Ти какво сготви? Снимай, покажи!- 16-та тема

• 42 745
  • 491
  •   1
Отговори
# 45
pep-4o, ако ми беше хрумнала и на мен тази идея за бебешките пюрета, нямаше да се чудя как да оползотворя тиквата, че да не става зян Crazy

ГГЗ  Wink

Аха, а какво е ГГЗ newsm78

Джиджа мерси Hug Много е вкусно, да знаеш yes

# 46
Ааааааа, Пепчо, сетих се...г.з глава затрива smile3532

# 47
Ааааааа, Пепчо, сетих се...г.з глава затрива smile3532

изумително  #Crazy бърза си   bouquet

# 48

Представям си...правила съм някои неща от там и всички са страхотни  Crazy

# 49

Представям си...правила съм някои неща от там и всички са страхотни  Crazy
И аз така Grinning

Пепчо, ти  gydi ли ме?  Hug

# 50
Ей, мацки, кога успяхте три станици да изпишете ooooh!
Сготвихте, показахте и сте го ударили на майтапчета Laughing
Миленка, много апетитно рулце Peace
Аз нещо съм се омързелявила/каква дума сама Outta Joint/ и го ударих на скаричка Wink
Салатка с бяла риба и синьо сирене

Гриловано пилешко и гъбки

Десерт няма кой да ми направи и ще точа лиги по вашите Mr. Green
Хайде лека нощ Wink

# 51
esy, при тази салатка и пиленце за какво ти е десерт Heart Eyes?
А ще споделиш ли какво и как за салатката newsm56

# 52
Миленче, нищо особено, но вкусничка Wink
Ето я рецептата

# 53
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Ако може и аз да се запиша в кулинарния клуб, с пържени барбунчета и кус кус с портокали.

добре дошла  Hug
как правиш кус-куса с портокал?

# 54
Момичета страхотни сте  Hug
Редовно ви чета и взаимствам рецепти, но не съм такъв кулинар като вас и затова няма да показвам снимки.
Продължавайте в същия дух   bouquet

# 55
  • ВАРНА морето сините вълни
здравейте момичета и аз да се отчета със снощната вечеря
скариди с бяло вино и сметана рецептата е на Блонди и стана нещо невероятно вкусно снимката е линк към рецептата ако някой се интересува но определено си заслужава да се опита и нещо по обикновено пържена илария за днес още не съм решила какво да сготвя но има време -желая на всички ви приятен и успешен ден newsm10

# 56

П.П. Момичета , подкрепете едно БГ бебе в този испански конкурс - http://www.lazoos.com/foto-ana-maria-de-4-...pi_fd1c2c6.html - горе вляво има син квадрат с число и под него пише votos , натиснете отдолу ! Бебето е на второ място , а утре е краят ! Ето линк и към темата тук , има право на нея - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=341500.0

Гласувах! Успех на сладурчето!

Честита тема!  bouquet

# 57
  • Някъде на път....
Пак красоти има тук, както и очаквах!  Hug
Само аз си готвя обикновени манджи...... newsm78

У нас в понеделник - Шарен боб яхния, снощи - Кюфтета Балканска скара и Картофени кюфтета

# 58
Диди – разбрала си защо се тръшкам, абсолютно съм съгласна с написаното и страшно ценя мнението ти. Heart Eyes Розите и аз си ги харесвам, особено за първи път, и няма да се опитвам да променям мнението ти, защото съвпада с моето. Тръшкам се за другите неща. Laughing

arte_mida47, Лабрекс, esy, гелева, Бъни, Бетина33, Джиджа, Кюбит, Деспина, iguanka, Котка, pep_4о, Love, благодаря ви за поздравите, страхотни букети и ми е мило че сте ме поздравили.

10х и на Мама Цоцоланка – не ми гледай сеира само, ами и ти се включвай.
Бъни – и ти си с набито око, знам си аз, с тая торта там не бих си и помислила да се появявам. Само тук, където темата е какво сме сготвили, пък било то и не съвсем.... За хотела (виртуалния те назначавам  за отговорник по тортите и сладките работи – взимам те веднага,стига да се договорим за парите, че може и скъпичко да ми излезеш, то професионалистите са високо платени).
pepika – страшно сладки тия мишлета, благодаря ти.

Леле колко ми е хубаво с вас момичета.... Съжалявам само, че не мога да се меря с някои от вас, които готвят повече и по-често, на тях искрено им завиждам.

Диди – и аз в кюпа за бебето – щом си е наше, демек българче, за него сме. Само и на мен ми се стори, че не ми преброи гласа.

Милена, страхотно е рулото. Смятам да го пробвам и кексчетата и него, ама първо май ще са кексчетата. В къщи половинката не яде тиква, миришело му на пръст/земя и му било останало от детството как се бил спъвал в тикви като ходел на село, и с тях хранели били прасетата. Joy Joy Joy А аз обожавам печена тиква Laughing

Аз вече не знам, кое по напред да пробвам от ваште манджи.

И да си кажа за тортата. Мнооооооооооого беше вкусна, наистина, за разлика от проблемите за външния вид, на вкус беше супер. По 2 парчета съм сипвала. Половинката каза, че ако още веднъж се тръшкам така за ядене, щял да се регистрира в бг-мама hahaha, за да обяснявал на хората, какво било всъщност положението, защото съм изкривявала истината и съм правела драми от прекрасни неща, особено на вкус. Той беше в захлас, честно наистина Laughing Laughing Laughing Добре, че не разбират за кръпките и  плохите Wink

После ще кача снимка на парче.

А и да се похваля, имам си скара подарък. Те мойте гости си ме знаят, че съм от жените дето не се обиждат на такива подаръци, даже си умирам за такива. По скоро ще се обидя парфюм ако ми подарят, защото може да се тълкува като намек, че мириша на кухня hahaha hahaha hahaha Сега вече и в рецептите за грила ще мога да се включвам. Laughing

# 59

П.П. Момичета , подкрепете едно БГ бебе в този испански конкурс - http://www.lazoos.com/foto-ana-maria-de-4-...pi_fd1c2c6.html - горе вляво има син квадрат с число и под него пише votos , натиснете отдолу ! Бебето е на второ място , а утре е краят ! Ето линк и към темата тук , има право на нея - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=341500.0

Гласувах! Успех на сладурчето!

Честита тема!  bouquet
И аз гласувах!!!!!Голяма сладурана!!!! Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт