. Иначе Емо е почти добре, лека хрема има. Роси, мерси, че попита
. Водих го вчера на док. леко му е зачервено гърлото. Аз също съм с хрема, но много ме мъчи последните два дни. Слагам капки, но още ми е зле.
Моля се "черната" серия да приключи в най-скоро време. Пиши как са нещата при теб след понеделник.

, мислим за вас!

..
Но пък като ги погледна само малките и се зареждам моментално със енергия и съм готова за нови подвизи... 

и дано скоро се похвалиш с една хубава ,цветна серия ,желая ти го от сърце

,днес Мони се събуди със запушено носле и сополи,цял ден е така ,не кашля ,хапва и си играе,но спинка повечко днес и й е запушено нослето.Моля се само да е от зъбките,защото горните 2 зъбчета(страничните) пробиват
Ако и утре е така ще ходим да я види педито.Сега й пръскам Стеримар в нослето,дадох й Осцилококцинум и Витамин Ц и купих сребърна вода от аптеката.По този въпрос Мери,ти нали капеше в нослето сребърна вода,колко пъти на ден и по колко да капя?Друго какво мога да правя с тази вода,защото много неща пише на опаковката
,благодаря ти предварително

Желето варя тая вечер, за мен е, обожавам го. ( а ти защо не спиш още?)
Ави, ако е само това не се коси, навън ако не се докосват децата, хремите не се предават. Само Мони да се чувства добре разбира се.
)

Аз съм правила подобен опит, но само "опит" 

Злато за теб също
Често се сещам за Миа и Тео, малките душици...
Ама това не е човешко 
Мери следващия път си вземи повечко свободно време - заслужаваш го 

Аз си мислих, че Алекс ще е по неенергично дете от Боби, но както върви - ще проходим по рано и от батко му - на 10 месеца. Този път дори без проходилка. Само да са живи и здрави дечицата
Чара го е казала правилно, че природата ти подсказва как да се развиват нещата в този живот 
За Тео и Миа

Съжалявам, явно вече не сме едно цяло, а просто събрани от различни места, ей така да пълним темите. А може би и всеки с проблемите си, да де знам и аз, но ми стана криво......
за усилията ти!
на всички вас и приятен ден от нас!

Препоръчани теми