Отговори
# 285
Здравейте мамчета,може ли да отклоня лекичко вниманието от споа,който се заформи?

Я кажете сега, вие като ходихте на гинеколог след раждането всичко ли ви беше наред? Защото на мен ми откриха раничка на шийката на матката и сега ми предстоят изследвания и т.н. Някой минал ли е по този път?
Лекарката ми обясни, че тези неща се лекуват, да не се тревожа, но аз като потърсих малко инфо в нета и косата ми настръхна  Sad

# 286
Vanyivan, аз ходих на гинеколог още на 2-рия месец и казаха че всичко е наред. Сега ще ходя на цитонамазка преди да тръгнем, че нямам идея там долу какво е здравеопазването Wink Иначе раничка на шийката на матката се гори доколкото знам. Моя приятелка имаше такъв проблем и бързо го разреши. Цитонамазка прави ли си, резултатите какви са ?

Ясминче, Александър беше с хемоглобин 113 само на кърма, захраних го преди седмица на 6 месеца и 20 дни Simple Smile Досега се запознахме с моркова и картофа, но не си давам много зор Simple Smile

Аааа и да се похваля, днес се показа първото ни зъбче  Hug

# 287
Здравейте мамчета,може ли да отклоня лекичко вниманието от споа,който се заформи?

Я кажете сега, вие като ходихте на гинеколог след раждането всичко ли ви беше наред? Защото на мен ми откриха раничка на шийката на матката и сега ми предстоят изследвания и т.н. Някой минал ли е по този път?
Лекарката ми обясни, че тези неща се лекуват, да не се тревожа, но аз като потърсих малко инфо в нета и косата ми настръхна  Sad

Да, при мен всичко беше наред и слава на Бога. След раждането съм ходила два пъти. Пожелавам ти всичко и при теб да бъде наред и бързо да се оправиш. Hug Не си вкарвай излишни филми. Първо изчакай изследванията и виж какво ще ти каже док. Стискам палци и УСПЕХ!  Peace Praynig Praynig Praynig

# 288
  • Бургас
Ванче, на мен ми се появи раничка след раждането, но нямам промяна в цитонамазката; сега предстои да я третираме със Солкожин Peace

# 289
Е не Пролетна фея ще падна...ама ти нарочно правиш значи...еееее Grinning егати съвпаденията!Тези меките подплънки на коланите могат да се мърдат нагоре-надолу...разбра ли как?Защото виждам,че на снимката не си ги смъкнала надолу!
Анилинда доста ушанки натрупахме Peace
Ясмина не сте вие Wink хемоглобина на Даниел преди да го захраня беше 123 Peace

Някоя от вас получавала ли е писмо от Хип???Аз да!
Ние утре пътуваме към свекитата...ще си изпробваме стола Grinning
Благодаря ви за съветите момичета в това число и тези,които ми писаха на лични!Купих си този спрей както и още Стрепсилс...макар и само с едно впръскване се почувства облекчение Hug

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 23:26 от sisee

# 290
Благодаря още веднъж за честитките милите думи и пожелания както и за вниманието  Hug  Two Hearts  mrstraetz

Нека да забравим спора вече  Hug

Ето ви нещо на което се смях с глас - Цък, Верчо мисля че може да се запишеш с някои от твоите историй с Петар, паднах от смях като ги разправяше.

Ванче надявам се всичко да е ок с тебе. Аз ходих на преглед, всичко беше ок, но не съм правила цитонамазка, каза ми да ида след 2рия цикъл, който още не е дошъл Wink Не се притеснявай раничките са често срещани, и в повечето случай се изагрят. Майка ми имаше преди, една приятелка (за която се съмняваха че може да от опасните )също, гориха ги и всичко е ок. Не се притеснявай предварително, всичко ще е наред.  Hug

Ритка честито ви зъбче  Hug

Сис какво писмо от Хип?

Лека вечер !

# 291
Сисе, опитах се да ги смъкна, но май са зашити. Или аз не проявих достатъчно интелигентност. Ти разбра ли как да поставиш столчето? Ние вече го монтирахме и мога да ти обясня, ако искаш. И на нас продавачките в Хиполенд нищо не ни обясниха и трябваше да гледаме по картинките. Поли се повози днес в столчето из София и даже подремна. Явно й е по-удобно от старото, в което предимно мрънкаше. Утре ще го изпробваме на по-дълъг път - отиваме при зълва ми. После ще споделя впечатления.
А ти да оздравяваш бързо.  Hug  

Ванче, и аз съм с раничка след раждането. Цитонамазката ми беше ОК. Но имам и някакви бактерии, които лекувам в момента, та чак след това ще я горим. Моят доктор каза, че горенето е по-сигурно от медикаментозното унищожаване, което се препоръчва на нераждали жени, защото се предполага, че е възможно при изгарянето с ток следващото раждане да е по-трудно (шийката да се отвори по-трудно). Такава раничка имах и след първото раждане. Изгориха ми я с ток, нямах никакви проблеми, а след това още две деца родих съвсем нормално. Така че не се притеснявай излишно. Това често се случва след раждане.  Hug

# 292
  • Бургас
Сисее, аз получих писмо, когато Дима стана на 6 месеца. С книжка и поздравителен адрес за половин годишнината, такова писмо ли имаш предвид newsm78 Дори се чудих много откъде ми имат данните с трите ми имена, тези на детето и адреса Rolling Eyes
Пролетната фея, изгарянето боли ли Embarassed Че и аз съм чувала, че е по-сигурно, но моята лекарка твърди, че вариантът, който е избрала, е по-добър и щадящ за мен още повече щом искам да раждам пак, и съм в чуденка дали да не потърся друго мнение newsm78

# 293
  • Временно
Честит рожден ден,Aquariel !!!Пожелавам ти дълги години семейно щастие и разбирателство,здраве за теб и всичките ти близки,много любов,късмет и да направите Габка кака,когато решите!!!  bouquet

Сисе,аз също получих такова писмо преди няколко дни. Peace
Голди,след като родих в болницата ми дадоха торбичка с брошурки и някои мострички на бебешки продукти на Хип и там имаше бланка,в която ако желаеш си попълваш адреса,за да те уведомяват за разни продукти,промоции и тем подобни по пощата. Peace

# 294
не съм получавала писмо от хип... Crossing Arms

акварел, много се смях, и аз пуснах бисерчета в темата Mr. Green

азваси, Ава преди спеше непробудно на всякакъв шум. Сега вече не е така Tired

# 295
Здравейте!

О не немога да ви изчета. Аз почти нямам свободно време с тези двве деца и затова само хвърлям по едно око към вас, но сега да се разпиша малко.
Ние сме 8,300кг.
И вече стоим седнали много добре. Снощи накарах мъжа ми да донесе проходилката от каката. Уж нямаше да давам толкова рано проходилка на малкия, но да ви кажа не издържам. Ами той както си стои пред коша с играчките и хоп почва да лали. Е не точно защото лази само назад.Но при обръщането незнам кога ще забучи глава в играчките и нали си представяте какво ще стане.
А и да ви кажа ами то било хубаво нещо да си играят децата. Вчера си играха двамата около 10 мин.Каката го рахождаше с проходилката, а после му даваше играчки.
Ех кога ще дойде това време.
Хайде да отивам да спя, че сега ще ревне и пак ще съм кисела, но кой ми е виновен като кибича тук а не лягам!
Лека нощ!

# 296
Пролетната фея, изгарянето боли ли Embarassed Че и аз съм чувала, че е по-сигурно, но моята лекарка твърди, че вариантът, който е избрала, е по-добър и щадящ за мен още повече щом искам да раждам пак, и съм в чуденка дали да не потърся друго мнение newsm78

Не помня да ме е боляло. По-скоро чувствах някаква тежест ден-два след това. Сега обаче докторът ми каза, че ще ми сложи местна упойка. Навремето не ми казаха нищо за евентуални проблеми при следващо раждане, но тогава и нямаше друг начин. Сега има по-съвременни методи, не е само горенето. Горенето все още се смята за по-сигурно, но ти ще раждаш пак някой ден, затова опитай с лекарства. Ако не стане, тогава мисли за изгаряне. Не се притеснявай, всичко ще е ОК.  Hug

# 297
Добро утро!

Весел ден на всички!

Момичета как излизате в този дъжд с децата?

А снощи забравих да кажа-ние ядем млечна кухня.
От една седмица взимам млечна кухня и малчо направо полудява.
Много я харесва.
Те в нашата кухня готвят много вкусно, аз нали до скоро взимах на каката и знам каква е.
Е хайде лек ден на всички.

# 298
Добро утро на всички,
 ей таз мойта дъщеря много обича кой е по-по най смее се и вика барабар с децата,и като я питам къде са дечицата и веднага поглежда към телевизора, и по прицип много се радва на малки деца.
 Вени иван не боли това нещо,аз съм имала преди време и ходих точно да я горят,по скоро е неприятно,отколкото да боли. А в тая връзка има ли такива като мен дето още не са си замъкнали дупето на преглед.И още един въпрос,я ми препоръчайте някой свестен и съвестен гинеколог,че малко се разочаровах от тези дето ходих покрай бременноста.
 Иначе за спането и ние спим много по леко от преди,малко по-шумно да е и е отворила очите.
 Писмо на хип и аз не съм получила,въпреки че в Шейново попълвах незнам колко бланки,май за всеки подарък ,който получавах.
 хайде приятен съботен ден на всички  Hug

# 299
  • Варна
didimora аз още не съм ходила на преглед. Айде да се порицая тука и да взема да я свърша тая работа. Поне цитонамазка да си направя.

Невена пък полудява от радост на филмчетата Baby Einstein, любимото й е Baby Beethoven, че и големите се заглеждат в него.

писмо на хип получих, но то какво писмо - рекламна брошурка. Вие нещо друго ли получихте?

sisee ей тоз железен мъж Дани бре!

isane от доста време вече не "усещам" Невена като малко бебче. И аз не искам да пораства бързо, но май всяко следващо дете расте все по-бързо и докато се усетя вече ще е в първи клас.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт