Нова седмица-нови радости (11-17.07)

• 12 766
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
Добре дошла, мила... и бъди сигурна 4е си попаднала на много весело и приятно място Wink

# 76
Dimeto , Добре дошла и от мен!!!  bouquet

# 77
  • София
Девойки, ние само убеждаваме Димето на колко весело място е попаднала, но ние май в последния половин час нищо весело не сме си казали newsm78 Я кажете нещо свежо, че на кака ви Леа й се доспа и я мързи да мисли, мързи я да си купи кафе, абе нещо петъчно ми е......

# 78
Здравейте момичета.Искам да ви благодаря за подкрепата,съветите и за надеждата, която давате на всички бъдещи и настоящи мами.На мен лично много ми помагате и се надявам много скоро да споделя и аз своите първи признаци за ранната ми бременост, но все още съм в очакване.Пожелавам на всички много здраве, слънчеви и положителни емоции и радостта от появяването на двете чертички. Grinning

# 79
  • Варна
И на мен ми е така, Lea,  Tired
Само че мисля да заложа не на кафе, а на шоколад за събуждане  Flutter

# 80
Девойки, ние само убеждаваме Димето на колко весело място е попаднала, но ние май в последния половин час нищо весело не сме си казали newsm78 Я кажете нещо свежо, че на кака ви Леа й се доспа и я мързи да мисли, мързи я да си купи кафе, абе нещо петъчно ми е......

Хи хи хи, аз след 10 минути се изнасям и толкова с работния ден за днеска
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

А пък как съм гладна... не знам какво ми става на последък newsm78 хем е лято... и не трябва да ми се яде 4ак толкова newsm78 , а аз съм все  newsm55  food002

# 81
  • София
Ох, успях да се дотътря до кафенето kaffeetrmker_2, ама то навън голям пек  Nature Sunny, ужас! Не се издържа!
Клара, завиждам ти, че приключваш вече с работния ден!
Но ние пък ще си чешем езиците smile3534 Да ти кажа и аз имам апетит от няколко дни. Но на мен винаги така ми става след овуто. Дано при теб причината да е 9-месечна Wink

# 82
А пък как съм гладна... не знам какво ми става на последък newsm78 хем е лято... и не трябва да ми се яде 4ак толкова newsm78 , а аз съм все  newsm55  food002
Ами хайде де - нека да е защото си почнала да храниш и някой друг  Whistling

Между другото аз не вярвам в ранна бременост да може да се увеличава апетита - вие чували ли сте подобен опит?  newsm78

# 83
Дано при теб причината да е 9-месечна Wink

Цитат
Ами хайде де - нека да е защото си почнала да храниш и някой друг  Whistling

Между другото аз не вярвам в ранна бременост да може да се увеличава апетита - вие чували ли сте подобен опит?  newsm78
Цитат

е да, ама не е това, за съжаление Sad
А и аз не мисля, 4е апетита се увели4ава още от самото на4ало newsm78

# 84
  • София
Аз лично, като бях бременна с Боби, докато не видях 2-те чертички, не вярвах, че съм бременна. Имах си всички признаци на ПМС и даже се изсмях на мъжа ми като предложи на 33 ден да купим тест.
И все пак всичко си е индивидуално. А от миризмата на кафе започна да ми се гади чак в 3 месец.

# 85
  • София
Момичетааааа! Къде се губите? Да ви черпя с по едно кафенце, да ви разбудя малко  food010 Ммммм, първо усещате миризмата му, после леко нагарчащия вкус.....и хоп.....вече сте бодри! Grinning
Хайде, приказвайте! Време не остана! Има-няма два часа до края на работния ден Wink

# 86
Аз черпя с виртуални вафлички  bowuu (имам си цяла торба в чекмеджето и колегите ме бъзикат Blush)

# 87
БЛАГОДАРЯ на всички за топлото посрещане.Аз съм Dimeto, но вече името за форума ми е Dime.Наистина много ме зарадвахте с тези мили и топли думи.Много често влизах във форума и четях писаното от вас и ми ставаше по-леко и окоражаващо, така че още веднъж благодаря. LaughingЖелая ви  седмица изпълнена с радостта  от виждането на  очакваните две чертички. Peace

# 88
МОРЕНКААА, ХЕЛП Гледай какво ми даваше при последния постинг "Темата или форумът, който търсите, не съществува или имате ограничени права. "  Crossing Arms
и после пишеше ако се повтори да информираме администратор, ама не знам от къде  newsm78 и затова теб те тормозя Blush

# 89
  • София
Етооо, заформихме купона: кафенце с вафлички eat Сега ни трябва и нещо смешно, че ме напушва смях, ама не знам за какво newsm78 Кажете ми, поне да знам за какво се смея Laughing
Ето го от мен вица:
Лекар към възрастна пациентка:
- Госпожо, като ви втресе, затракаха ли ви зъбите?
- Ми не знам, момче, щот не чувам много добре, пък зъбите ми бяха на нощното шкафче...
Joy Joy Joy
Сега вече знам за какво се смея. Включвайте се и вие!

Общи условия

Активация на акаунт