Махнете всякакви прегради, аз Януарче съм, прескачам сгради!

• 11 676
  • 277
  •   1
Отговори
# 45
  Аз не  гледам Ивонска.Моите мъже още спят и не мога да пусна ТВто..... Rolling Eyes
  Анджелина,само разстройство ли има Любо?

# 46
E, пак претупаха темата от Канал 1.

Само разстройство. Подозирам един кътник, който е почти изникнал и му е отслабил имунитета. С триста зора му давам лечебната хумана. Пробвах с Милупа, отказа, отиде на боклука. Хуманата я яде, но много малко като количество.

# 47
   Лечебната хумана против разстройство ли е?

# 48
   Лечебната хумана против разстройство ли е?

Да. Хумана HN mit MST. И Милупа HN 20 (за цифрата не съм сигурна) също.
Хуманата е с вкус на банан, Милупата е с морков.

# 49
   Благодаря ти,Анджелина!Аз не ги знаех.....

# 50
  • София
Ееее, пак не гледах.  #Cussing out

# 51
Ееее, пак не гледах.  #Cussing out

Ми то и аз, ама щото куфях на Металика в едно задръстване Mr. Green
Манано, мари, Цветан има очите на Ая Thinking Имаш ли коментари по въпроса Mr. Green
Мойта Ая и тя е с кашлица и най-вероятно ще се гледаме по някое време у нас Confused А беше толкова здраво дете....

# 52
# 53
Манано, мари, Цветан има очите на Ая Thinking Имаш ли коментари по въпроса Mr. Green
Не се притеснявай - не еот Митю, щот требваше тогава да е женско  Mr. Green Но ша видиш ти как живот и здраве някоя от щерките ти ще ми стане снаха, колкото и да се дърпаш  Wink

# 54
  • София; Дружбето
Ива беше се барнала яко Mr. Green В нета може да гледате онлайн, друг път да знаете

# 55
Но ша видиш ти как живот и здраве някоя от щерките ти ще ми стане снаха, колкото и да се дърпаш  Wink

Ая? Отсега ти я давам Flutter Пу ти да гледаш внуците Mr. Green

# 56
Но ша видиш ти как живот и здраве някоя от щерките ти ще ми стане снаха, колкото и да се дърпаш  Wink

Ая? Отсега ти я давам Flutter Пу ти да гледаш внуците Mr. Green
Аз ще сам модерна свекърва - ще им взема детегледачка  Flutter

# 57
Прибрахме се!!!
Това моето е било някое 24-часово вирусче... днес нищо ми няма  Flutter

След малко отивам да си прибера детенцето!!! Лошото е, че батко и днес се е ошарил, което значи, че и Дара ще го последва...  Tired С какво се мажеха пъпчиците?

Иве, не можах да гледам...

# 58
  • София
След малко отивам да си прибера детенцето!!! Лошото е, че батко и днес се е ошарил, което значи, че и Дара ще го последва...  Tired С какво се мажеха пъпчиците?

Ако е варицела - ние мазахме с ментолов спирт и/или Фенистил гел.

# 59
Здравейте и от мен!
Марти беше с конюнктивит и се гледахме 4 дни вкъщи. Продължава да кашля - по малко - 1,2 пъти на ден, лекарката му написа, че е ок за ясла и сутринта го заведох. Да видим днес как ще е. Аз съм с хрема - не мога да се оттърва и да се почувствам човек - главата ми е като гумена. Какъв е извода - само гърч и никакво отпускане, че почват болестите.

Манана - Цеци е страшно сладък! Дано второто при мен стане по-лесно  Praynig.

Хубав ден от мен!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт