Колко свобода давате на мъжете си?????

• 15 898
  • 429
  •   1
Отговори
# 105
ако не ми тежи и нямам нужда от помощ ... нека иzлиzа ... иначе ще вzеме да ти се депресира  Sad Но ако имаш нужда от помощ и се чувстваш уморена прибирай го в къщи и zачЕzвай ти.

# 106
Колко свобода давате на мужете си?

Само малко, колкото да вдиша Laughing

# 107
Мдаа..лошото,а може би хубавото  е, че за всяко клише и за всяка сентенция си има контра, свободата на едни е затвор за други, толкова различни птици има по света: пойни, нощни, гълъби,кукувици, пингвини....., но естествено папагалите винаги знаят всичко.

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 15:06 от Анонимен

# 108
Толкова колкото искам и той да дава на мен.

# 109
Не съм му я взимала, че да се налага да му я давам на порции. Но той няма време за излизане. Или е на работа, или е твърде уморен за купони до сред нощ. Що се отнася до мен, не ме е ограничил по никакъв начин. Даже е малко странно за хората около нас, защото той е у дома вечер след работа, а аз излизам понякога по това време. Никога не е имал нищо против. Единственото условие е било да си нося ключ, за да не го будя по нощИте със звънец или телефон да ми отваря.

# 110
абе 1 мъж и с червен конец да го вържеш за оная работа, пак ще намери начин... ако иска...

# 111
абе 1 мъж и с червен конец да го вържеш за оная работа, пак ще намери начин... ако иска...

То червен конец против уроки съм чувала, че се слага. Ако на някоя и е хрумнало там да върже на мъжа си ....  hahaha

# 112

То червен конец против уроки съм чувала, че се слага. Ако на някоя и е хрумнало там да върже на мъжа си ....  hahaha
Едно време са връзвали на мъжете си на оназ работа канап. Ама ей така както си е кротък и в основата, щото ако му стане, тежко му и горко на мъжествеността. Mr. Green Хич не е трябвало и само помисли да му минават, щото започне ли да му расте, Господ да му е на помощ с този стегнато вързан канап там. Да! Така се предотвратяват мъжките помисли, пък с канапче на онова му нещо, спокойно го пускайте където и когато поиска. Важно е да се овладее техника на някакъв неповторим възел, че да си личи и ако е развързван, и е гепен от всякъде!

# 113

Пък никой не споменава за номера с потапянето във вода, когато 'Милото" се прибере не навреме. Crossing Arms

# 114

Пък никой не споменава за номера с потапянето във вода, когато 'Милото" се прибере не навреме. Crossing Arms

Ми то от много "размисли и страсти",съвсем забравихме за макарите Joy

# 115
  • София
Ако искате да не ви изневеряват - дръжте ги по изкъсо... Peace Mr. Green

# 116
  • Linz
Това е най-сигурният начин да го тласнеш към чужди обятия.

# 117

Възможно е, нямам представа, но до скоро нямахме разведени приятелски семейства, а сега вече 3, всички бяха от либералните - то не бяха дискотеки поотделно, концерти, самостоятелни почивки и т.н. И всички се разделиха заради трети човек.

# 118
Това е най-сигурният начин да го тласнеш към чужди обятия.
Веднъж да съм съгласна с Рени.То кучето,дето е първи приятел на човека,в един момент му писва от дърпане и връзване.

# 119
Чаткате му катинарчето и готово.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт