Нова седмица-нови радости (11-17.07)

• 12 760
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
Оо, Тея, колко е хубаво да чуем пак новини от теб Sunglasses Ти ми говори, говори още малко за слънчева Испания, пък да видиш дали скоро няма да ти се истопурка една БГ-мамма (е, поне кандидат-) пред вратата 55 Шегувам се, разбира се, точно това лято няма да остават пари за пътешествия.

Момичета, да ви се оплача. С тоя моя цистит мисля, че ми се провали овулацията или поне се обърка лутеалната фаза след нея. Другите цикли след ову усещах напрягане и "напомпване" на гърдите, а сега абсолютно нищо, да му се не види...

# 46
Ей, здравейте и от мен.Весела и спокойна седмица на всички и много бебета!!!
Аз съм на морето за 1 седмичка, така че няма да съм много редовна тук, но искам да ви изпратя на всички много много морски поздрави и слънчево настроение:)

# 47

... не съм давала урина и не са ме гледали на ехограф. Диагнозата ми я постави един доктор в Пирогов, беше почти 12ч през нощта и на човека не му се занимаваше кой знае колко да ме изследва. Може би обаче трябва да отида тази седмица при уролог, за да направи всичко както си трябва, и да се види дали съм се излекувала.

И един въпрос в тази връзка: трябва ли да пия много вода или обратното, да избягвам течностите и диуретиците (плодове, зеленчуци, кафета)? Щото така ми се е дояла динка Animal Pig и не знам дали сега ми е позволено или не.

Аз малко късно се включвам, но ето какво знам от горчив личен опит: ТРЯБВА да пиеш много течности. В пикочния мехур има бактерии, които примерно при изстиване или отслабване на организма почват да се размножават (цистит). За да се намали количеството на тези бактерии, трябва да ходиш по-често до тоалетната (колкото и ужасяващо да звучи това при цистит) и затова трябва да пиеш много течности. Динята е супер, както и зеленчуци и плодове. Не трябва да пиеш кафе, какао, също не трябва да ядеш люто и кисело.
Непременно трябва да дадеш урина за изследване - докато пиеш антибиотици няма сми, но два-три дни след като ги свършиш (за да е спряло действието на антибиотика), иди и се изследвай.
Аз пия мечо грозде, за да съм сигурна, че няма да повтори. Ако искаш, ще ти дам схемата, по която се пие. И трябва много да внимаваш есента и следващата пролет, щото обикновено по това време повтаря.

А при мен за пореден месец сексът е мираж. Поради дъждовете ли, поради що ли си отглеждаме изобилна гъбена реколта двамката с Младен #Cussing out Писна ми вече! Как да правим бебе като даже не може секс да правим! Бясна съм.  Crossing Arms

# 48
Юлче, с презерватив не става ли? Не е много приятно де,ама е по-добре от нищо Rolling Eyes

# 49
Лекарката каза "НЕ!"
А пък аз съм много изпълнителна. И сега само се гледаме с въжделение... То какво друго ни остана... #Cussing out Яд ме е че и този месец ще пропуснем май.

# 50
привет и от мен  Simple Smileднес цял ден ми се  Sick предполагам е от напрежение,защото в работата ми не липсват отрицателните емоции.
Радвам се че Юлско утро е пак с нас Hug
Пожелавам на всички много изненади с които да ни зарадват Grinning,а на болните по барзо да се излекуват newsm10
 newsm51

# 51

Непременно трябва да дадеш урина за изследване - докато пиеш антибиотици няма сми, но два-три дни след като ги свършиш (за да е спряло действието на антибиотика), иди и се изследвай.
Аз пия мечо грозде, за да съм сигурна, че няма да повтори. Ако искаш, ще ти дам схемата, по която се пие.

А, НЕ,НЕ Аz направих бъбречна криzа тоzи януари и се чудех как да се отърва от камъка и се наливах с какво ли не., само и само да иzлеzе. Майка ми ми прати Мечо гроzде от БГ, но после се вайкаШе по телефона да не го пия, че било противопокаzно при бременност и zабременяваЩи. Сега като прочетох тука веднага ми светна и погледнах опаковките. И на двете(те са на раzлични фирми) пиШе:
1) 3абележка: Да несе приема при бременност и кърмене, и от деца под 4 г.
2)Противопокаzания: При бременност и кърмене. При деца под 4 години
    Употреба по време на бременност и кърмене:Противопокаzно. Да не се приема!!!

Аптекарката е била каzала,че ако правим бебе пак да го иzбягвам да го пия Rolling Eyes

Весела седмица ви желая и да имаме пак вълна на червените чертички и таzи седмица Mr. Green

# 52
Като не става с мечо грозде пий отвара от "коса" от царевица. На всичкото отгоре не е горчива. Яж диня на воля. Но непременно се изследвай за пясък или камък в бъбреците да не загазиш много. Болката от цистит не е нищо в сравнение с бъбречна криза.

# 53
Радвам се че Юлско утро е пак с нас Hug

Аз не съм от тука и съм за малко Mr. Green Краста, какво да правиш Crazy
Да се отчета за купона снощи.Ами, момичета, беше точно по мой вкус Laughing Последните дойдоха в 11 и си тръгнаха в 1.30.ПИрфектно, да мога и да се наспя, че хич не спя напоследък.Само дето исках да пускаме по-твърда музичка, а то пак се пообърнана чалга, ама само двама метъли бяхме, изтраяхме GrinningАлкохол и ядене имаме за още един купон Joy Малко се престарах с покупките! Подариха ми една много сладка овца (що ли  newsm78), от Германия донесена и много готино потниче (престилка според момчетата) - уж бутиково, само да видя някоя друга с такова, гр гр  Laughing А и едно вино от един приятел, който обеща за истинския ми рожден ден да ми купи нещо от концерта на Найтуиш в Чехия, на който ще ходи!!!Размаз... Снимки ще ви покажа като ми ги дадат,апаратът не беше мой:)

# 54
  • София, Борово
Привет на всички!
късно се включвам, но с много  Heart Eyes
желая ви много хубава седмица, с много положителни емоции newsm51
В

# 55
Здравейте и от мен, момичета.
Благодаря ви за съветите относно цистита. Днес мисля да ходя да си искам направление за уролог, та белким се съгласи да пусне едни изследвания като свърша с антибиотиците.
Тедсан, благодаря ти, че ме предупреждаваш за потенциално опасния ефект на мечото грозде върху бременности. Проблемът е, че и на антибиотиците, които пия пише да не се употребяват при бременни Cry Изрично казах на лекаря, че правим бебе и не трябва да взимам нищо опасно за плода, при което той ми отговори със следната глупост: "Последният ти мензис нормален ли беше? Ее, ами тогава какво се притесняваш" #Cussing out
Ео, радвам се, че сте си изкарали така приятно купона. и аз искам пъъък... От кога не съм имала бурни купонджийски изпълнения...

# 56
Аз изтървах понеделника, но днес се включвам активно в седмичната тема.
Имах планове за ранен плаж днес, но уви дъжда ми разби илюзиите Wear Umbrella  Ама само дебна да се покаже слънце от някъде   Nature Partly Sunny и изчезвам в посока на морето   grinning039 Вчера си купих нова лятна рокля и вече нямам търпение да се пофръцкам с нея. Цвета е слънчево жълт. Мноооого готин.
Кръщенето в неделя мина добре. Изкефи ме малкия сладур как се избъзика с татко си. Нали се търкаля пита и на един стол се нареждат разни вещи, и каквото хване дребния, такъв ще стане като порастне. Баща му инженер човек, пробутва клещите и калкулатора и му вика "Абе Пете, виж тези тук... не ти ли харесват.. виж какви са хубави". Ама дечко си взе химикала и доволен му се смее  tooth
Иначе аз вече започнах да правя списък на покупките за почивката. Че време не остава като гледам календара. В събота отиваме на гости на родителите на любимия и ще поостанем повече, че да отидем и на концерта на Слави на 20-ти че този във Варна го изпускаме с почивката. С две думи ми се очертава двойна почивка, защото аз на Шумен си почивам като никъде другаде. А и бащата на Дончо отдавна ни врънка да ходим на палатка на язовира за риба и мисля да го зарадваме най-после  newsm41  ribolov Само да не забравя да купя пръскало против кърлежи и комари че много ме е страх. Ако някой знае някое ефективно действащо, нека да му каже името.
А и да се пооплача малко. В понеделник влязох в овулация и пак имаше капка кръв към цервикалната слуз  cry Хич не ми харесва това, защото вече 5 месец съм на противозачатъчни и уж вече трябва да са ми се поизчистили яйчниците от поликистозата. Ама май не е така. Чудя се сега да отида ли на лекар или да чакам да изтече и 6 месец и както каза лекаря тогава да го посетя. Незнам ама хич не ми се вярва това странно лечение да е дало резлтат. А така искам всичко да свърши и да започнен с бебеправенето и да стане от раз.. ех мечти мечти.

# 57
  • София
Гризка, и аз пих антибиотик по време на цистит, важното е да се излекуваш! Тя природата си знае работата. Няма да забременееш точно този месец, като ти е зле. А за гърдите, не се притеснявай! Тази сутрин реших да си премеря темепературата, базалната де, защото хич не я усетих овулацията този месец. И беше 37,4. Мисля, че съм имала ову. Ама и мен не ме болят гърдите. Изобщо, ама изобщо. А ми е 21 ден. Единствено апетитът ми се усили.
Юлче, махайте гадните гъби, че как издържате без секс, не знам. ние през лятото сме като разгонени Embarassed
Ео, купонясвай здраво! Само така! И пиши по-честичко Wink
Прегръдки Hug и целувки от мен Heart Eyes

# 58
  • Варна, морето и сините вълни!
Здравейте момичета!
Тея, драго ми е да те видя тук! Така ми се ходи на почивка, ама много си далеч! Пък и как ми трябва да отскоча до испания, да си закупя едни артикули.... ама ще си остана с желанията за почивка в чужбина. Ще почиваме тук.

Аз да ви се оплача. Приключи ремонта в бянчта и тоялетната. Това, добре, но мивката така са я направили че не се отича. Като запушена е. Звънях да се оплача на майстора, а той с кеф ми вика "Знам! Така ще е тръбата е тънка..." Иде ми да убия някой #2gunfire

Днес трябва да ида и да купя подарък на Борко, че в събота ще ме забие с въпроса"Къде ми е подаръка?"

Приятен ден!

# 59
Благодаря ти за успокоителните думи, мила леа! Heart Eyes
Мимито, повечето майстори са точно като твоя #2gunfire Дано бързо и лесно се намери разрешение на проблема с тънката тръба, че да не му се ядосваш повече. Отдай се изцяло на мисията по купуване подарък за Борко (той рожденик ли е, бтв) и не мисли повече за гадове.

Общи условия

Активация на акаунт