ФЕВРУАРЧЕ да пълзи обича, мама все след него тича!

• 18 761
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
Слави, прегръдки мила Слави...

# 91
  • ВАРНА
Здравейте. Нямам много време последните дни за форума, използваме хубавото време да сме на вън. Вечер заспивам заедно с Емо  Blush. Иначе Емо е почти добре, лека хрема има. Роси, мерси, че попита  Hug. Водих го вчера на док. леко му е зачервено гърлото. Аз също съм с хрема, но много ме мъчи последните два дни. Слагам капки, но още ми е зле.

Мила, Слави, радвам се, че се разписа.  Hug Моля се "черната" серия да приключи в най-скоро време. Пиши как са нещата при теб след понеделник.
Лейди, браво на теб, започваш работа вече, а една среща не си направихме ..... в това хубаво време ..... срамота. Как е Ники /големия/?  Знаехме си ние, че твоя малък Ники ще е най-пъргавото ни ФЕВруарче.
Мама Ави, честита годишнина! /на патерици/  Вечно да се обичате така!

Бабо, обичам те  Flowers Rose Flowers Rose
Миа, Тео  Flowers Rose Flowers Rose, мислим за вас!

Хубава вечер на всички и Мери, моля те, не будувай до 2 след полунощ  Hug

Тази вечер, като се прибирахме от разходка, пред кварталния магазин имаше едно сладко кокерче. Собственика му беше в магазина и ние се забавлявахме с кучето. Ама то първо дойде при нас. Давах му бисквитки и то се молеше за още. Емо много му се радва, смя се с глас. ЦЪК

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 23:27 от de3demonka

# 92
Добър вечер на всички..  bouquet
Слави,надявам се всичко лошо вече да е зад гърба ти...Нека Бог ви помага... Heart Eyes
Дездемонка,излекувайте се по-бързо .. Praynig
Мери,Мериииии.........нямаш  умора  ooooh!
Надявам се утре да имам повече настроение да пиша,днес ми е един такъв сив и тежък ден... Tired
Спокойна нощ на малките февруарчета и мамчетата им..  bouquet

# 93
 Честито на всички месечинки, годишнини и така нататък
 Ух и на мен ми е едноп смотано днес извинете
 Слави, мила не знам какво да кажа...лекувай се и дано скоро да започне дълга слънчева серия за теб и семейството ти. Целуни Даяна от мен.
за всички които вече не са до нас Flowers Rose Flowers Rose

# 94

Момичета малко тъпо стана,но писах нещо-после реших да го изтрия-поста,но не успях.А само една точка е още по-тъпо.
Лека и спокойна нощ.
Гала ,Рая добре ли е?Нацелувай прелестната млада дама.Обожавам Люлак.Не знам защо но като гледах нейните снимки от срещата, сякаш усетих аромата му... Hug

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 00:06 от Кас

# 95
  • ВАРНА
Кас, това като за "лека нощ" беше забавно.  hahaha Joy

# 96
Кас, това като за "лека нощ" беше забавно.  hahaha Joy
Офффф Дез,докато се обяснявам Embarassed,но правилно си ме разбрала.Омръзна ми да сме всички в серии или болни.Дайте малко да се повеселим-пък дано се оправим вече. Praynig

# 97
  • ВАРНА
Кас, вече прочетох и разбрах.  Wink
 Питаш ли ме мен, лаптопа на краката, в дясната ръка мишката, а в лявата носната кърпичка...

# 98

Гала ,Рая добре ли е?Нацелувай прелестната млада дама.Обожавам Люлак.Не знам защо но като гледах нейните снимки от срещата, сякаш усетих аромата му... Hug

KАС,аз вече и писах,но не ми обърнаха внимание за цветовата гама... smile3506
Ще кача тази вечер снимки да ни видите ....вече на 9 месеца,само да доготвя,прибера прането,да пусна нова пералня,да се изкъпя в това  време.. newsm09..
Въобще почивка няма за мен... sunНо пък като ги погледна само малките и се зареждам моментално със енергия и съм готова за нови подвизи... newsm03
Хъмммммммм......МЕРИ още я няма ...то не бяха сладка,компоти... ooooh!

# 99
Честита месечинка на нашия приятел Илиянчо!!!(вече на патерица Embarassed)
Честита месечинка и на кукличките на Бубето - Вяра и Велизара!!!

Мия и Тео,послон пред светлата ви памет,милички
Слави,пиши мила,когато можеш Hug Hug Hug и дано скоро се похвалиш с една хубава ,цветна серия ,желая ти го от сърце Heart Eyes Hug
Злато Hug

Момичета,благодаря ви за хубавите пожелания  bouquet  bouquet  bouquet
Бубенце,защо ти е сиво на теб?Винаги си толкова положително и оптимистично настроена Heart Eyes
Хайде и аз да се оплача Sad,днес Мони се събуди със запушено носле и сополи,цял ден е така ,не кашля ,хапва и си играе,но спинка повечко днес и й е запушено нослето.Моля се само да е от зъбките,защото горните 2 зъбчета(страничните) пробиват PraynigАко и утре е така ще ходим да я види педито.Сега й пръскам Стеримар в нослето,дадох й Осцилококцинум и Витамин Ц и купих сребърна вода от аптеката.По този въпрос Мери,ти нали капеше в нослето сребърна вода,колко пъти на ден и по колко да капя?Друго какво мога да правя с тази вода,защото много неща пише на опаковката newsm78,благодаря ти предварително Hug Hug
Днес бяхме в морската градина със  Златомирка ,а после и с Роси и плановете за утре бяха да отскочим семейно до Айтос да видим Мери,но сега май ще се откажем Confused,зависи утре как ще е Мони.
Болничките да здравяват вече ,а здравичките да се пазят Hug
Лека и спокойна нощ на всички

# 100
Честити месечинки на Вяра и Велизара! Много ви обичам момичета! Hug
Бубе  Hug Желето варя тая вечер, за мен е, обожавам го. ( а ти защо не спиш още?)
Обаче ще послушам Дез тази вечер и лягам преди да е станало 2.
И на Илиан честита месечинка!
Бог да прости починалите! Мия, Тео, надявам се че сте щастливи мили малки красиви ангели!
Готи ви праща много поздрави, няма търпение да се върне, да изчете и пише как са. Аз само ще изклюкаря че тя пърхаше от щастие по телефона, ще става кръстница за втори път, освен това кръщават бебето на нея, голяма чест и щастие, но тя си ни го заслужава с пълна сила!
Кас, благодаря слънце, аз сега ще гаврътна едно малко кафе от твоите, за да ми стигнат силите да дооправя и да лягам.
Днес си взех двата почивни часа за месеца, Иво гледа момичетата а аз се подстригах и боядисах.
Роси надявам се да дойдете  Praynig Ави, ако е само това не се коси, навън ако не се докосват децата, хремите не се предават. Само Мони да се чувства добре разбира се.
Споделям с незаспалите вечерята си  Mr. Green (тук един шоколад бях сложила ама що не излиза не знам  newsm78)
Сладки сънища!

п.п. Колко съм разсеяна  Embarassed Ави, капя поне 3 пъти по половин, че понякога и цял капкомер, даже не капя ами направо го истрелвам в носа. Така хем минава и почиства, успокоява и спада лигавицата, останалото детето го поглъща и засилва имунната сстема.

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 02:01 от Мери

# 101
  • София
Добро утро от мен Grinning
 Ние вчера бяхме в зоологическата градина, през цялото време ми се превиждаха форумски мами и деца Grinning

Драконче, все се каня и забравям да ти кажа, че надписа отпред ми харесва много Grinning

Асол, с нетърпение ще чакам следващата среща- снимката, която си обещала ще е страхотна Grinning Аз съм правила подобен опит, но само "опит" Mr. Green http://www.sabev.net/george/images/177.jpg

Роси, Алекс е супер сладур Grinning
Чара, Ефросина, скрихте ми шапката! Като гледам Камен и Анна как ходят, се замислям дали е права педиатърката, като не ми позволява Калоян да го държа дълго време на крачета, защото бил едричък.

Пух, ако Калоян може да се изправя сам като се хваща за мебелите и да стои прав като се подпира на тях, според мен няма логика аргумента на педиатърката ви. Ако не може сам и му се огъват крачетата- мисля, че е права.И на мен една лекарка(не нашата, случайна) в поликлиниката ми каза, че бил малък да го водя за ръчичка да ходи, ама той у нас сам по цял ден си щъка( подобно на това както Лейди В го е описала). У нас нито го държа, нито го водя. Как да го накарам да седи като е едричък- трябва да го вържа ли?Щом природата му е дала възможност вече да се придвижва, не виждам смисъл да ритам срещу това. На вън го придържам, за да не се въргаля(много-много) и за да не реве- абсурд е да си седи в количката. И да се похваля- вчера направи (само веднъж де) четири крачки от мен до количката Grinning

Валерия, ми, хъм, ам.. май си ходят Камен и Анна, поне за сега де Grinning

Слави прегръдки и от мен Hug Злато за теб също Hug Често се сещам за Миа и Тео, малките душици...

Трябва да ставам... до довечера

# 102
Добро утро и от мен  Peace
Леле, това дете е станало в 6.30 без дори да се замисли, че днес е неделя hahaha Ама това не е човешко Crossing Arms
Само това помага за събуждане...

Алекс и той от днес е със сополи - явно ще вадим зъбче! Мери смятам че ще сколасам да дойдем да те видим Peace Мери следващия път си вземи повечко свободно време - заслужаваш го  Hug
Бубенце, честити месечинки на двете синеоки принцески Hug

Софиянки, снимките са страхотни. Много сте слънчеви, а дечицата са толкова пораснали Peace
Кас, Дез, Бубе бъдете слънчеви и усмихнати Hug
Пухи, не се притеснявай за цар Калоян  Hug Аз си мислих, че Алекс ще е по неенергично дете от Боби, но както върви - ще проходим по рано и от батко му - на 10 месеца. Този път дори без проходилка. Само да са живи и здрави дечицата Praynig Чара го е казала правилно, че природата ти подсказва как да се развиват нещата в този живот Peace
Хайде слънчев ден от мен! Отивам да готвя телешко варено, че моите мъже ме молят от 1 седмица hahaha

п.с Мила Слави, мила Злато пожелавам ви най-голямото щастие на света да ви споходи. Прегръщам ви Hug За Тео и Миа Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 08:42 от rosi_bosi

# 103
  • София
Добро утро! Hug
Момичета, вчера Хъмпти имаше РД. Никой не забеляза и не написа две думи! Tired Съжалявам, явно вече не сме едно цяло, а просто събрани от различни места, ей така да пълним темите. А може би и всеки с проблемите си, да де знам и аз, но ми стана криво......
Както и да е!
Днес е много хубаво времето, само за разходки!
Честити празници на всички с поводи!
Честити месечинки на бебоците ни!
Слави, оздравявай бързо и дано проблема бъде забравен. Hug
Драконе, аз се обърках с мерките на Яна, защото спадна малко на тегло и като се оправят нещата ще пиша. Много Hug за усилията ти!
Много  Hug на всички вас и приятен ден от нас!

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 08:59 от GoldenEyeful

# 104
  • Варна
Голди някой спомена за рождения ден на Хъмпти,но може би защото не пише не се включих много момичета към пожеланията. Но донякъде си права....
Честити месечинки на куклите на Бубето. Да са и живи и здрави   bouquet
Пухи Чара е права. Също като до еди кой си не трябвало да сядат, е то като се надига в количката да го натискаш надолу ли ?? Детенцето само си показва  Peace
Ех много болнички дечица, по бързо да оздравяват, че много тъжно Praynig
Дез аз съм на 4 часа до 12 часа, така, че следобед можем да излезем. Уговорете се нещо с Жаси, пишете тук, а аз ще разпространя на другите по скайп и смс.

Общи условия

Активация на акаунт