Отговори
# 165
  • у дома
mmilena, забелязала съм, че когато ния е настинала или просто не е добре, се е случвало да се напишква и то по няколко пъти на ден.  Peace и да се оправяте, ей, и двете  Hug  bouquet

# 166
  • софия
Брей,цял ден е голямо затишие.......... Rolling Eyes
Ние имаме проблем.....Мартина от 4-5 дни започна да се напикава системно и начесто,дори се и нааква в гащите.А досега изобщо не сме имали никакъв проблем със свалянето на памперса и ходенето на гърне и в тоалетната.Сега не знам какво се случва-обяснявах и,молих я да си казва.Тя ме разбира и обещава повече да не пишка в гащите и след 20-30 мин отново е яко напикана.Карах и се,прибрах и филмчетата,понашляпах я,после пак я молих,обяснявах,обръщах го на игра и не и не.....напикава си се по 100 пъти на ден.Дали го прави нарочно или има някакъв проблем? На някой случвало ли се е такова нещо? Направо не занам какво да я правя и как да постъпя?  newsm78 Приемам съвети всякакви. Hug
бой,мацка  Laughing!шегичка,ние сме на същия хал.от два дни ака в гърнето,ама до кога....тя ту ака,за известно време в гърнето,ту си припомня ,че в гащите е най-сладко и си купувам пампи,като все едно си имам новородено.

# 167
Миленка и ние сме така, сутрин си казва, днес само веднъж се напишал, но следобяд повечко, може и да са понастинали децата, не се коси, ще махнем памперсите един ден.Така дано сами се научат, но иначе са големи маймунки, правят го и те гледат в очите или ти казва на момента, в които пишка.
Ходихме на Романс-а в симеоново и Дани подивя на диваните, ляга, въртя се, петнадесет пъти казах, че не ттрябва да се качват краката на дивана и накрая чак ляга пак и си вдига краката, да не му се карам. Голямо ми е мушмулче.
Бланк, утре отивам да проверя за книжката и ще пусна паричките на Карим.
Лека нощ на всички!

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 10:13 от pepejeans

# 168
 Поуспокоихте ме малко,ама направо не мога да повярвам,че се връщаме към памперсите.Днес следобяд,като свършиха всички анцунзи и панталони за вкъщи си стоя с едни джинси и памперс отдолу. ooooh! Наистина е голяма маймуна,върти очи като и се скрам и се прави ,че я няма и дори си запушва ушите с ръце и се подсмихва,а аз издивявам.... Crossing Arms

# 169
  • София
Ммилена, сигурно Нана ще се включи със съвет от кумата й - нали е психолог, сигурно има трикове за такива моменти  Wink Ние пък не сме и махали памперса още.  Rolling Eyes Преди повече сядаше на гърнето и правеше нещо в него, сега го отсвири тотално. След някой и друг месец, ако още сме така, не ми се мисли колко пари ще отиват за пампреси  ooooh! , живот и здраве само.

# 170
Кафенце. 

# 171
Ей това се казва пост на място Peace Кайли:hug:
За друго нямам сили и акъл... Crazy СНощи ли легнах след заплахи от мъжо в ....2ч Sick и станах....в 5 ooooh!

# 172
  • гр.София
 Привет Hug
 Леле,ако не пия кафе съм половин човек. Кайли Hug
 Велмаар-какви заплахи,какво си правила,да не си местила мебели посред нощ Simple Smile?
 Нана,твоята кума какъв психолог е? (не че знам,какви могат да бъдат). Аз издивявам с Петър и се чудя него или себе си да заведа на психиатър.
 А номерът със въртенето на очи в смисъл-"няма ме,не съм тук" и София ми го прилага успешно,когато й се карам Crazy

# 173
Велмаар-какви заплахи,какво си правила,да не си местила мебели посред нощ Simple Smile?

Не- чатих с приятелка...... Blush ...цяла вечер.... WhistlingЯвно му е писнало вече заместването с  компа...

# 174
  • София
Добро утро.

Блан кумата е клиничен, прошнурован, дипломиран и пронумерован психолог. Тясната й специалност не я помня.

Миленка за съжаление Мартина е направила т.нар регрес, за който писах нееднократно, че кумата ме предупреждаваше, ако тръгна да свалям рано памперса. За съжаление това е процес, при който в момента не можеш да направиш нещо съществено - просто й сложи памперс. Иначе ще си переш дрехи постоянно. Детето не е било готово да свали памперса, затова се е стигнало дотук. Дъщерята на кумата ми беше на същото дередже, защото й бяха уж свалили памперса на 1 година и 6 месеца и точно на възрастта на нашите се появи регреса детето започна да пишка и ака в гащите и в момента - сега е на 4 години все още понякога спи с нощен памперс. Затова кумата казва, че памперсът се сваля отведнъж, а не както ние ги приучваме малко по-малко, защото към 2-те години изживявали някакъв период, в който "акото" особено го смятат за нещо много тяхно и много ценно. И този период трябвало да се изживее от детето емоционално. Колкото и смешно да звучи за нас.

Малиииии егати речта дръпнах и то преди кафето.
Кайли  Hug

Сватьоооооооо  Heart Eyes добриютро и да пишеш!  Wink

# 175
  • гр.София
Честит Рожден ден, eli_ym ! Здраве,радост и любов!

Велмар,дано издържиш деня с трите часа сън.
 Нана,рекох си дали не е детско-юношески психолог(пак казвам-не знам,как се специализират).

Преди малко и С. се изпишка в леглото на брат си. Памперси й слагам само нощем,че не издържа суха до сутринта.
 Отделно е ужасно хремава в момента и от очите й чак тече.

# 176
  • София
Блан тясното специализиране не го помня. Така или иначе аз лично се осланям на 200 процента на нейните съвети. Все пак кой за каквото е учил.

Моето диване тази сутрин беше заведено от баба си и дядо си на ясла. И както можете да се досетите изобщо не е ревал, грам!!! Поредното доказателство, че малкият манипулатор се пробва само при мама и тати.  Mr. Green

# 177
Честит Рожден ден, eli_ym !

хайде да се появя днес...не че вчера не ме зарадва кафенцето на blanc! Heart Eyes

blanc, братовчедка ми води скоро детето - 2 кл на психолог (май в МА беше) и е много доволна. Ако искаш да й взема координатите, но се записва час за след около месец...

Ние също сме с памперс, биба и количка и скоро няма да се отказваме от нито едно от трите...а, иначе не млъква по цял ден...сутринта обяснява, че мама ще прави закуска и няма оди на лябота след което: Ами сега какво плаиме ТУКА? Mr. Green

Тези дни си мисля за спинки и мадонката...как ли са децата?

Уф, хайде да минават тези сополи и настинки, че да направим една срещичка....

velmar, и аз така не мога да си прибера таткото - в събота има аудио изложение и по цяла нощ доизчислява филтри и изчиства средите.... #Crazy

# 178
  • софия
Честит Рожден ден, eli_ym ! 
ооооооо,значи не сме само ние с номера с очите  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
само,като отида към нея и клекна,за да съм на нейното ново(това го пишеше в някоя от "дет."книги),а тя си обръща главата на другата страна,а в момента в който я хвана с ръце за лицето и започва да върти само очите и не ме поглежда и това е!
ние за пишкането казваме (понякога когато се е заиграла ,забравя.),но несъвестно си акаме в гащите.

# 179
  • София
Добрютро  Laughing мерси за кафенцето и аз още допивам моето....

Да се присъединя и аз към тези с проблемите с пишкането....Миташки хем съвсем от скоро махна памперса ( през деня), но прави друго нещо - на майка ми казва винаги, като се върна от наште и малко по-малко почна да прави напук...На лелята от няколко дена не казва въобще ( ама тя го побърква като го пита непрекъснато дали има аки и той си отговаря не автоматично) и тя в стремежа си да остане сух е започнала да го слага на час ( аз й казах да не го прави, за да не му стане навик да пишка на час и да не задържа дълго урина...това ми се струва по-правилно....не знам вие кажете дали според вас е така...) На мен и на баща си казва избирателно......После ми обяснява - "Митко не казва пиш - мама кара" . Не знам дали е регрес или е инат.....

В книгите пише, че момченцата свалят памперса на 2 години и 3 месеца - та значи си е съвсем навреме.....

Общи условия

Активация на акаунт