Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от препоръчаните и популярни дестинации за почивка на море в България?
Какви са някои съвети за управление на цистит?
Какви са симптомите и лечението на цистит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от препоръчаните и популярни дестинации за почивка на море в България?
-
Какви са някои съвети за управление на цистит?
-
Какви са симптомите и лечението на цистит?
Циститът може да причини често уриниране, болка при уриниране, усещане за непълно изпразване на мехура и дори кръв в урината. Лечението включва прием на антибиотици, пиене на много течности, избягване на кафе, какао, лютиви и кисели храни и провеждане на изследвания след приключване на антибиотичната терапия.
-
Какви са препоръките за хранене при цистит?
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
Ти ми говори, говори още малко за слънчева Испания, пък да видиш дали скоро няма да ти се истопурка една БГ-мамма (е, поне кандидат-) пред вратата
Шегувам се, разбира се, точно това лято няма да остават пари за пътешествия.
и не знам дали сега ми е позволено или не.
Писна ми вече! Как да правим бебе като даже не може секс да правим! Бясна съм.
днес цял ден ми се
предполагам е от напрежение,защото в работата ми не липсват отрицателните емоции.
,а на болните по барзо да се излекуват 

Малко се престарах с покупките! Подариха ми една много сладка овца (що ли
), от Германия донесена и много готино потниче (престилка според момчетата) - уж бутиково, само да видя някоя друга с такова, гр гр

Изрично казах на лекаря, че правим бебе и не трябва да взимам нищо опасно за плода, при което той ми отговори със следната глупост: "Последният ти мензис нормален ли беше? Ее, ами тогава какво се притесняваш"
Ама само дебна да се покаже слънце от някъде
и изчезвам в посока на морето
Вчера си купих нова лятна рокля и вече нямам търпение да се пофръцкам с нея. Цвета е слънчево жълт. Мноооого готин.
Само да не забравя да купя пръскало против кърлежи и комари че много ме е страх. Ако някой знае някое ефективно действащо, нека да му каже името.
Хич не ми харесва това, защото вече 5 месец съм на противозачатъчни и уж вече трябва да са ми се поизчистили яйчниците от поликистозата. Ама май не е така. Чудя се сега да отида ли на лекар или да чакам да изтече и 6 месец и както каза лекаря тогава да го посетя. Незнам ама хич не ми се вярва това странно лечение да е дало резлтат. А така искам всичко да свърши и да започнен с бебеправенето и да стане от раз.. ех мечти мечти.