Отговори
# 30
  • София
Е а мини през нас тогава, тамън ще ме отмениш  Mr. Green hahaha

# 31
  • Бургас
Привет и от нас!
И на мен това кафенце,ще ми дойде много добре,но ще изчакам да дойдат колежките към 9.00 и заедно ще си го пийнем.

А пък аз незнам какво става при нас.Ирен миналата седмица,всеки ден влизаше в яслите с усмивка и набегом при децата.Тази седмица пак започна добре,но два дни вече пак старата песен на нов глас. SadТъкмо се успокоих,че е свикнала(Тя само сутрин реве де).Не мога да разбера на какво се дължи тази промяна. newsm78 newsm78 newsm78

# 32
  • Бургас
Като ви слушам,как ви ядат децата и благородно ви завиждам.Ние сме толкова скарани с храната,че няма накъде повече.Готвено ядене не ми е кусала от пролета.Караме само на филийки с ъс сирене и яйце,с кашкавал,с масло и мед и т.н.,кис.мляко,сокове в промишлени количества и разните боклуци от магазина-вафли,пръчици и т.н.Надявам се в яслите да хапва нещо на обед.Следобед казват,че си яде закуската,но на обед я хранили с 300 зора.Важното е да хапва нещо ,а с колко зора не ме интересува. Simple SmileНезнам какво да направя ,да и давм нещо да пие ли............ newsm78 за апетит.
Има ли други ,като нас?

# 33
  • Бургас
JoyКато" ви чета" де искам да кажа

# 34
Ира, наслушала съм се на мами на злояди или капризни деца - до сега нито една не се е похвалила сиропите за апетит да помогнат.
Чудя се, дали ако не и предложиш нищо освен готвено, като освирепее от глад няма да го опита. Защото докато има сухоежбина под око и ръка, винаги ще я предпочита. В интерес на детето и на експеримента, може да изтърпиш тръшкането й един ден.

Мусакаааааааааааааа.

Снощи правих печени филийки с кайма, тая вечер пица или пържени яйца. Сама съм си виновна, като не си сготвих преди двете 12 часови дежурства, сега като се прибера в 19,15 няма за кога да готвя.

# 35
  • София
Гале, аз обикновено точно в толкова се прибирам от работа и точно в толкова готвя. Така че няма невъзможни неща  Mr. Green

Ира просто спри всякакви други храни освен готвено. Ако отсега не я научиш да яде готвено, после ще ти е доста трудно. А от личен опит знам, че е много болезнено да си пълна тийнейджърка  ooooh!

# 36
Честити празници на всички, които пропуснах тези дни!
   bouquet

Аз пък странно защо за яденето не се притеснявам - има цели седмици, в които не яде нищо (буквално, защото за мен солети, вафли, мляко и т.н са си храна Wink), а има и дни, в които просто се тъпче. Решила съм, че няма да го насилвам, защото точно така според мен децата стават злояди, а пък умряло дете от глад по нашите ширини няма... Wink

И аз мисля да направя една пица за вечеря, че такъв мързел ме е хванал... Embarassed

Ние пък не спахме цяла нощ - заспива за 10 мин, после се започва мрънкане, галене на ръчичка, краче и така цяла нощ...не знам дали причината не е беснеенето снощи с братовчедка му и второкласника на братовчедка ми, който дойде да му помагам по англ, а едва не събориха къщата. Grinning

Блу, чакаме включване... Grinning Hug

# 37
Нана, излизам в 6,30, прибирам се в 19,15 - зверовете вече са освирепели от глад и не ми оставят технологичното време да сготвя. Снощи щяха да изядат принцесите неопечени  Joy
Да не говорим, че утре ще трябва да заредя хладилника, че той готов за размразяване.
Но пък като похапнат, до 21,30 и двамата спят. Митето иска да си легне в 20 часа и гледам да не научава опцията по-късно лягане  Wink

Анди, ако се е превъзбудил е нормално да те направи луда калинка след това.

# 38
Добро утро!
Ние след малко отиваме на контролен преглед, да видиме преборили ли сме пневмонията.
Ира, забелязала ли си в яслата, да не би да плаче като я взима едната учителка, а при другата да е спокойна. Обърни внимание, може да е затова. А, за яденето и аз бих те посъветвала да й спестяваш сухоежбините, за да огладнява и да папка манджи  Peace.
Ох, а аз идея си нямам какво да готвя вече  Tired. Мусака правих онзи ден, ще трябва да го мисля  Thinking. Всеки път се каня да си направя двуседмичен график  Rolling Eyes.
Айде до после!  Heart Eyes

# 39
  • София
Гале имах предвид да сготвиш примерно днес за утре, за да може като се прибереш утре вечер да не изяждат принцесите неопечени  Wink

Ади дано сте преборили пневмонията!  Hug

И аз вече се дразня от това постоянно готвене, обаче няма начин.

# 40
Адрианска, дано резултата от прегледа да е добър - пиши като се върнеш. Аз си крада идеи за готвене от менюто в детската, което започнах да чета доста съвестно след като два-три пъти за вечеря имаше същото като за обяд  Laughing
Освен това съм си купила три тона рецептурници, от които ползвам само съдържанието, за идеи какво да е яденето.
Нана, то савалесно, ама ако някой е напазарувал преди това, за да има с какво да сготвя. Просто този път не си разпределих времето, обаче до нас продават страхотна пица на парче  Wink

# 41
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Nicolincheto!    bouquet

IrrA_78, дано да отмине бързо този период, да не се е случило нещо в градината?
Вики тази седмица ходи без проблем, по пътя до там приказва, смее се и влиза спокойна в градината.Пу-пу!Май й хванахме цаката, казах й че само бебетата не ходят на градина.А тя твърди, че е голяма и не е бебе и е толкова доволна от себе си. Grinning
За яденето - яде, но имаме друг "проблем" - с нищо не се заиграва.Какви ли не играчки и накупихме, максимума е 10-15 минути и край.През останалото време трябва да е натъпкана до мен или още по-добре върху мен и само с нея да се занимавам.Това да гледам телевизия, да говоря с баща й - не и не.Хваща ми лицето и ме обръща към нея. Laughing
Като прекали и й се скарам се заиграва с нещо 5-10 минути и айде пак.
Разбирам, че по цял ден не ме вижда и че и липсвам, ама и аз съм човек. Tired

# 42
Adrianska, дано всичко е ок. Peace

А за яденето - от няколко дена съм се заровила в готварския форум.Има толкова много идеи, че като вляза и забравям да изляза.Пробвайте.Имам събрани идеи за седмици напред, само време да има. Crazy

# 43
  • гр.София
   Николинчето, Ч Р Д !

Да попиша и аз малко.
 Съдейки по поста на Анди,около Блу би трябвало да има новина ?!

За готвенето -ужаС!По-добре да не започвам.Въртя,суча,повече от  5 манджи не мога да измисля и направя.За неяденето на децата-колкото искат да ядат. Има случаи-не им се яде,в други ядат като за световно.

Кайли, заедно със София-леви-леви!-водим Пепи на училище. Това ни е с нея сутрешния джогинг Grinning.Добре си ходи детето,но не се държи за ръката ми-само се изплъзва.
 Когато е в добро настроение,крачи и си пее-О-О,мами-и,О-о,мами,...БлЮ ! (Сещате се коя е песента,надявам се)
 Друго,с което втрещяваме минувачите е-ГлеЙ,мамо Пич!! Mr. Green
 Ама пич( пиДЖ) идва от джип. Тя повечето думи ги обръща наопаки. Например-Бате тече (вместо Чете) и т.н.

Абе,весело е у нас.

Елиа Hug. Пиши,че ми липсват индианците ти.

Ади,дано Сашко е добре.

Албена,какво става с малката Лора?

Янаст
,съжалявам за свекъра ти.Помня,че писа,колко свестен човек е бил.

Ембър,имам чувството,че това е августинска черта, а не черта на ясленчетата-задължително да ни се врат в ръцете.Да не ви описвам,как учи Пепи и София му сяда върху тетрадките,дърпа вещите.Кой каквото прави-тя да участва. А да разговарям с някого по телефона-абсурд,дърпа ми слушалката,реве и настоява тя да говори.

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 10:33 от blanc

# 44
  • София
  Съдейки по поста на Анди,около Блу би трябвало да има новина ?!

и аз така реших  Laughing Wink
Ха, добър ви ден!
Блан, този път аз не съм видяла Wink  - честит рожден ден на Николинчето!    bouquet  bouquet  bouquet
Кайли, давам му го направо в устата, не го разтварям. То по принцип трябва да се смуче, той го хруска, ама мисля че има ефект от него.  Rolling Eyes
За готвенето - нямам проблем, не готвя  bowuu Нали си имам свеки вкъщи, за какво е иначе  Mr. Green Е, чат-пат го правя, но по принцип не обичам.  Blush Когато/ако тя се махне, сигурно ще ми стане любимо занимание.  Laughing
Иво не яде също готвена храна, но това няма нищо общо с глада му. Няма сила на света, която да го накара да яде нещо, когато не иска. Надявам се да прояде все някога, не познавам мъж, който да не обича манжди.  Simple Smile
За лигавенето и мрънкането нощем - не ми се пише  Close

Общи условия

Активация на акаунт