Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от препоръчаните и популярни дестинации за почивка на море в България?
Какви са някои съвети за управление на цистит?
Какви са симптомите и лечението на цистит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от препоръчаните и популярни дестинации за почивка на море в България?
-
Какви са някои съвети за управление на цистит?
-
Какви са симптомите и лечението на цистит?
Циститът може да причини често уриниране, болка при уриниране, усещане за непълно изпразване на мехура и дори кръв в урината. Лечението включва прием на антибиотици, пиене на много течности, избягване на кафе, какао, лютиви и кисели храни и провеждане на изследвания след приключване на антибиотичната терапия.
-
Какви са препоръките за хранене при цистит?
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?

Но се радвам много защото те опитват от три години за второто
).
Леа, не съм давала урина и не са ме гледали на ехограф. Диагнозата ми я постави един доктор в Пирогов, беше почти 12ч през нощта и на човека не му се занимаваше кой знае колко да ме изследва. Може би обаче трябва да отида тази седмица при уролог, за да направи всичко както си трябва, и да се види дали съм се излекувала.
и не знам дали сега ми е позволено или не. 
началото на Август.
.
Дано дочакам и моренцето да видя
!
не можах да се стърпя и реших да ви драсна и аз два реда
. Чух, че в София през почивните дни било не много хубаво времето
, дъждове и други неприятни истории, обаче само чух, защото аз през това време бях на топло и слънчево време при нашите кумове (близо до Самоков).
и пожелавам на всички момичета - скоро и ние да имаме такива сладки коремчета
и