Нова седмица-нови радости (11-17.07)

• 12 769
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
 Laughing Joy  Ая , все на теб ли ще се случва ?  Joy
Както и вчера ти казах уцелила си момента , когато съм подреждала и трябва да изчакаш някакви секунди , това е . Няма проблем .  Laughing

# 91
  • Варна
Кафенце с вафлички е чудесна идея  Party

А ето ви нещо смешно и от мен - за шофьорките тук:
От МВР препоръчали на ръководството на КАТ да съобрази работата си с европейските стандарти.
От КАТ реагирали светкавично и изготвили оферти, съобразени с нуждите на клиента, под надслов:
"Възползвайте се от най-новите тарифни планове с много отстъпки от КАТ!":
-Предлагаме ви новите карти за експресно разплащане със заредени 20, 50 или 100 лв. глоби в тях.
- За VIP и корпоративни клиенти предлагаме новия тарифен план "Шумахер" за 1000 лв., и всички нарушения през месеца са безплатни.
- Не забравяйте и за новата абонаментна услуга "Любимо нарушение".
- Глобите за предварително избрано нарушение ще бъдат с 50% отстъпка.
- Само за 500 лв. златна карта "Антирадар" - радарите не могат да определят скоростта на притежателя й.
Следете промоционалните оферти на КАТ!

# 92
Здрасти Lea,ето един виц и от мен:
На среща на любители гълъбари, един любител разправя:
-Аз пък ще направя кръстоска между пощенски гълъб и папагал.
-Защо?
-Ами ако не може да намери пътя сам, поне ще може да попита някого. Laughing Grinning Laughing
Дано ви хареса.
Весел и усмихнат ден от мен!

# 93
Леа,зарази ме и сега ходих да си взема едно кафенце и добре ми се отрази,ама и ФаФли не отказвам-Диме,добре дошла при нас е весело! JoyВсе още продължава да ми се подува ръката и не спира,а не мога да мръдна от работа-някакви предложения за временно облекчение на положението докато се замъкна на лекар довечера? newsm78Готин виц Диме!

# 94
  • София
Ха-ха  Joy Joy Joy Светли, и ти кой абонамент избра?
Мацки, включвайте се и вие. Чакаме вашите свежи попадения. Може и да не са вицове, важното е да върви лафа dance blahblah blahblah
Диме, сега прочетох и твоя виц! Ех, че весел следобед се заформи!
Етина, ако имаш суров картоф, разрежи го, наложи го на подутото и превържи. Отока спада. При мен е действало много пъти.

# 95
Благодаря ти Etina.Пожелавам ти бързо оздравяване, дано да не е нещо сериозно.Успех Wink

# 96
  • Sofia
Ооо , Дими , добре дошла и от мен !  Grinning

# 97
Благодаря Morena. Добре заварила.Специални благодарности и на теб за този чудесен форум.Много успехи занапред ви желая newsm03

# 98
  • София
Не ме бийте, моля ви! Но пускам още един виц. Дано не ви се стори мръсен.
В завод за алкохол умира щатният дегустатор и пускат обява, че търсят нов. Явява се алкохолик, окъсан, мърляв... Директорът на завода се чуди как да го отпрати. Правят му тест. Дават му чаша, той опитва и казва:
- Червено вино, мускат, тригодишно, северен склон, отлежало в метални цистерни.
- Правилно.
Друга чаша.
- Червено, каберне, осем години, югозападен склон, дъбови бъчви.
- Правилно.
Директора се вижда в чудо и намигва на секретарката си да направи нещо. Тя носи чаша с урина. Алкохоликът опитва:
- Блондинка, 26-годишна, бременна в третия месец. И ако не ме вземете на работа, ще кажа от кого!

# 99
Ох, как имам нужда от един такъв "дегустатор" , ама на много ранна бременност  Wink

Последна редакция: вт, 12 юли 2005, 16:57 от Mur

# 100
  • Sofia
Девойки  , май трябва да ви подсетя за чата ... или клюкарника !?

# 101
  • София
Яяяя, дойде Моренка с шамарите Wink Млъквам, млъквам smile3505 Без бой.

# 102
 Joy Joy Joy Joy затжориха ли ви устата  Joy Joy Joy
Ама сте много сладки, като изпаднете в това настроение Wink Моренка, не им се карай много де Wink

# 103
  • София
Моренка, сори, че го превърнах в клюкарник, ама аз сега си тръгвам. smihesorry Нека другите девойки пишат, че горките май си глътнаха езиците. Особено новичките. Всичките не се лигавят като мен.

# 104
... аз бая работа имам напоследък,, а като 4ета вие как само за отпуски мислите.... искам и аззззззззззз ама май ще ми се размине и тази година
Абсолютно ти влизам в полужението Sad Аз за това и чак сега ви се отчитам за днес. Момичета, точно след една седмица ще си задоволя любопитството дали сме направили нещо или не, така че стискайте палци. Макар че то вече за това е късно, или е станало, или next time Simple Smile Този месец ни беше пробен и не сме били много стриктни, но ако ми дойде шъ фащам мъжо за ушите и няма отърване от мене Mr. Green
На новичките: Well come Grinning и приятно забавление.

Общи условия

Активация на акаунт