Нова седмица-нови радости (11-17.07)

• 12 760
  • 281
  •   1
Отговори
# 30
. ДНес бях посрещната от добра новина от брат ми....ще ставам за втори път леля baby_neutral Grinning
Честито, Херааааа, и аз искам да стана пак кака или леля, ама ни леля ми, ни братовчедките изгарят от желание Rolling Eyes

# 31
  • Стара Загора
Мацки отпускарки,
кажете де да отида на море? На Созопол, Несебър не ми се ходи, някой скоро ходил ли е на Приморско, Синеморец да даде прясно инфо...
Прясно, прясно от мин. лято! Laughing
Голдън, ти де ще хващаш тен? Sunglasses

Прясна прясна се връщам от Приморско...беше много много готино Mr. Green

# 32
  • Стара Загора
....
Честито, Херааааа, и аз искам да стана пак кака или леля, ама ни леля ми, ни братовчедките изгарят от желание Rolling Eyes
Аз си бях поръчала да ставам млада леля...е първия път бях млада ама за втория не ме послуша той...чак сега на стари години леля Crossing Arms Blush Но се радвам много защото те опитват от три години за второто Heart Eyes

# 33
Здравейте момичета и от кака ви Гризка  Laughing
Ео, радвам се да те видя отново сред нас. Наслади се на радостните мигове преди РДто и преди купона в Пловдив. И да не забравяш да папкаш, че да не вземе да те набори циганчето (този лаф го употребяваше мойта баба едно време като искаше да накара злоядите си внучета да ядат; придружаваше го и с много страшни "разкази на очевидци" за това как братовчед ми наистина един ден не си изял попарата и го хванало едно циганче и бой, бой #Crazy).

Теди, честита ти отпуска!

Момичета, моят цистит за момента се държи сравнително добре. Продължавам да си пия лекарствата като добро дете, и болката почва да отумява dance Леа, не съм давала урина и не са ме гледали на ехограф. Диагнозата ми я постави един доктор в Пирогов, беше почти 12ч през нощта и на човека не му се занимаваше кой знае колко да ме изследва. Може би обаче трябва да отида тази седмица при уролог, за да направи всичко както си трябва, и да се види дали съм се излекувала.

И един въпрос в тази връзка: трябва ли да пия много вода или обратното, да избягвам течностите и диуретиците (плодове, зеленчуци, кафета)? Щото така ми се е дояла динка Animal Pig и не знам дали сега ми е позволено или не.

# 34
Дари, ние за втората фаза от почивката мислим или Лозенец, или Синеморец - поне на този етап злите езици говорят, че и на двете места е много добре  Peace
Вие ако си спомням добре планирахте към началото на август, нали? Като се върна, мога да ти кажа как е било  Flutter

# 35
  • София
Гризка, трябва да пиеш течности, хапвай си и дини! А изследвания за урина може да ти пусне и личния лекар. Избягвай обаче пикантно и солено.
Хера, честита хубава новина! Прекрасно е да си леля, пожелавам ти скоро да станеш и мама! Hug

# 36
Ая,
точно тъй smile3521 началото на Август.
От Клюкарника се осведомих, че Синеморец е добър вариант, но дали ще има места newsm78.
Ако някой има тел. на квартири, нека сподели Heart Eyes
Като се върнеш, ще дадеш инфо, как иначе ще те оставим на мира Flutter. И ако не ни носиш снимки, още повече Naughty

# 37
Здарвейте красавици.
Моята понеделник запо4на с коремни преси, е, на Леа не мога да се опра на бройките, но успях да издържа на 10 с тяло и 10 с карака и сега съм уморена Blush.Важното е, 4е ми свърши цикъла(много дълаг беше) и сега се плацикам в басейна с Ванина и Ники.Не ме е срам много по бански, защото въпреки вси4ко пак съм една от слаби4ките.
Който не е решил къде да ходи на по4ивка, моите врати са винаги отворени, съвсем сериозно, спане и храна безплатно( и бири4ката Mr. Green), 4е даже и за тези които ве4е са били на по4ивка. Повторението  е осъвършенстване.Честно, имам нужда от хора около мен, колкото пове4е, толкова по добре за мен.
Моята майка трябваше да си тръгва днес, но я навихме да остане поне до края на месеца.Тя си създаде приятелски кръг тук.
Лека и любовна седмица от мен.И естествено ви целувам и прегръщам.

Дея, ти нали щеше да идваш по нашите земи?

# 38
Ей,хубавице,с тези покани ще вземе някой да ти се тръсне пред вратата,така щедро ги раздаваш Mr. Green Цункам те и супер много се радвам да те видя отново тук Hug

Аз си починах малко в Смолян,утре пък съм в София за малко...общо взето го удрям на заслужена почивка след сесиището дето изкарах Crazy Дано дочакам и моренцето да видя Rolling Eyes Нищо интересно при мен,цунки на всички Heart Eyes

# 39
КЪДЕ ИЗЧЕЗНА СЕДМИЧНАТА  #Crazy викам си аз натискайки 'Отговори' и като ми се появи екран, че нямам права  Shocked

Тея, браво на теб - вие с Леа сте първенци и нашата спортна гордост  Flutter
А ние мързеланите какво ще правим такива по плажа не знам  newsm78

Стеф, най-накрая се появи - как мина, изкара ли всичките изпити?

Аз да ви се похваля - имаме си резултати от спермограма (почнах с хвалбите  Blush) - всичко е наред - подробности ще знам чак като се прибера в къщи  Confused
Обче сега каквото и да е - у мен ще да е  Embarassed

bouquet

# 40
  • Sofia
Басиии , друго си е като се появи талисманчето на групата  Grinning Heart Eyes !
Момичета всички си ви обичам , ама Тея като се появи и става ..... абе талисманче , знаете нали ?!  Sunglasses

Стеф , много се губиш ти  Sad  !  

Ая , явно си улучила момента , когато подреждах малко  Wink Laughing !
Браво за момчето и не го мисли много , чакай да видим какво ще стане с хубавата ти графика , пу , пу , .... !

# 41
Ая,всичко мина ок с тези изпити,но много се изтормозих,сили не ми останаха,чувствах се като изцеден лимон...поне у дома си починах както трябва,на свеж въздух Flutter А,браво за спермограмата Grinning
Моренка,губя се щото в Смолян не ми се ходеше на нет,не е като да си имаш у дома Embarassed А утре от София пак ще пиша,там ще си имам домашен нет-то бива в къща пълна с програмисти да няма и нет Mr. Green

# 42
  • София
Ей, Тея, много се радвам, че пак ни навестяваш! Пиши по-честичко! И твоят брой коремни преси е похвален и аз като родих правих малко. Ама ти и така си фина мадама, та според мен няма какво да се мъчиш. Радвай се на хубавото време при вас, че тука едни дъждове, едно чудо...половината ден е лято, другата половина - есен, после пак лято, абе...смотана работа Rolling Eyes И кръвното подскача нагоре-надолу...
Браво, Ая, за изследванията! Дано се похвалиш скоро и с други хубавинки Wink

# 43
  • Стара Загора
.....
Който не е решил къде да ходи на по4ивка, моите врати са винаги отворени, съвсем сериозно, спане и храна безплатно( и бири4ката Mr. Green), ...
Дея, ти нали щеше да идваш по нашите земи?

Може ли....може ли...може ли аззззззззз Mr. Green искам при теб Mr. Green да премерим аджеба кой калчоци са по-големи Mr. Green А към биричката ще има ли и картофки Blush /нахалното умора нема/ Ша тръгвам Тея тъй да знаеш Crossing Arms говори ми още за басейни, бирички и т.н съблазняващи нещица Blush
Дея сигурно вече се е препържила на моренцето Mr. Green и мята някъде Коко завълията.
Цитат
Прекрасно е да си леля, пожелавам ти скоро да станеш и мама!
Благодаря за пожеланията Леа...да ти се връща тъпкано и претъпкано Hug

# 44
  Като си представих какво е хубаво времето сега при Тея и как се излежават край басейна   grinning039 не можах да се стърпя и реших да ви драсна и аз два реда smile3523. Чух, че в София през почивните дни било не много хубаво времето  buria, дъждове и други неприятни истории, обаче само чух, защото аз през това време бях на топло и слънчево време при нашите кумове (близо до Самоков).    newsm44 
  Беше страхотно, починах си много хубаво и се заредих положително за предстоящата седмица - кумата е бременна в 8-мия месец и изглежда страхотно. Цял уикенд си се представях с такъв корем  smile3503 и пожелавам на всички момичета - скоро и ние да имаме такива сладки коремчета   pregnant и preggo

Общи условия

Активация на акаунт