Да ходи самичко иска вече СЕПТЕМВРИйското човече!

• 11 433
  • 281
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Крайно време е и аз да се запиша.

Ваня, изглежда добре сте си изкарали, а и батковците са се развихрили на Пампорово.

Сънгърл, похвално за твоята педиатърка с тази богата информация. Аз определено забелязах реакция след ваксината, беше 7, 8 и 9 ден, всяка вечер се позатопляше леко (не съм мерила Т, защото беше ниска) и спеше адски неспокойно, което не е типично. През деня нямаше Т, това продължи около 3 дни. Все още не е минал 20 дневния период и очаквам и други неразположения.

С поведението обаче напоследък сме много зле. От както се открехна на далаверата с шкафовете полудявам. Аз му забранявам, той се опитва да си го издейства с тръшкане.

Искам да ви покажа какви рамки си направих. Имам бая материал за рамкиране, а и ми е много приятно.

# 31
Крайно време е и аз да се запиша.

Embarassed Embarassed Embarassed и аз така
kali страхотни рамки и страхотен материал за рамкиране Hug
'Аня да си ти живи и здрави мъжете. Много хубави снимки.
Пак доста болнички дечица, ейййй тези болести са ужасни.Дано Praynig всички бързо се оправят.
Ние сме добре, Йоанка всеки ден ни забавлява с някоя новост, която е усвоила. Но определено се очертава малък "инат" и колкото и да не искам да си призная не е много общителна Thinking. Като излезем навън се усмихва само на продавчките или на бабите в парка, не иска да си играе с всички дечица на нейната възраст, абе претенция от сега се офармя ooooh! Сега я чакам да стане и да се мятаме навън, че след малко ще се стъмниииии
чао за сега от нас

# 32
Аз като пуснах мухата, поне да взема да доразкажа:
naskaa, витамин С сам по себе си действа добре при алергични реакции, така че нищо не пречи да го даваш  Wink
'Аня, хомеопатията е thuya occidentalis 15chКалциевият глюконат Ирина не го приема, доскоро се лъжехме с калциев глюконат + лактат (детски сироп). Този път и него го плюеше, та реших до ваксината да не я тормозя, а сега след имунизацията и давам Fenistil капки 2х4, което е прилично ниска доза Peace
kali, педиатърката ми е незаменима! Peace Просто нямам забележка... а съм я намерила от форума Rolling Eyes
Дано всички бързичко да се оправят! Praynig

# 33
  • София
'Аня, хомеопатията е thuya occidentalis 15chКалциевият глюконат Ирина не го приема, доскоро се лъжехме с калциев глюконат + лактат (детски сироп). Този път и него го плюеше, та реших до ваксината да не я тормозя, а сега след имунизацията и давам Fenistil капки 2х4, което е прилично ниска доза Peace
 bouquet

ASEN4E, kali, naskaa, liudmila73 благодарско за приятните коментари! newsm51

Да ви кажа вчера като пазарих в магазина - докато плащам на касата и се оглеждам Емко какви ги върши, Дани прибрал половината покупки при него в кошницата. Heart Eyes После Емко ми помага да ги носим до колата, големи помагачи. Simple Smile (Обикновено като съм сама с тях в магазина ставам  Crazy, затова вече в краен случай ходя сама с тях, и то за малко неща, но този пък се държаха доста добре.)

# 34
Стилияна пак вдигна температура - 38 градуса е в момента. Дадох Нурофен, да видим. Дано няма нищо друго - иначе зъбчето е пробило.

Ваня, страхотни снимки Peace

# 35
  • София
Ваня, страхотни снимки Peace
Hug

спокойна нощ без температура ви пожелавам на вас.

# 36
  • ВИДИН, 10 км след края на света
я да се запиша, че вчера някой ПАК беше забравил да си плати нета  Crazy

много болни мами и дечица, всички да се оправят бързо  Hug

# 37
  • София
Ееех, как ми се приходи на планина (особено в любимите ми триъгълни къщички), като разглеждах снимките на Аня  Hug , !

За ваксината "Рубеола, морбили и заушка" - при нас минаха 20-те дни, в които се предполага, че може да се прояви някаква неприятна реакция (Т, обрив и т.н.). Ами нищо не се прояви - дори 1 ден Т не е вдигнал, а растяха зъби същевременно.
Така че не е задължително да има някаква реакция след ваксината и дано всички септемврийчета да минат този период леко като Тони!

Съни, браво на твоята педиатърка - явно е доста добър специалист жената  Peace ! Инфото определено е полезно  Hug !

Кали, страхотна рамка  omm , страхотно си се справила!
На мен нещо не ми се отдаде да направя някоя сполучлива и зарязах това занимание  Crossing Arms !

Краси, браво на Анито! Голяма чистница ще бъде и много ще ти помага, от сега е видно! Много да я нагушкаш от нас с Тони  Hug !

Аз никак не съм добре. През нощта ставах на два пъти да пия Стодал, защото кашлях неудържимо, направо въздух не ми остана. А от сутринта съм и със запушен нос  Tired ! Най-интересното е, че нямам Т или други неразположения. Пия тука някакви витамини, аспирини и др. такива, но ме притеснява положението на дробовете, а до другата седмица не се очертава свободно време за преглед при док  Confused .
Дано всички болнички бързо да се оправят  , че не си е работа това с болестите  ooooh! !

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 20:54 от Kally May

# 38
Дано всички болнички бързо да се оправят  , че не си е работа това с болестите  ooooh! !

Praynig Praynig Praynig ДАНО!!!

Много хубави снимки и клипчета! Heart Eyes Hug  bouquet

Аня,една снимка от рд на Дани,дето сте двамата,много ми стана любима! Heart Eyes HugСтрахотни сте!

Лизи е със синьо и червено чело!  ooooh! Падна няколко пъти днеска,но нищо сериозно! ooooh!
Мислех доста да коментирам,ама чета през деня,а нямам време,сега пък съм забравила!!! Embarassed Rolling Eyes

# 39
Аня-снимките са страхотни Sunglasses

Косето днес е добре,дори тази вечер беше страшно послушен.След като изпразни един шкаф,после върна всичко обратно,извади от хладилника соевия сос,порита го малко и пак го върна,да ня повчрваш.Послед пък дълго време ме преследва с кутията мокри кърпички ,докато се усетя,че той просто иска да го сложа там,където винаги са стоели.И аз пък къде ми е акъла да ги разместя...

За първи път Косето се подсече ,има 2 петна сухи,червени по-големи от монета 1 лев на бузите на дупето.Мажа го с Бочко,някакви идеи за друго мазило?

# 40
  • Асеновград
Кали, бързо да се оправяш ти пожелавам Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Много прегръдки и от нас за вас  Hug

Аня,страхотни снимки  Peace

Утре ще идват майстори вкъщи, за нашата прословута камина,най-после ще дойдат да я започнат,след като ни лъгаха 1 година ooooh! сега ще завиваме всичко с найлони.Ужас,направо не ми се мисли.Утре ще сме у майка ми, там има нет,така че няма да ви изпусна  smile3530

Лека нощ от нас   bouquet

Редактирам се да кажа,че прочетох,че Ками е писала,че Косето има 2 сухи петна на бузките-без да прочета ,че става въпрос на бузките на дупето  Embarassed Embarassed Embarassed затова писах отначало да маже с бадемово. Hug Иначе за подсечено Бочко-то,Бебетан-на нас най-много ни помагаше  Hug

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 23:21 от Красииии

# 41
  • ВИДИН, 10 км след края на света
Утре ще идват майстори вкъщи, за нашата прословута камина,най-после ще дойдат да я започнат,след като ни лъгаха 1 година ooooh! сега ще завиваме всичко с найлони.

че какво й е?  newsm78

# 42
  • София
Ками, действай с Бочко-то, екстра кремче си е. Пенатен също е вариант.
Голям послушко е бил Косето днес  Hug !

# 43
  • морето и сините вълни :)
Дзаааааааккккк Mr. Green

# 44
  • Асеновград
Утре ще идват майстори вкъщи, за нашата прословута камина,най-после ще дойдат да я започнат,след като ни лъгаха 1 година ooooh! сега ще завиваме всичко с найлони.

че какво й е?  newsm78

Куши, не ни е облечена с камък още,гледат се тръбите .Преди година едни майстори ни я направиха уж,обаче бяха сложили някаква вата в комина и една вечер щяхме да се задушим.След това я бутахме,камъните се изпочупиха.И сега наново,тия ги чакаме година вече, и ще режат на място,защото все пак има остатъци от камъните.И за да не поръчваме всичко наново,поже е гранит и е страшно скъп ще се напасва на място и ще е мръсотия голяма  ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт