Махнете всякакви прегради, аз Януарче съм, прескачам сгради!

• 11 692
  • 277
  •   1
Отговори
# 75
Мангич, успех с откриването днес. Нека то помогне на тези деца да бъдат по-сигурни и защитени. Нека и това бъде само първото от многото такива жилища Hug Hug Hug
Джиндж, при нас също е така. В яслата ми казват че Ая е най-доброто дете, а у нас тероризира всички. Бие кака си, мен, баща си и ни терори с краясъци(съвсем умишлено). Пробвала съм и с добро и с лошо Twisted Evil Twisted Evil, но ефект няма. Понякога се чуствам изтощена и физически и психически само след един час с нея. Явно кризата на 2-те годинки вече започва по-рано Mr. Green Добре че Биш ми е душичка, иначе досега да съм се гръмнала Crossing Arms Надявам се бързо да минава този период при всички януарски козички и да станат едни приветливи и мили като майките си Flutter Flutter Flutter
Андж Hug Hug Hug

# 76
  • София
О, и аз мога да повторя Джиндж и Сту - Шош е станал кошмарен!  Crazy С мен и баща си, де...  Tired Инак си е все такъв мил и приятен...  Crossing Arms Днес ще правим консултация с психолог, та после ще разказвам...  Sunglasses

# 77
  • София
Магнолия, БРАВО на вас за всичко което правите. Каквото и да кажа, ще е малко. Желая успех на всичките ви начинания.

Джинджърче, ти горе-долу описа Мая. Ако това ще те успокои - не сте сами. Същата работа е и тя: през деня се държи добре, храни се, спи, играе си. Е, понякога хвърля разни неща насам-натам. И това е като стои с майка ми или с мъжа ми. Обаче аз като съм там, елате да видите какво става. То са ревове, тръшкания, крясъци, не иска да се храни. За мен събота и неделя са голямо изпитание. Често в неделя вечер съм на ръба на нервна криза. В понеделник с удоволствие отивам на работа, че да си отдъхна малко.

Ивонске, що ще ходите на психолог? Питам, че майка ми само ми дудне, че Мая била нервна (това щото хвърля предмети от време на време и реве и се тръшка като аз съм там) и иска да я води на лекар. Мен ме ядосва, защото според мен детето не се държи по-различно от това, което се описва по книжките като нормално поведение за тази възраст.

Така като гледам май съм единствената (или поне една от малкото) дето не чувстват угризения, че оставям детето  Mr. Green и ходя на работа, даже се чувствам по-добре от това  Twisted Evil

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 10:44 от lila

# 78
Така като гледам май съм единствената (или поне една от малкото) дето не чувстват огризения, че оставям детето  Mr. Green и ходя на работа, даже се чувствам по-добре от това  Twisted Evil

ГОвори за двама, дет се вика Mr. Green Mr. Green Mr. Green Най-любимият ми момент от деня е като се понеса с колата към офиса Blush

# 79
  • София
Ооооо, тази сутрин помъкнах Шошът към Пумпелина още в 8.15...  Tired А, това не е било... Обикновено не тръгваме преди 9 - 9.30... Та, можете да си представите колко се не е траел...

# 80
И аз се присъединявам към отбора на доволните от ходенето на работа. Embarassed Сутрин Ели е кисела и мрънкава от ранното ставане, вечер не се трае. Добре, че събота и неделя си става доброто дете.

# 81
  • София
Ним ще свикнеш. Просто може би още не си се оттърсила от грижите и притесненията покрай боледуването на Симонката.Ще видиш, че постепенно всичко ще си дойде на мястото Hug
Мангич успех във поредното ти начинание. Възхищавам се на усилията, волята,желанието и обичта които влагате мечтите да станат реалност smile3501

# 82
  • София; Дружбето
Аз като уважаващ себе си паразит не ща да ходя на работа, а предпочитам Миша да крещи и да се тръшка по земята, но да съм си в къщи с нея. Нервни изблици има, но са редки, защото не и обръщам вснимание и тя все повече ги разрежда. Н оможе и да е затишие пред буря Rolling Eyes
Магнолия, голямо браво за всички ви и все така да продължавате с успешните си кампании Hug

# 83
  • София
И аз в групата на безотговорните майки, обичам да ходя на работа.  Laughing

# 84
Странно, аз обичах да ходя на работа точно 3-4 месеца. След това явно ми дойде вповече - работа до 8-9 вечерта, като се прибера си намирах детето заспало, или пък бях толкова изтощена, че ми идваше нанагорно да се занимавам и с него  Rolling Eyes ДОкато работех, независимо, че Веско беше мъничък, забелязвах как ме пренерегваше - за него съществуваше тате, баба и баба Радче, а мама трябваше да е насреща само, ако падне или се убие нещо.
Радвам се, че намерих за себе си правилното решение - така ще имам възможност да видя поне единия как пораства. От друга страна, като го гледам и той си става мрънкало. НАлага се за всяко нещо и естествено при бабите номера минава. Способен е с часове да реве и да се тръшка, за да получи своето  Crazy
Напоследък се е научил да ме действа, като идва, гушка ме и почва да ми пее "Мила мамо", или пък къса цветя и ми ги подарява - не ми се мисли какво ще е като порасне още малко  Twisted Evil

# 85
Привет девойки!
Като сме тръгнали да си споделяме колко диви са станали деца ни да ви кажа, че снощи Софи разби носа на мъжа ми с глава. Последния беше задрямал на дивана изтощен и като шурна кръв.   Crazy
Вечер пък по никакъв начин не може да я накараме да заспи в стаята си (а преди спеше). Почва се едно дране и накрая си спим тримцата. Пробваме се да я местим посред нощите, но уви щом стигнем до леглото се вкопчва в мен и почва да реве. Като добвя, че не ще да яде и се тръшка за всяко нещо, може и съвсем да изкукам докато се освободи място за нея в градината.
Мерка, успех в поредното начинание.  Hug

# 86
  • София; Дружбето
Ман, как са Веско и бебето? Прие ли новия член на семейството баткото спокойно?
Миша редовно се опитва да разбие носа на баща си, а той му е слабото место. Леко да го тупнеш и потича кръв. За сега е успяла 2 пъти да го центрира и от тогава човек доста добре се пази Laughing

# 87
Веско приема доста добре малкия. Сноще се тръшка половин час пред заключената врата на спалнята, убеждавайки ни, че Цецко плаче  Twisted Evil Добре се справя и с това да му прибира играчките (по - точно музикалната) и бибероните, а като го попиташ, той какво ще дадена бебето от неговите играчки, следва гробно мълчание и подминаване все едно въпроса не е за него  Joy
Иначе малкия днеска е с отвратителни колики и добре, че е мама да го разнася  Rolling Eyes

# 88
  • Русе
Здравейте!
Аз напоследък само посрещам и изпращам гости и съвсем не ми остава време за форума. Но,винаги когато мога, хвърлям по едно око. Някой питаше за снимки от сватбата. Ето:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=304642

# 89
  Момичета,имам един бърз въпрос....
  Вчера и днес на площадката,където играе Алекс,идва едно момченце 2г. с подут лимфен възел в областта на едната сливица.Неговата майка твърди,че това не е заушка.Аз пък се чудя,дали наистина не е?А ако е тя,дали ваксината ще ни предпази ?
  (аз ,докато видя,че има болен на площадката.... ooooh! )

Общи условия

Активация на акаунт