да го погледат малко, като толкова са загрижени за него.

Иначе каквото и да си говорим всеки сам си взима решенията за детето, но определено по-голямата строгост е полезна макар и отвреме навреме. Че в противен случай не ми се мисли направо  Wink

# 71
Една приятелка преди две години /когато пак минавах през този период/ ми каза много вярна мисъл: Децата имат нужда да им бъдат поставяни огради, така както имат нужда да се опитват да преминат през тях  Peace

# 72
 Привет!
Вече съм си вкъщи.Само се записвам.Още се лекувам,но вече вкъщи с 4-ти антибиотик  Shocked  ooooh!
За Токуда мога да кажа,че кракът ми няма да стъпи повече там.  #2gunfire ...........такова безхаберие не съм срещала...  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out   #2gunfire #2gunfire....Ще разказвам подробно по-късно.
Благодаря на всички за пожеланията за скорошно оздравяване.Не съм прочела още старата тема,после като наваксам пак ще се включа.

# 73
  • гр.София
 Ей,Милена,жалко за кофтито емоции. Но-добре си дошла у дома Hug

# 74
Елфче, с уговорката, че няма да гоприемаш като заяждане, а като чисто любопитство - ти още на първото писване ли се предаде?
При големия нямах избор, трябваше да наваксаме изоставането, но Митето си получаваше задължителния 1 час на ден самостоятелна игра /в началото не беше доброволно  Embarassed/

Аз се предадох при първия писък. Embarassed Но просто съм се наслушала на детски плач в работата, когато нямам физическата възможност да гушна всички, че реших моето дете да не плаче за внимание. Точно затова си го приспивах на гърда докато го отбих, а после продължих с гушкане и песнички.
А за храненето - и аз не го тормозя много като откаже да яде. Макар, че Тони рядко отказва ядене и обикновено си дояжда от нашите чинии. Mr. Green

Наистина липсва Блу, както и Дани, и Пепър, и още доста мами. Но май не им остава време за компютъра от работа. Дано да се разпишат скоро.

Общи условия

Активация на акаунт